2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım mesela ismi mustafa diyelim kulağa ezan okunurken ismin asıl sahibi yani peygamber efendimizin ahlâkî ile büyüsün diye dua ederseniz ona peygamberimize benzer huyu yani isim güzel se ve o ismi taşıyan güzel insanlar varsa öyle dua etmek lazım diye duymuştum yok eğer tamamen Kp in ismi olsun diye niyet ederseniz maalesef tam da ona çekiyor

Canım çok haklısın koyma boşver koyup pişman olacağına bir ömür boyu koyma da kötü ol.

Canım kv ne izah ettiğin gibi hepsine söyle eşin de dahil koymamak için çok güçlü bir nedenin var. Hatta onlara çocukluklarını hatırlat. Yaşadıkları acıları hatırlat. Ben sizin babanızın adını elbette koyardım neden koymayayım ama ona benzerse hiç mi üzülmeyeceksiniz diye sor konu kapansın

Endişe etmeyin. 37. haftamda suphelenildi kolestazdan çıkmadı ama varsa da ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi bu.
Arkadaşımda var. İlaç tedavisi oluyor. Ve eğer 38'e kadar bebek kendi dogmazsa 38+2 38+3 gibi sezaryen doğum oluyor. Zaten gebelik başlı başına anneyi yoran bir süreç çözümü olan şeyleri kafaya takmayın. Hayırlısıyla bir şey çıkmaz ama varsa da çözümü var bunun.

Benim ikinci. İlki 2bucuk oldu. Gün boyu öyle bir kosturmamiz var ki... Hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Yazılanlari okuyorum, ilkinde yaşadıklarım geliyor aklıma sanki hamile değilmişim gibi. Arada hareket hissediyorum artik. İlkinde 19 20. haftada hissetmiştim. Bel ağrım çok şiddetli oluyor bu kez. Sanırım sürekli kucağımda çocuk olduğundan. Ve baş ağrısı. Sersemletici ve beyin kendi içinde oyuluyormus gibi olan.

Kanaması olan arkadaşlar gördüm geçmişi okurken. İnşallah tez zamanda sağlıkla cozulsun bu sıkıntınız. Allah, zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Yok yok canım haklısın sen, demem o ki bazen gerekli olmayan veya caresi olmayan seyler için maddi manevi yıpranıyoruz. Benim bu 3. bebek aynı senin gibi düşünüyorum saglıkla dogsun da... bunu da kaybedersem kahrolurum, ama keyiflice bir hamilelik geçiremiyorum ona üzülüyorum.

Kizlar hepinize gunaydin..Ben de bugun sol tarafimda ilk defa kalp atısı gibi cok hafif bor kipirti hissettim.Cok heveslendim ama bir daha hissetmedim..
Bu arada isimler de yavaş yavaş ortaya cikmaya basladi..Cinsiyetler belirlenince..Ben de uzun uzun isim dusunmek isterdim ama benim de bebegimin ismi belli..Esim daha ilk konusmaya basladigimiz gun sevgili bile degilken erkek ismini rezerve etti.:))Ben de kabul etmistim.Kiz olsa ben koyacaktim ama bizimki erkek buyuk ihtimal..Benimki kayınpeder ismi degil..Rahmetli abisinin ismini koymak istiyor..Kayinvalide ismi de gorumcemin kizinda var zaten.Bana kayinvalide ve kayinpeder ismi koymak daha zor gelirdi..Esimin abisi şehit oldugu icin gormedim ama saygim var ve cok iyi bir insanmis..Herkese iyiligi dokunmus..O yuzden o ismi vermekten gocunmuyorum..Allah evlatlarimizi adiyla yasatsin..Hayirli omurler versin..Hayirli insanlar olsunlar insallah..

Arkadaşlar erkek çocuk isimleri düşünüyorum ama çok kararsız kaldım bana kopya verin lütfen ☺
Canim ne tarz isim dusunuyorsun? Klasik mi?Yeni isimlerden mi?Hem modern hem eskimeyen isimlerden mi? Bir de soyadiniz ne?Soyadi ile uyumu onemli.Erkek oldugu icin soyadi degismeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…