2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ortaya biri bisey atti ne demek ben anlamadim.. dr unuz bisey demediyse sorununuz yoktur. bize sorun var drnildi ve birda derdimi paylasiyorum. gulunecek ne var anlamadim. Sizce bu komik mi..
O kaDr Yanlış anlamissinki ben kimin yazdığını bile blmyrm üstelik riskim orta değerde çıktığı icin fetal DNA a yonlendirdi doktorum amniyosentez yapalım dedi ama papp konusunda hiç bisey demedi onu takmamıştım kfama bi de bunu duyunca kafayi yicem dedim 300-500 lerden bahsediliyor benim 1.1 orda dalga değil günlerdir kfama takılan seylere yeni biseyin eklenmesinin mizahi var .. bu skntili gunlermizde dalga gecmek komik oldugunuu düşünmek gibi bi niyetim olamaz ole anladıysan da özür dilerim demekki devamlı ah lanip vahlanmamiZ gerekiyo , eğer 1-2 gün geriye gidersen risk değerlerimi ne kadar ne icin endişe ettiğimi görürsün

Canım sende yas riski mi vardı ense kalınlığı mı

Canım sende yas riski mi vardı ense kalınlığı mı
Canim yasım 36 nin içindeyim ense kalinligi 1.9 iyi olcmustu ikili sonucu yas riski 1/204 benim kombine risk 1/455 çıktı doktor fetal DNA istedi Ya da dedi ayrıntılı ultrasonda bakarız sonra amniyosentez yaparız ama değerlendirme yaparken papp a değerinden hiç bahsetmedi 1.1 yazıyo bende Burda 500 leri duyunca eyvah dedim benim 1 yazıyo daha dami risk yanı bu deyip kendimce kafayi yicem tarzında takıldım olay bu ..

Yok ben senin ne demek istedigini anladım canım seni alıntılayan da bendim o mesajda ikimizde dalga gecmedik yani arkadas yanlıs anladı peki sen yaptırdın mı test yada amniyosentez canım sonucun geldimi nasil

Yok ben senin ne demek istedigini anladım canım seni alıntılayan da bendim o mesajda ikimizde dalga gecmedik yani arkadas yanlıs anladı peki sen yaptırdın mı test yada amniyosentez canım sonucun geldimi nasil
Yok yaptırmadım yanı zehir etmek istemiyorum kendime yaptırsam nolcak ultrasonda gördüm kıpır kıpır daha kan vercem gelmesi 2 hafta daha da büyücek rabbim böle imtihan vermesin ama aldırma gibi bi düşüncem olmayacağı icin yaptırmadım tevekkül ediyorum suan icin bide 5 yasında kızın var ozamanlar bu fetal DNA nifty vs böle testler yoktu hiç sanki son donemde türedi blmyrm, ayrıntılı ultrasonu beklicem orda netleşir sanirim bunların hepsi olasılık sonuçta

İnşallah hic birsey cıkmayacak kuzunda canım

Daha önce de söylemiştim anneannemin 40dan sonra 3 çocuğu olmuş. Sonuncu 46da. Babaannem de 44de babamı doğurmuş.

Boyle olanlari dyunca inanki icime su serpiliyo kuzum yaa ama kirmizilari gorunce gene bi akli gidiyo insanin elde dwgil..napalim insallah bnmde 4 4.5 Ylikken fln kesilir de tadina varirm su hamileligin cnm yaa ck tslr ederm

Amniyosentwz yerine fetal DNA olmuyor muymuş cnm? Dur üzülme bakalım incelesinler

İlaç ne veriyorlar cnm. Geçmiş olsun

Benim etrafımda 40 yaş üstü down sendromu aldır dendiği halde doğurmuş sapasağlam pırıl pırıl çocukları olan iki yakınım var keşke ikili test denen şey olmasa nifty i herkes yaptırabilcek imkana sahip olsa ya da diyelim ikilide risk yüksek çıktı niftyi devlet karşılasa en azından bi kısmını sadece yaş riskinden hamilelikler zehir olmasa ya bazen isyan edesim geliyor bu sisteme

günaydın güzel hamişler
ben bayadır yoktum maalesef, hem iş yoğunluğu hem özel hayat koşturmacası derken hiç giremedim foruma, umarım herkes bıraktığım gibi bebikleriyle iyididir
benim de bebişimin cinsiyeti önceki gün netleşti artık; bir kızçem daha olacak Allah'ın izniyle

Merhaba canim..Ikili test bana gore hicbir zaman saglikli sonuc vermeyen aksine anneyi bosuna sitrese sokan ya da bosuna umutlandiran bir test..Yillardir en az 10 kisiyle konustum bu testi yaptirip cocugu aldir denilip sonra saglikli cocuk doguran..O hamileligi bir de anneye sorun.

Bence en iyisi hicbir test yaptirmayip beklemek..Dua etmek..Ben de yaptirdim.Doktorum istedi diye ama inanin gercekten bilincli insanlar bu testleri yaptirmiyor..Sonucta gozunuz aydin denildi ama gozum hic aymadi..Cunku dogruluguna,guvenilirligine inanmadan yaptirdim.Insallah buradaki herkes ve ben saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…