Canım benim transfer de değil. Kanama çok şükür ki alan da oluşturmuyor. Kanamanın nereden geldiği belli değil. Anlamadım gitti.Bakalım bu hafta dinleneceğim iyi gelir inşallah.
O bende de var. Hamileyim diye sevinemiyorum. Riskli gebelik diye 15 de 1 gidip bebeğimi görmeme rağmen her gidişimde acaba her şey yolunda mu? Kalbi atıyor mu? Diye diye endişeden keyfini çıkaramadım bir türlü. Şimdi bu hafta test sonucunu bekliyorum, sonra serklaj olmasını derken kafam hep bir karışık.
Karnımız büyük olmadığından öyle mecbur :) geçen yıl ben tam bedenimi aldım başta bol geldi ama özellikle 5. Ayda sıcaklarda şişince rahat etmiştim
Valla seni bilemem kuzum da ben öyle hissediyorum. Başta sivilce var, yüzümde kızarıklıklar oluştu. Solgun duruyorum. Hatta makyaja rağmen yorgun. Geçen yıl böyle değildim. Eşime soruyorum sen kafana takıyorsun diyor
arkadaşım hamileyiz de gözümüz görüyor diyorum he he
İçeride hayat nasıl bilmiyoruz bebeklerin aklı karışmasın, kimlik kargaşasına düşmesinler
Jelibonu çok severim hem cinsiyeti de yok
belki bu hafta net görürse söyler doktor 13. Haftam olacak
Canım ben hamile kalmadan birkaç ay önce Dişçi’ye gittim. Panaromik film çektirdim birşeyim yoktu benim de zaten. Gebelikte diş etim ara ara şişip kızarıp iniyor. Kontrol ettirmek lazım onu diyorum. O gün yoktu bugün belki oluştu
Evet tadı kötü ama ilaç kullanamıyoruz malum bende etkili olmuştu cnm.