2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ada Lovelace Asel demiş kız olursa, benim de aklıma erkek için Asil ismi geldi. Bence cok karizmatik ve manalı bir isim.
Bizimkilerin adı çoktan belli
Erkek olursa Can Rauf, Kız olursa Mavi Âlâ olacak.
Eşimin dedesinin adı ve dedesine taparmış. Rauf ismi de bana hep oturaklı gelmiştir. Zevkle kabul ettim. Ben de babamı 18imde kaybettim sanırım dünyanın en iyi babasıydı... adı Âlâattin’di onun Âlâ’sını aldım kızıma koyucam eger nasip olursa...
Öneri isim; Kaan, Uygar, Çınar, Berra, Irmak, Övgü..

Basin sagolsun kuzum Rabbim mekanini cennet eylesin.. harika dusunmussun Ala çok güzel olmuş ❤
Asil bi tanıdığım koydu cidden çocukta ayrı bi hava var
Asel'in anlamı beni çok etkiledi.. cennete bal ırmağı demekmış .. kızım olursa bal kızım diye severim ❤

Kızlar bende hem cevremdeki hemde aklımdaki isimleri yazayım belki öneri olur

• Esila
  • Lina
  • Defne
  • Zümra
  • Meva
  • Alya
  • Ayşe
  • Zeynep
  • Yasemin
  • Şevval
  • Beyza
  • Kübra
  • Dilara
  • Zeren
  • Erva
  • Asel ❤
  • Nisa
(Bunlar sülalemdeki kız çocukların adı)

10 dk dır erkek ismi düşünüyorum sülalede erkek çocuk 2 - 3 tane

• Ömer Eymen
  • Yunus Emre
  • Efe (Eşkiya gibi pek önermem)
  • Kerem
  • Ali Kayra ❤
  • Çınar

Kızlar benim gribin geçmiyor öksürük aurubu aldik eczaneden icim rahat değil doktora sormadım zaten ulaşmak.mumkun değil ama içmeye basladim

Evet evet ben 40 giyiyorum 38 hatta 36 oldu bana...
Ben de tutup 40 giyerken kilo alacağım diye 42 aldım saf gibi
Kızlar benim gribin geçmiyor öksürük aurubu aldik eczaneden icim rahat değil doktora sormadım zaten ulaşmak.mumkun değil ama içmeye basladim
Canım rasgele ilaç içme öksürük için zencefil bal, günlük sakız deneseydin. İnşallah tez vakitte geçer
Hanimlar cok gerginim bugün yaa. Cuma günü ense kalinligimiz 2.8 cikmisti. Kan testi taa cumaya cikacak günler gecmiyor
İçini ferah tut canım inşallah iyi sonuçlar gelecek. Boşuna stres yaptım diyeceksin.

Ya onlar pek fayda etmiyor zencefil bal falan bide.migdem almıyor canım bi günde alt kaşığına ara ara giren ağrılar var bilmem neden

Saol kuzum benim, amin. Çok sevindim begenmene düşündüğüm ismi. Dogsun o bal kız da artık birbirimizin bebişlerini de yeriz

Hanimlar cok gerginim bugün yaa. Cuma günü ense kalinligimiz 2.8 cikmisti. Kan testi taa cumaya cikacak günler gecmiyor
Boşuna geriliyorsun... Bebeğini de geriyorsun. Kan testi 1/8 cıkmıs benim doktorumun hastasının. Bebek sapasaglam dogmus... bunlar ihtimaller, bu bukadar olacak bilmem ne diye kesin ölcüt yok... dua et içini ferah tut.

Boşuna geriliyorsun... Bebeğini de geriyorsun. Kan testi 1/8 cıkmıs benim doktorumun hastasının. Bebek sapasaglam dogmus... bunlar ihtimaller, bu bukadar olacak bilmem ne diye kesin ölcüt yok... dua et içini ferah tut.
1/8 cok yüksek bir oran amaa.... Insallah iyidir ya..

Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…