2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim büyük damar. ağrı yapıyordu hamilelikten önce bile. yüksek yere kaldırmaya çalışıyorum işyerinde inşaallah sıkıntı vermez.

Benim oğlan bir inatçı çıktı. Secde pozisyonunda ayakları bağdaş kurmuş. Göstermedi. Çıktık meyvesuyu içtim karnımı dürttü doktor zorla gördü. Poposunu dönmüş hepinizden iğreniyorum modunda. Çok şükür sağlığı yerindeymiş.

çıkarma bence çok şık olmuş odan . Bebeğinin sağlıklı büyümeside nasip olur içinde

Kac haftalıksın tam olarak Canım Saglıkla gelsin

Kızlar bişey sorcam. Şimdi benim bebeğimin doğduktan sonra yendoğan yoğun bakım ünitesine girme ihtimali var. O yuzden yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane lazım bana. Ankarada biliyosunuz doğum fiyatları cok yuksek. Hastanemi değiştireedcğim. Devletten de gün aldım ama rezil ettikleri için eşim istemiyo. Yenidoğan yoğun bakım ücretleri hakkında bilginiz varmı? Ben ücretsiz diye biliyorum ama yanılıyo olabilir miyim??

Profil fotoğrafına baktikca agliyorum agladikca bol bol dua ediyorum Allahim kucağını bos bırakmasin. Tez zamanda cennet kusuna bi kardes nasip etsin inşallah Rabbim sonsuz sabir versin. Ah canım benim keske yakin olsak kossam gelsem yanına destek olsam.. Tüm kalbim seninle inşallah bundan sonra her sey yolunda olacak

Gecmis olsun canım ins. Girmek zorunda kalmaz bebisin.bende özel hastanelerde ücretsiz diye biliyorum

Kızlar bide benim test sonucuma baksanıza risk varmı??

Eklentiler

• Adsız.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 63
Gecmis olsun canım ins. Girmek zorunda kalmaz bebisin.bende özel hastanelerde ücretsiz diye biliyorum
İnşallah canım..

Benim kardesim 5 yil once ucretsiz kalmisti yenidogan yogun bakimda. Ücretini devletten aliyorlar. Guvenilir bi hastane bulun yoksa sebepsiz yere kalma suresini uzatiyorlar daha cok para almak için devletten.
Benim kardesimi daha uzun yatirmak istiyorlardı aile doktorumuz aramıştı hastaneyi hemen o gun cikardilar artik ne konusulduysa bilemiyorum

Ben de Ankara dayım,üniversite hastanesi düşünebilirsiniz aslında, zaten çoğu özel hastanede yeni doğan yoğun bakım yok,hacettepe gazi ankara tıp olabilir ama diğer hastaneleri inanın bilemedim.

Hsngisine nasıl güveneceğiz ya. Hepsi para tuzağı.

arkadaşlar nifty test sonucum çıktı çok şükür. sıkıntı yok. bekleyen herkesin iyi çıkacak inşallah. çok gergin bir bekleyiş oldu benim için
Maşallah gözünüz aydın çok sevindim darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…