2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlar benimde tam 13 haftalık oldu. Dün 2li test yaptırdım doktor kız dedi ama sakın alışveriş yapmayın dedi:)) bu haftalar net olmayabilirmis. 16.hafta da daha net olurmuş bakalim hayrlis

Ay allahimmm deme oyle seyler koymamak icin elimden geleni yapayim o zaman

Ya iste cocuklari hassas babalari konusunda hep babalarindan mahrum kaldiklari icin cok kirmak istemiorum bahane buluyorum isminde o u gecen isimler genelde kobuldugu zaman o cocuklarin yollari cetrrefilli zor olurmus isleri gucleri rast gitmezmis diye bisey soylemisti birisi onu soyledm koyamam dedm bir cocugum ismini babaniz verdi zaten bunu ben koycam dedm

çürüğüm yok canim bende soracagim belki takviye verir acikcasi diş sorunlari beni korkutuyo cunku disciden korkuyorum

Ay o paradontax ında tadı cok kotu ama napalim bende alayim bari
bende dişimi sıktığım için diş eti kanaması olur. diş plağı kullanıyordum hamileyken takamıyorum. paradontaxı n bende işe yarayacağını düşünmüyorum ama bende deniyeyim

bende dişimi sıktığım için diş eti kanaması olur. diş plağı kullanıyordum hamileyken takamıyorum. paradontaxı n bende işe yarayacağını düşünmüyorum ama bende deniyeyim
uyurken mi sıkıyorsun dişlerini

Kizlar isim konusunda bende cok kararsizim bi oglum daha olursa ömer koyarim ismini diyordum erkek oldugu belli olunca fikrim degisti, ali asaf,ömer,akin,ve abdurrahman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…