Babamin ismi anlami da guzel o yuzden abdurrahmanda var akli.daAsaf cok icime dokunan bi isim nedense cok temiz geliyor kulaga. Tek isim dusunursen Asaf guzel. Akin da daha modern Asaf'a gore. Iki isim dusunursen Asaf Akın koy. Ali Asaf, Ömer Asaf bunlar cok uyumlu
Ama Abdurrahman cok agir bence
Aç iken dokunabiliyor tok almayı dene birdeKızlar bu sabah demir ilacına başladım kahvaltıdan 1 saat önce aldım kahvaltı sırasında midem bulandı ve çıkardım halsizlestim tam 3 ay bitti rahatladım diyordum demir ilacından mi oldu acaba
Canım aldığın kiloları şekerli gıdalardan tüketerek oluşturma en azından. 5. Aydan sonra gebelik şekeri riski var herkeste sağlıklı kilo al :)Canım benim ideal kilom 62 zaten kilo alsamda farketmez işime gelir hatta çok kolay zayıflıyorum bundan rahatsızım
Ömer asaf kulağa daha hoş geliyor ömer ismini çok seviyorumBabamin ismi anlami da guzel o yuzden abdurrahmanda var akli.da
Evet internette yazanlar bir kez daha panik haline soktu beni.İlaçları kestik beklicez ne yapmış bulucaz zaten daha değerlerim de çok yükselmemiş.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne zor bir süreçmiş insan herşeyde hemen kötü düşünüyor panik oluyorEndişe etmeyin. 37. haftamda suphelenildi kolestazdan çıkmadı ama varsa da ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi bu.
Arkadaşımda var. İlaç tedavisi oluyor. Ve eğer 38'e kadar bebek kendi dogmazsa 38+2 38+3 gibi sezaryen doğum oluyor. Zaten gebelik başlı başına anneyi yoran bir süreç çözümü olan şeyleri kafaya takmayın. Hayırlısıyla bir şey çıkmaz ama varsa da çözümü var bunun.
Ömer ve Akını seviyorum yukarıdada yazdım oğluşumun ismiKizlar isim konusunda bende cok kararsizim bi oglum daha olursa ömer koyarim ismini diyordum erkek oldugu belli olunca fikrim degisti, ali asaf,ömer,akin,ve abdurrahman var
Yok canım çok ta şekerli yemiyorum bakkal eşyası çok tüketiyordum onuda bıraktım ama ekmek çok tüketiyorum o beni mahvettiCanım aldığın kiloları şekerli gıdalardan tüketerek oluşturma en azından. 5. Aydan sonra gebelik şekeri riski var herkeste sağlıklı kilo al :)
Bak canim kahvaltı yap 1 saat hic bi sey yiyip icme sonra hapi ic sonra tekrar 1 saat bir sey yiyip icme. O zaman rahat edersin. Bana doktorum boyle yaptiriyor cok rahatimKızlar bu sabah demir ilacına başladım kahvaltıdan 1 saat önce aldım kahvaltı sırasında midem bulandı ve çıkardım halsizlestim tam 3 ay bitti rahatladım diyordum demir ilacından mi oldu acaba
Kiz diyrm yaa ben transferden beri yurumuyrm fenalardaym ne bhyuk nimetmis surekli yt yat
O bende de var. Hamileyim diye sevinemiyorum. Riskli gebelik diye 15 de 1 gidip bebeğimi görmeme rağmen her gidişimde acaba her şey yolunda mu? Kalbi atıyor mu? Diye diye endişeden keyfini çıkaramadım bir türlü. Şimdi bu hafta test sonucunu bekliyorum, sonra serklaj olmasını derken kafam hep bir karışık.Yok yok canım haklısın sen, demem o ki bazen gerekli olmayan veya caresi olmayan seyler için maddi manevi yıpranıyoruz. Benim bu 3. bebek aynı senin gibi düşünüyorum saglıkla dogsun da... bunu da kaybedersem kahrolurum, ama keyiflice bir hamilelik geçiremiyorum ona üzülüyorum.
Düşüyor amadonunu çeken çocuklar gibi dolanıyorum ortada şu an.
