2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu sabah demir ilacına başladım kahvaltıdan 1 saat önce aldım kahvaltı sırasında midem bulandı ve çıkardım halsizlestim tam 3 ay bitti rahatladım diyordum demir ilacından mi oldu acaba

Asaf cok icime dokunan bi isim nedense cok temiz geliyor kulaga. Tek isim dusunursen Asaf guzel. Akin da daha modern Asaf'a gore. Iki isim dusunursen Asaf Akın koy. Ali Asaf, Ömer Asaf bunlar cok uyumlu
Ama Abdurrahman cok agir bence
Babamin ismi anlami da guzel o yuzden abdurrahmanda var akli.da

Canım benim ideal kilom 62 zaten kilo alsamda farketmez işime gelir hatta çok kolay zayıflıyorum bundan rahatsızım
Canım aldığın kiloları şekerli gıdalardan tüketerek oluşturma en azından. 5. Aydan sonra gebelik şekeri riski var herkeste sağlıklı kilo al :)

Evet internette yazanlar bir kez daha panik haline soktu beni.İlaçları kestik beklicez ne yapmış bulucaz zaten daha değerlerim de çok yükselmemiş.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne zor bir süreçmiş insan herşeyde hemen kötü düşünüyor panik oluyor

Kizlar isim konusunda bende cok kararsizim bi oglum daha olursa ömer koyarim ismini diyordum erkek oldugu belli olunca fikrim degisti, ali asaf,ömer,akin,ve abdurrahman var
Ömer ve Akını seviyorum yukarıdada yazdım oğluşumun ismi Ali de güzel okul çağında bir çok Ali birçok Ömer olacağı için ben 2 isim düşünmüştüm ve 2 isim soylenişi uyumlu ve kulağa hoş gelsin biri eski eskimeyen diğeri modern ama çokta yeni çıkan isimlerden olmasın diye

Canım aldığın kiloları şekerli gıdalardan tüketerek oluşturma en azından. 5. Aydan sonra gebelik şekeri riski var herkeste sağlıklı kilo al :)
Yok canım çok ta şekerli yemiyorum bakkal eşyası çok tüketiyordum onuda bıraktım ama ekmek çok tüketiyorum o beni mahvetti

Kızlar bu sabah demir ilacına başladım kahvaltıdan 1 saat önce aldım kahvaltı sırasında midem bulandı ve çıkardım halsizlestim tam 3 ay bitti rahatladım diyordum demir ilacından mi oldu acaba
Bak canim kahvaltı yap 1 saat hic bi sey yiyip icme sonra hapi ic sonra tekrar 1 saat bir sey yiyip icme. O zaman rahat edersin. Bana doktorum boyle yaptiriyor cok rahatim

Kiz diyrm yaa ben transferden beri yurumuyrm fenalardaym ne bhyuk nimetmis surekli yt yat

Canım benim transfer de değil. Kanama çok şükür ki alan da oluşturmuyor. Kanamanın nereden geldiği belli değil. Anlamadım gitti.Bakalım bu hafta dinleneceğim iyi gelir inşallah.

O bende de var. Hamileyim diye sevinemiyorum. Riskli gebelik diye 15 de 1 gidip bebeğimi görmeme rağmen her gidişimde acaba her şey yolunda mu? Kalbi atıyor mu? Diye diye endişeden keyfini çıkaramadım bir türlü. Şimdi bu hafta test sonucunu bekliyorum, sonra serklaj olmasını derken kafam hep bir karışık.

Düşüyor ama donunu çeken çocuklar gibi dolanıyorum ortada şu an.

Karnımız büyük olmadığından öyle mecbur :) geçen yıl ben tam bedenimi aldım başta bol geldi ama özellikle 5. Ayda sıcaklarda şişince rahat etmiştim
Bize mi oyle gelior acaba. Bende cirkinlestim gibi hissediorum alnimda puturukler cikti sinirlerimi bozuor gitmiyorda ama disardakiler guzellesmisin diyor

Valla seni bilemem kuzum da ben öyle hissediyorum. Başta sivilce var, yüzümde kızarıklıklar oluştu. Solgun duruyorum. Hatta makyaja rağmen yorgun. Geçen yıl böyle değildim. Eşime soruyorum sen kafana takıyorsun diyor arkadaşım hamileyiz de gözümüz görüyor diyorum he he

Jelibon mu ilk defa boyle bir hitap duydum ben bazen kizim bazen oglum diorum hangisine denk gelirse artik şansa

