2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de Ankara dayım,üniversite hastanesi düşünebilirsiniz aslında, zaten çoğu özel hastanede yeni doğan yoğun bakım yok,hacettepe gazi ankara tıp olabilir ama diğer hastaneleri inanın bilemedim.
Haftya gataya gideceğim. Gazi MHRS den randevu vermıyo. O cok sıkıntı. Ankara ve Hacetepeyede hiç bakmadım. Araştırmadımki.Siz hangi hastanede yapacaksınız. BEn şimdi ortadoğu ile koruyu değerlndiriyorum.

Merhaba canim bizde adıyaman kahtada yaşıyoruz bende devlet hastanesine gidiyorum ikili test yaptırmadım sen ozelde gözde hastanesi mi yoksa park hospitale mi gidiyorsun bende gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim
Gözdeye gidiyoruz Münihe hanım çok iyi ama işte böyle bir sorun oldu

kkjk
Kizlar artik cok sık acikiyorum 2 3 saate 1 birseyler atmak istiyorum agzima ama artik ne yiyeceğimi sasirdim. Siz neler atistiriyorsunuz aciktikca. Pratik bi şeyler soyleyin. Ne yiyeceğim stresinden bi hos oldum

Hamile kaldığımdan beri öyleyim
Çok zor ya sürekli yeme isteği var.. ben ne varsa atıyorum agzıma o yüzden 8 kilo aldım hatta gecmiste olabilirim. O yüzden benim yaptigimi yapma simdi diyet yapiyorum

Haftya gataya gideceğim. Gazi MHRS den randevu vermıyo. O cok sıkıntı. Ankara ve Hacetepeyede hiç bakmadım. Araştırmadımki.Siz hangi hastanede yapacaksınız. BEn şimdi ortadoğu ile koruyu değerlndiriyorum.
Gazi,hacettepe ya da Ankara tıpta Dr un özeline giderseniz ancak oluyor hani hastane içinde muayene ücreti verip muayene olunuyor yoksa mhrs mümkün değil randevu almak, orta Doğudan sa koru daha iyi sanki, biz hiç konuşmadık daha,bakalım bu kontrol bayram sonrası belki sorarım nerelerde doğum yaptırıyor diye,çünkü özele gidiyorum bende orda doğum olmuyor malesef

arkadaşlar nifty test sonucum çıktı çok şükür. sıkıntı yok. bekleyen herkesin iyi çıkacak inşallah. çok gergin bir bekleyiş oldu benim için
Ay haydi hayırlısı cnm çok sevindim. Darısı başıma inşallah, bu hafta biz de bekliyoruz . Kaç güne çıktı senin ki cnm

Kizlar artik cok sık acikiyorum 2 3 saate 1 birseyler atmak istiyorum agzima ama artik ne yiyeceğimi sasirdim. Siz neler atistiriyorsunuz aciktikca. Pratik bi şeyler soyleyin. Ne yiyeceğim stresinden bi hos oldum
Bende öyle yiyecek birşey bulamıyorum birde canımdan istemiyor işyerinde hazırlamakta zor oluyor çok sıkıntılı

İkili test kan sonucum temiz çıktı kızlar çok şükür.İnşallah sonuç bekleyen herkesin sonucu temiz çıkar.❤
Maşallah cnm
Canım nesfit çikolatalı var bende badem ceviz yanında arada kuru kuru ondan atıyorum ağzıma. Evdeysen yoğurt da yiyebilirsin. Azar azar meyve olabilir. Midem asit yapınca sarı leblebi alıyorum birkaç tane rahatlatıyır

Canım ben evdeyken kaşar marul domates falan sandvıch yapıyorum ama iş yerinde ölüyorum açlıkdan
Hastanenin içindeki özel muayenelerine mi yoksa kendi ofislerine mi? Kendi ofisleride cok pahalı oluyo. Ama yarın hacettepenin hocalar sekreterini bi arayacağım.

Hastane içinde canım, özel muayeneleri dışarıda en az 400 den başlıyor, ara bakalım ne diyecekler, ben de merak ettim şimdi

ay benimkide secde pozisyonundaydı bir ara poposunu döndü daha bişey göstermedi

İkili test kan sonucum temiz çıktı kızlar çok şükür.İnşallah sonuç bekleyen herkesin sonucu temiz çıkar.❤

Maşallah darısı diğer bekleyenlere

Bende çok acıkmaya başladım. Önceki hamileliğimde 12 kilo almıştım dikkat ettiğim halde gebelik şekerim çıkmıştı hep yağsız salatalar,yoğurtlar,ızgaralar ve kuruyemişle geçmişti aç kalmıştım

Bu gebeliğimde yine bol yeşillik,salatalık falan kesiyorum evde. ızgara tavuk balık köfte , yoğurt ayran kefir. Meyvelerimi de yoğurtlu yiyorum.

Sağlıklı besleniyorum sanmayın arada cips kola da tüketiyorum valla canım çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…