Nasil guzel anlatmisHic dikkat etmedim kuzum cikolata tatli dondurma ne varsa gömdüm.. Yemem gereken o saglikli besinleri de yedim ama mesela karnım her kazindiginda yemek yedim
Saat kac olursa olsun yiyordum
Sofradan kalkıyordum 15 dk sonra hic bise yememis gibi aç oluyordum .. 2 saat yemek yemeyim elim ayagim titriyordu resmen
Hala da çok iştahlıyım ama bi kac gundur frenliyorum kendimi eve cikolata tatli sokmuyorum artik aksam 8 den sonra yemek olayini da bitiriyorum gece 12 den asagiya uyumuyorum
Alisinca yemegi birakmak cok zor
Özellikle ekmegin arasina domates, biber, beyaz peynir, salatalık koyup yanina da ayranla bi güzel yatmadan önce yiyordum offf canım cekti ya
Benim de. 1 2 haftadir açıldı valla öncesinde hic kilo almadım hatta 4 kilo verdimitirazediyorumhakimbey aynı ben ya.... ben artık sabah 5-6 kalkıp bişiler yiyorum gece kanepede erken uyuyalmazsam 10-11 corba içiyorum. Bu kan ilacı mı yaptı böyle bilmiyorum da iştahım açıldı çok üzgünüm ne güzel ilk 12-13 hafta kapalıydı. Kg almam da yasak... bakalım ne yapıcam?
E kuzum ufukta islami degil atlasta oyle icime sinmior anlamlari en azindan birinin iyi ol.asj gerekir. Ufuk koymam benUfuk atlas koy daha güzel bence
Salatalık domates peynir sandviçi Allahım oluyorum ya bunu yerken hayatımda hoc biseyfen bu kdr tat alamiyorum ama bn cok ekmek yiyorumBenim de. 1 2 haftadir açıldı valla öncesinde hic kilo almadım hatta 4 kilo verdim
Ama eminim simdi hizla almaya baslamisimdir
Bir de ne yersem yaninda ekmek ariyorum
Normalde hic ekmek seven biri değilim
Haslanmis yumurta yemekten gidaklamaya baslicam
Canım ceviz beyin gelişimi için badem ise kalsiyum için gerekli. Avuç avuç yemeye gerek yok her gün 4-5 adet ye en azından. Veya badem tüketmiyorsan en azından 1 bardak süt içmek gerekiyormuş ben süt yerme bademi tercih ediyorumBadem ceviz hiç yiyemiyorum nedense. Ama meyve yaninda biraz da yogurt mantikli bi öğün icin aslinda
Sagol kuzum
Benim bugün 7. İş günü. Yarın hastaneyi arayayım bir o zaman . Sağol kuzum inşallah6 iş gününde çıktı canım. inşallah seninde iyi çıkacak içini ferah tut.
Benim en başından beri öyle 56.5 ile hamile kaldım ama allaha şükür daha kilo almadım..Kizlar artik cok sık acikiyorum 2 3 saate 1 birseyler atmak istiyorum agzima ama artik ne yiyeceğimi sasirdim. Siz neler atistiriyorsunuz aciktikca. Pratik bi şeyler soyleyin. Ne yiyeceğim stresinden bi hos oldum
Dünyada her ne varsa Yaradandan geliyor. Bence bu kadar islami islami diye üzülmeye gerek yok onlar genelde islami diil arapça oluyor çünkü.E kuzum ufukta islami degil atlasta oyle icime sinmior anlamlari en azindan birinin iyi ol.asj gerekir. Ufuk koymam ben
Canım mısır yeme, hele de konserve...Benim en başından beri öyle 56.5 ile hamile kaldım ama allaha şükür daha kilo almadım..
2 satte bir mutlaka bisey yiyorum ama sağlıklı oluyor genelde...
Genelde 3 ceviz 4 fındık yada bir meyve,çorba yada kendime sağlıklı ve tok tutan salatalar yapıp buzdolabına koyuyorum aciktikca yiyorum..tabiki bol bol yoğurt ve cacık
Mesela bugünkü ara öğünün buydu,bunun nohutlu olanındanda yapıyorum hem tok tutuyor hem baklagil tüketmiş oluyorum...
