canım çok geçmiş olsun Allahım sabır versin, ne diyeveğimi bilmiyorum yiyecek ekmeği yokmuş meleğin Allahım tez vakitte evlat nasip etsin size hayırlısıyla
ya bende de üst bacağımda kılcal damarlar var ağrı sızı yapmıyor ama görüntü kötü, bir kaç gün önce baktım çoğalıyor sanki doktoruma sordum çoğalacak onlar şuan yapılabilecek pek bir şey yok soğuk duş al ve ayaklarını hep uzat dedi.
Benim oğlan bir inatçı çıktı. Secde pozisyonunda ayakları bağdaş kurmuş. Göstermedi. Çıktık meyvesuyu içtim karnımı dürttü doktor zorla gördü. Poposunu dönmüş hepinizden iğreniyorum modunda. Çok şükür sağlığı yerindeymiş.
Kızlar ikeanın bi uygulaması var onunla bebeğimin odasını tasarladim.
Benim bitane alttan cekmeceli yukari kaldirinca cift kisilik yatak olan bi yatagim var misafir icin almistim.. acayip.kullanisli.
O cocuk odamda suanda cikarsam mi? Ileri de cocuk yatar ona diye bi yandan da cikarmak istemiyorum bi tasarim yaptim telden Eki Görüntüle 2270689
Eki Görüntüle 2270689
Eki Görüntüle 2270689
Benim oğlan bir inatçı çıktı. Secde pozisyonunda ayakları bağdaş kurmuş. Göstermedi. Çıktık meyvesuyu içtim karnımı dürttü doktor zorla gördü. Poposunu dönmüş hepinizden iğreniyorum modunda. Çok şükür sağlığı yerindeymiş.
Kızlar bişey sorcam. Şimdi benim bebeğimin doğduktan sonra yendoğan yoğun bakım ünitesine girme ihtimali var. O yuzden yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane lazım bana. Ankarada biliyosunuz doğum fiyatları cok yuksek. Hastanemi değiştireedcğim. Devletten de gün aldım ama rezil ettikleri için eşim istemiyo. Yenidoğan yoğun bakım ücretleri hakkında bilginiz varmı? Ben ücretsiz diye biliyorum ama yanılıyo olabilir miyim??
Profil fotoğrafına baktikca agliyorum agladikca bol bol dua ediyorum Allahim kucağını bos bırakmasin. Tez zamanda cennet kusuna bi kardes nasip etsin inşallah Rabbim sonsuz sabir versin. Ah canım benim keske yakin olsak kossam gelsem yanına destek olsam.. Tüm kalbim seninle inşallah bundan sonra her sey yolunda olacak
Kızlar bişey sorcam. Şimdi benim bebeğimin doğduktan sonra yendoğan yoğun bakım ünitesine girme ihtimali var. O yuzden yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane lazım bana. Ankarada biliyosunuz doğum fiyatları cok yuksek. Hastanemi değiştireedcğim. Devletten de gün aldım ama rezil ettikleri için eşim istemiyo. Yenidoğan yoğun bakım ücretleri hakkında bilginiz varmı? Ben ücretsiz diye biliyorum ama yanılıyo olabilir miyim??
evet çok zor doyamadım bende artık senle aynen ortak noktamız çok
ayırcam bakalım bende düşünüyorum öteki ağlarsa kızımda uyancak diye
çok düşününce bunalıyorum açıkçası saldım biraz
Benim kardesim 5 yil once ucretsiz kalmisti yenidogan yogun bakimda. Ücretini devletten aliyorlar. Guvenilir bi hastane bulun yoksa sebepsiz yere kalma suresini uzatiyorlar daha cok para almak için devletten.
Benim kardesimi daha uzun yatirmak istiyorlardı aile doktorumuz aramıştı hastaneyi hemen o gun cikardilar artik ne konusulduysa bilemiyorum
Ben de Ankara dayım,üniversite hastanesi düşünebilirsiniz aslında, zaten çoğu özel hastanede yeni doğan yoğun bakım yok,hacettepe gazi ankara tıp olabilir ama diğer hastaneleri inanın bilemedim.
Benim kardesim 5 yil once ucretsiz kalmisti yenidogan yogun bakimda. Ücretini devletten aliyorlar. Guvenilir bi hastane bulun yoksa sebepsiz yere kalma suresini uzatiyorlar daha cok para almak için devletten.
Benim kardesimi daha uzun yatirmak istiyorlardı aile doktorumuz aramıştı hastaneyi hemen o gun cikardilar artik ne konusulduysa bilemiyorum