2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım neler yapıyorsun diyet olarak

Tatlıyı tamamen çıkardım kuzum günde bi tane meyve yiyorum ordan tatli ihtiyacimi gidermeye calisiyorum.. tuzu ve ekmegide cikardim hayat cekilmez bi hal oldu
Eğer hala almaya hunharca devam edersem diyetisyene yönlendirecek beni
Adam kilomla kafayı bozdu

Ayy bu ne canım ya tatlı yok tuz yok ekmek yok insan doymaz ki ben kızımda 22 kilo aldım bunda en fazla 9 kg ile bitirmek istiyorum çünkü biraz kilolu basladım

Sen neler yiyordun onceden ona gore davranalim biz de

Hic dikkat etmedim kuzum cikolata tatli dondurma ne varsa gömdüm.. Yemem gereken o saglikli besinleri de yedim ama mesela karnım her kazindiginda yemek yedim
Saat kac olursa olsun yiyordum
Sofradan kalkıyordum 15 dk sonra hic bise yememis gibi aç oluyordum .. 2 saat yemek yemeyim elim ayagim titriyordu resmen
Hala da çok iştahlıyım ama bi kac gundur frenliyorum kendimi eve cikolata tatli sokmuyorum artik aksam 8 den sonra yemek olayini da bitiriyorum gece 12 den asagiya uyumuyorum
Alisinca yemegi birakmak cok zor

Özellikle ekmegin arasina domates, biber, beyaz peynir, salatalık koyup yanina da ayranla bi güzel yatmadan önce yiyordum offf canım cekti ya

Ayy bu ne canım ya tatlı yok tuz yok ekmek yok insan doymaz ki ben kızımda 22 kilo aldım bunda en fazla 9 kg ile bitirmek istiyorum çünkü biraz kilolu basladım

Benim ablamda tansiyon sorunu var kuzum hamile o da.. genetik olarak bende de cikar diye korkuyorum
Birde doktorum sagolsun sanki dünyayi yemisim muamelesi yapti bana korkuttu beni
8 kiloyu ben daha yolun basinda aldim
Ama cidden cok zormus iştah varken yemegi kesmek cok zor
Surekli aklimdan yemekler geciyor

Kızlar tiroidi cok calısanlar seftali yememeye calısın. Benim doktorum bir an şeftali yeme dedi sonra ah yok yok sen hipotiroidisin ye bol bol dedi. Aklıma gelmişken yazıyım dedim.

Benim troit 1.67 düşmüştü 2 hafta önce.. yarin randv. var bakayık devam ettirecek mi ilaca

Bende aynıyım bu ara ya
itirazediyorumhakimbey aynı ben ya.... ben artık sabah 5-6 kalkıp bişiler yiyorum gece kanepede erken uyuyalmazsam 10-11 corba içiyorum. Bu kan ilacı mı yaptı böyle bilmiyorum da iştahım açıldı çok üzgünüm ne güzel ilk 12-13 hafta kapalıydı. Kg almam da yasak... bakalım ne yapıcam?

Benim troit 1.67 düşmüştü 2 hafta önce.. yarin randv. var bakayık devam ettirecek mi ilaca
Ya sorma benimki 0.46 ya mı ne düştü. Bırakma cok calısmasının zararı yok, aksine az calısırsa zeka geriligi olur, ayda 1 deger bakalım dedi. Haftaya kan tahlili vericem ben de. En son 30 nisanda vermiştim.

Kızlar aile sağlığı merkezinde salı günü test icin kan falan verdim hala sonucu e nabıza düşmemiş acaba ne zaman düşer bilen var mı ya da düşüyor mu asm sonuçları?

Ya sorma benimki 0.46 ya mı ne düştü. Bırakma cok calısmasının zararı yok, aksine az calısırsa zeka geriligi olur, ayda 1 deger bakalım dedi. Haftaya kan tahlili vericem ben de. En son 30 nisanda vermiştim.

Çok guzel dusmus
Benim gün aşırı ilaç, belki gününü uzatır diye tahmin ediyorum..
Zaten bebekler artık kendi troitlerini üretmeye başladılar diye biliyorum ama tabi tedbiri elden bırakmamak lazım

Badem ceviz hiç yiyemiyorum nedense. Ama meyve yaninda biraz da yogurt mantikli bi öğün icin aslinda
Sagol kuzum

Ekmek arasi yiyorum ben de surekli ama ekmek iyi degil ekmekten kopmam lazim :)

Bende hayatım 13+2 tim bugün ve mesela birşey yiyorum ya hemen acıkıyorum ama meyve kuruyemiş fln tüketme çalışıyorum.Canınız çekmez inşallah şuan ama kolay bulunup alınan birşey söyleyeceğim.Kabak çekirdeği hamilelikte aşırıya kaçmadan çok faydalıymış ve karpuz Kızlar aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…