Bize mi oyle gelior acaba. Bende cirkinlestim gibi hissediorum alnimda puturukler cikti sinirlerimi bozuor gitmiyorda ama disardakiler guzellesmisin diyor
Jelibon muilk defa boyle bir hitap duydum ben bazen kizim bazen oglum diorum hangisine denk gelirse artik şansa
çürüğüm yok canim bende soracagim belki takviye verir acikcasi diş sorunlari beni korkutuyo cunku disciden korkuyorum
Ay o paradontax ında tadı cok kotu ama napalim bende alayim bari
Bilemiyorum yaa mülayimligin de aşırısı zarar:)))Demekki isimler karakteri etkiliyoracaba mülayim mi koysak bu tezimize göre garant altına almak için ☺
Ömer eşimin akın da kardesimin adi. Kardesim cok firlama bir cocuk esim cok mülayim :) sizin cocugunuz nasil merak ettim :)Benim oğlumun adıda Ömer Akın, Ömeri babası Akını ben koymuştum ama sonradan Ömer ismini daha çok sevdim ve çok yakışıyor oğluma
Valla canım peynir yiyorum arkasından hiç rahatsız etmiyorBak canim kahvaltı yap 1 saat hic bi sey yiyip icme sonra hapi ic sonra tekrar 1 saat bir sey yiyip icme. O zaman rahat edersin. Bana doktorum boyle yaptiriyor cok rahatim
Benim midemde çok bulanıyordu Öğle yemeğinden 1 saat önce almayı dene hatta aldıktan bir 45 -50dk sonra yemeğini ye bulantı başlamadan vücut biraz alışsın sonra 1 saati geçincede bulantı olmuyoKızlar bu sabah demir ilacına başladım kahvaltıdan 1 saat önce aldım kahvaltı sırasında midem bulandı ve çıkardım halsizlestim tam 3 ay bitti rahatladım diyordum demir ilacından mi oldu acaba
Ya iste butun sulaleyle savasa girmis gibiyim esimi de etkileyecekler diye korkuyorum sanirimAcayip duygusal merhametli bir adam yani gelip ayy yazik babanin ismini koysaydin babanda mutlu olurdu mezarinda fln dediler mi yelkenleri inermis gibime gelior
İkimizde aynııyız bende en son 6.hafyada gittin yarın 12 doluyor bende gdcem. Benımde 2.hamileliğim azcık cıktı asagı danmerhaba arkadaslar bizde 12 haftalik olduk ve yarin insallah dr gidicem 6. haftadan sonra ilk defa gidicem. kizlar sizinde bu haftada karniniz ciktimi? benim baska yerlerim degilde karnim buyudu biraz (2. hamilelegim)
Doğru tespit, iki özelliğide taşıyor kimi zaman efendi uslu kimi zaman serseri asi bi çocuk oluyorÖmer eşimin akın da kardesimin adi. Kardesim cok firlama bir cocuk esim cok mülayim :) sizin cocugunuz nasil merak ettim :)
Başladım canım. Yerim bundan sonra hep. Ceviz ve fındık da tüketiyorum ben.Başla cnm ben her gün minimum 4-5 adet yiyorum
Hatta süt alerjisi olan çocuklara kalsiyum ihtiyacı için de badem veriliyor, bademden süt yapılıyor. Bebeklerimiz büyüsün :)
Doktor Demir ilacına başladığında da c vitaminini tüket yanında doğal olarak limon suyu veya c vitamini içeren çilek gibi. Vücutta alınan demir c vitamini ile tam emilim sağlıyor kalıcı oluyor.
Canım ben sensodyne kullanıyorum. Çeşitlerinden uygun olanı dene istersen. Tadı iyi. Benimkiler çok hassas mesela. İyi geliyor bana .Ay o paradontax ında tadı cok kotu ama napalim bende alayim bari
Uçları aynı valla hala. kahverengi alan büyümedi. Herkesin aynı olmuyo demek ki :) ama bi göğüs ucumda küçük bi er parçası gibi bi şey vardı. Göğsüm büyüyünce o da büyüdü. Bebek emerken kesin kopar o. Çünkü ince bi etle bağlı göğüs ucuma. Doktora göstermem lazım bi ara.Bnmde gogusler ayni kuzum yaa ne kararma ne etrafinda sislik hic bi degisiklik yk acima sisme de yk normalde buyukturler belki de ondn diye dusundumm bnn
Bu hafta bitince 4 aylık olucam ben :)) neyse millet bilmiyor nasılsa. BoşverK Kutsal Alerji e ben de herkese haftaya 4aylık olucaz diyorum
Benim de kaybolmaya basladı göbek cukurum. Gogusler normale döndü 2-3 hafta önce.
Çok sabırsızım bir an önce büyüsün istiyorum bebiş.
Canım demir ilacı yapar böyle. ben ilk içtiğim gün aç karınla içtim. 1 saat sonra şu kustum afedersin. Oturdum kahvaltı yaptım. Onu da çıkardım. P gün boyunca ne yediysem çıkardım. 8 kere olmuştu. Mahvolmuştum esmen. Perinatoloğa söyleyince kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi. Öyle yapıyorum bayadır. Bi sorun olmadı bu şekilde. Sen de böyle yap istersen. Ya da şöyle doktoruna canım.Kızlar bu sabah demir ilacına başladım kahvaltıdan 1 saat önce aldım kahvaltı sırasında midem bulandı ve çıkardım halsizlestim tam 3 ay bitti rahatladım diyordum demir ilacından mi oldu acaba
Omer ck mukemmel bir isimm bnm henuz belli degil ama ali asaf ve omer ismine icim gidiyrSizce hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?