Bize mi oyle gelior acaba. Bende cirkinlestim gibi hissediorum alnimda puturukler cikti sinirlerimi bozuor gitmiyorda ama disardakiler guzellesmisin diyor
Selam kızlar benimde tam 13 haftalık oldu. Dün 2li test yaptırdım doktor kız dedi ama sakın alışveriş yapmayın dedi:)) bu haftalar net olmayabilirmis. 16.hafta da daha net olurmuş bakalim hayrlis
Canım mesela ismi mustafa diyelim kulağa ezan okunurken ismin asıl sahibi yani peygamber efendimizin ahlâkî ile büyüsün diye dua ederseniz ona peygamberimize benzer huyu yani isim güzel se ve o ismi taşıyan güzel insanlar varsa öyle dua etmek lazım diye duymuştum yok eğer tamamen Kp in ismi olsun diye niyet ederseniz maalesef tam da ona çekiyor
Canım kv ne izah ettiğin gibi hepsine söyle eşin de dahil koymamak için çok güçlü bir nedenin var. Hatta onlara çocukluklarını hatırlat. Yaşadıkları acıları hatırlat. Ben sizin babanızın adını elbette koyardım neden koymayayım ama ona benzerse hiç mi üzülmeyeceksiniz diye sor konu kapansın
Ya iste cocuklari hassas babalari konusunda hep babalarindan mahrum kaldiklari icin cok kirmak istemiorum bahane buluyorum isminde o u gecen isimler genelde kobuldugu zaman o cocuklarin yollari cetrrefilli zor olurmus isleri gucleri rast gitmezmis diye bisey soylemisti birisi onu soyledm koyamam dedm bir cocugum ismini babaniz verdi zaten bunu ben koycam dedm
Diş eti gebelikte hassaslaşıyor. Çürük vs sorunun varsa 12. Haftadan sonra izin veriliyor morfine baktır mutlaka. Gebelikte kalsiyum kesildiğinden oluyor. Geçen ki gebelikte hiç sorun yaşamamıştım daha 7 haftalıkken diş etim şişti ve kızardı doktor normal dedi
bende dişimi sıktığım için diş eti kanaması olur. diş plağı kullanıyordum hamileyken takamıyorum. paradontaxı n bende işe yarayacağını düşünmüyorum ama bende deniyeyim
bende dişimi sıktığım için diş eti kanaması olur. diş plağı kullanıyordum hamileyken takamıyorum. paradontaxı n bende işe yarayacağını düşünmüyorum ama bende deniyeyim
merhaba arkadaslar bizde 12 haftalik olduk ve yarin insallah dr gidicem 6. haftadan sonra ilk defa gidicem. kizlar sizinde bu haftada karniniz ciktimi? benim baska yerlerim degilde karnim buyudu biraz (2. hamilelegim)
Kizlar isim konusunda bende cok kararsizim bi oglum daha olursa ömer koyarim ismini diyordum erkek oldugu belli olunca fikrim degisti, ali asaf,ömer,akin,ve abdurrahman var
Kizlar isim konusunda bende cok kararsizim bi oglum daha olursa ömer koyarim ismini diyordum erkek oldugu belli olunca fikrim degisti, ali asaf,ömer,akin,ve abdurrahman var
Asaf cok icime dokunan bi isim nedense cok temiz geliyor kulaga. Tek isim dusunursen Asaf guzel. Akin da daha modern Asaf'a gore. Iki isim dusunursen Asaf Akın koy. Ali Asaf, Ömer Asaf bunlar cok uyumlu
Ama Abdurrahman cok agir bence