Daha bu sabah 5 te uyanıp bu sandviçten yapıp yedimSalatalık domates peynir sandviçi Allahım oluyorum ya bunu yerken hayatımda hoc biseyfen bu kdr tat alamiyorum ama bn cok ekmek yiyorum
Yok bu konserve değil canim ben hep pazardan alıp haşlar yerim,neden odami zararli yaCanım mısır yeme, hele de konserve...
bana mesaj geldi sonuçlarınız çıkmıştır maille bilgilendirilecektir diye fakat mail gelmedi. sonra kan alan hemşireyi aradım sonucu whatsapp dan gönderdi. hala mail gelmedi hattaBenim bugün 7. İş günü. Yarın hastaneyi arayayım bir o zaman . Sağol kuzum inşallah
Gdo lu ya mısırlar artık o yüzden kuzum. Ya hicbir şey bırakmadılar ki zaten doğalYok bu konserve değil canim ben hep pazardan alıp haşlar yerim,neden odami zararli ya
Ben hamileligimi basimdan beri koçan koçan yiyorum valla
Aaa ilk defa duydum. Neyse benim de hipotroitKızlar tiroidi cok calısanlar seftali yememeye calısın. Benim doktorum bir an şeftali yeme dedi sonra ah yok yok sen hipotiroidisin ye bol bol dedi. Aklıma gelmişken yazıyım dedim.
Canım bir kullanıp bırakmak olmaz düzenli kontrol ettirip hamilelikte kullanmak gerekiyorBenim de düşmüştü tekrar yukselmiş ilaca basladım bende tekrar 75 mgbasim dertte bu tiroid ile
Ayyy en sevdiğim şey kebaplardan güzel geliyor ekmek arası domates peynir salatalık sandviç.Salatalık domates peynir sandviçi Allahım oluyorum ya bunu yerken hayatımda hoc biseyfen bu kdr tat alamiyorum ama bn cok ekmek yiyorum
Yok canım yaaa hiç bir şey olmaz. Merak etme.Bu arada aksam kardesim gelicek tavugu cok seviyor ona tavuk yapayım dedim deepfreeze de vardı. Yıkarken tavuga elledim bir şey olur mu sizce? Çiğ ete dokunmayın diyorlar ya
Ekmek arasi yiyorum ben de surekli ama ekmek iyi degil ekmekten kopmam lazim :)
ya ben bunca yildir bu lezzeti nasil kacirmisim bilmiyorum biyecek diye korkarak yiyorimSalatalık domates peynir sandviçi Allahım oluyorum ya bunu yerken hayatımda hoc biseyfen bu kdr tat alamiyorum ama bn cok ekmek yiyorum
sabunlu suyla yika canim varsa tirnaklarinida kes. tek kullanimlik eldiven al onu kullan bundan sonrada bisey olmaz korkma.Bu arada aksam kardesim gelicek tavugu cok seviyor ona tavuk yapayım dedim deepfreeze de vardı. Yıkarken tavuga elledim bir şey olur mu sizce? Çiğ ete dokunmayın diyorlar ya
Di mi ya bence de bu kadar pimpiriğe gerek yokAaa ilk defa duydum. Neyse benim de hipotroit
Canım bir kullanıp bırakmak olmaz düzenli kontrol ettirip hamilelikte kullanmak gerekiyor
Ayyy en sevdiğim şey kebaplardan güzel geliyor ekmek arası domates peynir salatalık sandviç.
Yok canım yaaa hiç bir şey olmaz. Merak etme.
Biraz zorlayayim kendimi o zamanCanım ceviz beyin gelişimi için badem ise kalsiyum için gerekli. Avuç avuç yemeye gerek yok her gün 4-5 adet ye en azından. Veya badem tüketmiyorsan en azından 1 bardak süt içmek gerekiyormuş ben süt yerme bademi tercih ediyorum
Ahahha subliminal mesaj verilmisay bu ara baska bisey yiyemiyorum bende. bu arada gun hun hamilelik takviminde seni uyarmis
ya ben bunca yildir bu lezzeti nasil kacirmisim bilmiyorum biyecek diye korkarak yiyorim
sabunlu suyla yika canim varsa tirnaklarinida kes. tek kullanimlik eldiven al onu kullan bundan sonrada bisey olmaz korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?