İçeride hayat nasıl bilmiyoruz bebeklerin aklı karışmasın, kimlik kargaşasına düşmesinler Jelibonu çok severim hem cinsiyeti de yok belki bu hafta net görürse söyler doktor 13. Haftam olacak

çürüğüm yok canim bende soracagim belki takviye verir acikcasi diş sorunlari beni korkutuyo cunku disciden korkuyorum

Canım ben hamile kalmadan birkaç ay önce Dişçi’ye gittim. Panaromik film çektirdim birşeyim yoktu benim de zaten. Gebelikte diş etim ara ara şişip kızarıp iniyor. Kontrol ettirmek lazım onu diyorum. O gün yoktu bugün belki oluştu

Ay o paradontax ında tadı cok kotu ama napalim bende alayim bari

Evet tadı kötü ama ilaç kullanamıyoruz malum bende etkili olmuştu cnm.

Benim oğlumun adıda Ömer Akın, Ömeri babası Akını ben koymuştum ama sonradan Ömer ismini daha çok sevdim ve çok yakışıyor oğluma
Ömer eşimin akın da kardesimin adi. Kardesim cok firlama bir cocuk esim cok mülayim :) sizin cocugunuz nasil merak ettim :)

Ben klasik isimleri daha cok seviyorum :) esimin adi ömer olmasa oglum kesin ömer olurdu. Kendimi bildim bileli oglum olursa ömer koyacagim diyordum :) simdi birkac isim var aklimda. Erkek olursa Abdullah Said ya da Muhammed Said. Kız olursa da Ayşe Hümeyra ya da Meryem istiyorum :) bizde dede isimleri veya nine isimleri koymak yok cok sükür.

Benim midemde çok bulanıyordu Öğle yemeğinden 1 saat önce almayı dene hatta aldıktan bir 45 -50dk sonra yemeğini ye bulantı başlamadan vücut biraz alışsın sonra 1 saati geçincede bulantı olmuyo

Isim konusunda karar veremedik şu an de konuyu değiştir. O baba da mutlu olmayiversin

merhaba arkadaslar bizde 12 haftalik olduk ve yarin insallah dr gidicem 6. haftadan sonra ilk defa gidicem. kizlar sizinde bu haftada karniniz ciktimi? benim baska yerlerim degilde karnim buyudu biraz (2. hamilelegim)
İkimizde aynııyız bende en son 6.hafyada gittin yarın 12 doluyor bende gdcem. Benımde 2.hamileliğim azcık cıktı asagı dan

Başladım canım. Yerim bundan sonra hep. Ceviz ve fındık da tüketiyorum ben.

Demir ilacını da portakal suyu sıkıp içiyorum her gün. Bana da öyle dedi doktor. Bi de aç karınla içtiğim ilk gün , tüm gün yediğimi çıkardım. Doktor da kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi. Öyle yapıyorum ben de.

Ay o paradontax ında tadı cok kotu ama napalim bende alayim bari
Canım ben sensodyne kullanıyorum. Çeşitlerinden uygun olanı dene istersen. Tadı iyi. Benimkiler çok hassas mesela. İyi geliyor bana .

Bnmde gogusler ayni kuzum yaa ne kararma ne etrafinda sislik hic bi degisiklik yk acima sisme de yk normalde buyukturler belki de ondn diye dusundumm bnn
Uçları aynı valla hala. kahverengi alan büyümedi. Herkesin aynı olmuyo demek ki :) ama bi göğüs ucumda küçük bi er parçası gibi bi şey vardı. Göğsüm büyüyünce o da büyüdü. Bebek emerken kesin kopar o. Çünkü ince bi etle bağlı göğüs ucuma. Doktora göstermem lazım bi ara.
Bu hafta bitince 4 aylık olucam ben :)) neyse millet bilmiyor nasılsa. Boşver
Çok hızlı akmasın zaman kuzum. Tadına varalım. Güzel günler bu günler.
Canım demir ilacı yapar böyle. ben ilk içtiğim gün aç karınla içtim. 1 saat sonra şu kustum afedersin. Oturdum kahvaltı yaptım. Onu da çıkardım. P gün boyunca ne yediysem çıkardım. 8 kere olmuştu. Mahvolmuştum esmen. Perinatoloğa söyleyince kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi. Öyle yapıyorum bayadır. Bi sorun olmadı bu şekilde. Sen de böyle yap istersen. Ya da şöyle doktoruna canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…