2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu sabah demir ilacına başladım kahvaltıdan 1 saat önce aldım kahvaltı sırasında midem bulandı ve çıkardım halsizlestim tam 3 ay bitti rahatladım diyordum demir ilacından mi oldu acaba
Evt kuzumm ilk gun oyle yapiyr maleseff ben saatlerce bisi yiyememistm hersey ayni kokuyodu

Aynen ben de klasik isim seviyorum daha çok. Erkek olsaydı Zeyd ali olacaktı kız net değil ama Ayşe Hüma olabilir. Kızımın adı da Zeynep Ela zaten.

Kızlar bu sabah demir ilacına başladım kahvaltıdan 1 saat önce aldım kahvaltı sırasında midem bulandı ve çıkardım halsizlestim tam 3 ay bitti rahatladım diyordum demir ilacından mi oldu acaba

O yapmış olabilir
Sabah kahvaltı yaptıktan 1 1,5 saat sonra iç içtikten sonra 1 saat bişi yeme
Bu şekilde hiç dokunmuyor
Gece yatarken içersenizde ishal yapıyor
En makbulü sabah

13.haftada tahminde bulunur bence bana da 13+5 te (ultrasonda 15+2 cikti )gittigimde soyledi doktor ben sormadan.

Ben de Ömer ismini cok severim kızlar bizim isim uzun zamandır belli oldugu için koyamıyorum ama. Muhammed Emir olacak nasipse kızımın adı da Zeynep Sena

Bizim komsunun iki oglu var biri Ali Eymen diger İbrahim Talha,, Ömer Talha da olabilir ☺♥ ama Eymenler cok yaramaz oluyor ya

Abimin oglunun adı Ömer Eymen acayip bir cocuk ya çok efendi büyümüşte küçülmüş.. 5 yaşında şimdi kardeşi doğdu daha yeni. Annesine öyle güzel bakıyor ki hepimiz şok oluyoruz ağır başlı çok zeki..
Abimde tam fırlamaydı hala bile fırlama Hiç oğlu ona cekmemis
Abimle benim karakterimi cok benzetiyorlar.. ailenin diger tum fertleri oturaklı benim de tam tersi olur belki Erek olsaydı Ali Kayra koyacaktım bende.. şimdi kızda olabilir dedi doktor Asel olacak Allahn izniyle kız olursa

Benim tanıdıgım Eymen ler hep cok yaramaz sizinkini Ömer dengelemiştir belki Asel de cok guzel bir isim ismiyle yasasınlar inşallah

Benim de kizimin ismi Asel Sahra

Valla canım peynir yiyorum arkasından hiç rahatsız etmiyor
Valla canım peynir yiyorum arkasından hiç rahatsız etmiyor
Canimmm sakiiiinnnn!!
Kan ilaclariyla süt ve süt ürünleri tuketilmez.
Beni hem ebe hem doktorum sıkı sıkı tembihledi.
Ilactan 1 2 saat önce ve sonraya kadar peynir süt yogurt falan yeme dedi
Kan ilacinin emilimini engelliyormus. Hiç ilac icmemis oluyormussun

Cidden mi ama o zaman kullanamam ki çok geç oldu

Canım kahvaltından 1-1.5 saat sonra iç ardından 1 saat de süt ve süt ürünleri tüketme. Bulantın ilaç kaynaklı yüksek ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…