2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim gribin geçmiyor öksürük aurubu aldik eczaneden icim rahat değil doktora sormadım zaten ulaşmak.mumkun değil ama içmeye basladim
Farklı şeyler denemeni tavsiye ederim canım. Çok geçmiş olsun. Tez zamanda geçer inşallah. Eczacı ona göre vermiştir en azından değil mi?

Hanimlar cok gerginim bugün yaa. Cuma günü ense kalinligimiz 2.8 cikmisti. Kan testi taa cumaya cikacak günler gecmiyor
Canım içini ferah tut.bu değerden dolayı Kan sonucu da ona göre çıkacaktır. Sen bi perinatolog bul .ona git. Ben bi şey olduğunu düşünmüyorum inan.

aynen bencede zaten en son gorumceme sen koy dedm oglum olursa koycam zaten diyor gorucez bakalim insallah o gunler gelir de nasip olursa cok merak ediorum koyacak mi

Hiç sanmam. Öyle çok atıp tutanlar sonradan unutup gidiyor ama belli olmaz keyfine bak sen .yavru senin yavrun

Kızlar bir şey sormak istiyorum : internette okudum hamilelik döneminde cinsel ilişki sırasında ya prezervatif kullanın ya da dışarı boşalın diyordu. Böyle bir durumda bilginiz var mı acaba ?

Kızlar bir şey sormak istiyorum : internette okudum hamilelik döneminde cinsel ilişki sırasında ya prezervatif kullanın ya da dışarı boşalın diyordu. Böyle bir durumda bilginiz var mı acaba ?
Evt cnm icerri bosalmamasi gerekiyormus bi hormonu ya da rahmimi ne etkiliyordu suan hatirlamiyrm tam ama bosalmamasi gerekiyomus ondn eminim

Kizlar oksuruk surubu icmeyin ben hastanede yattigim halde bana sadece ilik su iciceksin bi de ceviz suyu icebilirsin dediler baska da bisi icemiyosun..eger olsaydi verirlerdi ilac..oksuruyrm bi haftadir..icmeyin kizlar

Bugun de bebek yataklarina taktim kafayi netten de tam bilgi sahibi olamadim burda tecrubeli annelerimiz var sizler bebekleriniz icin hangi yatagi tercih ettiniz yada edeceksiniz yayli visko lateks ?

Kızlar benim merak ettiğimde yatak odamıza koyacağız çocuğun yatağını ama salondayken nasıl yapacam ayrı bir beşik mi almam lazım nasıl yapıyor herkes bilmiyorum

Kızlar benim merak ettiğimde yatak odamıza koyacağız çocuğun yatağını ama salondayken nasıl yapacam ayrı bir beşik mi almam lazım nasıl yapıyor herkes bilmiyorum
yatak odasina buyuk beşik mi alacaksin canim ? Tasinabilir birsey alirsan ihtiyacina gore gunduz salona alirsin tekerlekli falan

Bugun de bebek yataklarina taktim kafayi netten de tam bilgi sahibi olamadim burda tecrubeli annelerimiz var sizler bebekleriniz icin hangi yatagi tercih ettiniz yada edeceksiniz yayli visko lateks ?
Bende bebk odası yapmak istiyorum şimdiden araştırmalara basladim ama ayrıca yatak odasınada beşik almak gereklimi acaba...
Ilk zamanlar odamızdaki yatmalı,ahhhhh bu acemilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…