2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kanamanın rengi ne renk kuzum? Gecmis oksun aynen resmen alıstık bu duruma da
Rabbim beterinden korusun

Pappa mom değeriniz 0.5 den düşük mü?

Kanamanın rengi ne renk kuzum? Gecmis oksun aynen resmen alıstık bu duruma da
Rabbim beterinden korusun
Kirmizi geldi kuzum dun kahveye dondu ck sukur bi kac saat geldi kesildi Allahtan..artk ayirt edebiliyrm ne ne diye vala ck kotu ayirt etsemde biraz dinlenince gecerse sikinti yk diyrm ama diger iki kanamam da uzun surmustu bi kac gun bu hemn kesildi sukur..azaldigi icindir kanama alani belkide..sagllikla gelir insallah miniklerimiz yaaa

çok geçmiş olsun.Allah korktuklarından uzak etsin . saglıklı kucağına almyı nasip etsin

Papp-a 0,80 bhcg 0,83 çıkmış

Ya valla yine ortaya biri bisey attı kafayi yicem papp a niz 300-500 ler mi Ya benim 1.1 hiç dr bisey demedi bunla ilgili 1.1 düşük ve riskli bi değermi yanı

Ya valla yine ortaya biri bisey attı kafayi yicem papp a niz 300-500 ler mi Ya benim 1.1 hiç dr bisey demedi bunla ilgili 1.1 düşük ve riskli bi değermi yanı
ahahahahha sizin pappa mom değeri 1.1 ise çok çok iyi hiç bişi düşünmenize gerek yok :) bhcg mom da o civarlardaysa hele tattan yenmez :)

Benim yaş 37 risk 1/252 ilk doktor gen taraması yaptır dedi, bu konuda araştırmaları okuduğumda 30 yaşa kadar riskle 30 sonrası down sendrom doğum yapanların oranı neredeyse aynıydı. Sadece yaş kriter değilse bu 250 bebekte 1 olasılık denmesini mantığım hiç almadı. 35 ten sonra 2.3.4.bebeğe hamile kalınması yasaklanmalı o zaman diye düşündüm.

sizin ikili test sonucunuzun fotoğrafını buraya yükleme şansınız var mı

ortaya biri bisey atti ne demek ben anlamadim.. dr unuz bisey demediyse sorununuz yoktur. bize sorun var drnildi ve birda derdimi paylasiyorum. gulunecek ne var anlamadim. Sizce bu komik mi..

Ben ikili sonucumu gidip almadım bile doktorum telefonda sonucumuz iyi sorun yok dedi ben hiç kac diye sormadım. Bazen çok desmemek gerekiyor sanirim. Her şeyin normal olduğunu bilsek yeterli. Sanırım biraz sayilarla fazlaca ugrasiyoruz sonra aklımızda acaba niye boyle diye araştırıp kafamızı karıştırıyoruz. Çok iyi hatırlıyorum kontrolden geldiğim gün buraya kalp atışını da olduğu bir ultrason görüntüsü atmıştım bi arkadaş doktor kalp atışına bisi dedi mi diye sordu ben de her şey normal dedi niye sordunuz ki dedim daha cevap gelmedi ve ben günlerce acaba neden öyle sordu ve bir daha cvp vermedi yoksa kâğıtta benim bilmediğim bir değer mi yazıyor diye kendimi yiyip durmuştum.
Belki biraz uzun yazdım ama sonucu iyi çıkan arkadaslar altını çok desmeyin ki kafanız karışmasın.
Sonucunda risk orani yuksek çıkan arkadaşlarım ise bnce hic kafalarına takmasın bu bir tarama testi sadece kesinliği yok gibi bisey o yuzden sıkmayın canınızı bolca dua edin bizim de dualarimiz sizinle insallah her şey daha güzel olacak bu hamilelik süresi ve sonrasında.

Kuzum valla bizim doguma kadar kipirdamadan yatmamiz gerekiyor demekki..
Çok sukur bebeklerimiz suan iyi durumda o yüzden sende icini hep ferah tut
Benim de 2 gün kesilmisti sevinmistim bitti diye yine bugün başladi

Son düzenleme:
Onun sebebi şu aslında, gençler daha çok bebek doğuruyorlar.. düşünün bir genç grup var 10 kişi birde 30 yaş üstü 10 kişi var. genç olanlar ikişer tane çocuk doğuruyor diyelim 30 üstü olanlar 1 er tane. ilk grupta 20 çocuk var 20 de 1 sorunlu bebk oluyor ikinci grupta 10 bebek var ama 10 da bir sorunlu oluyor yaştan dolayı. iki grupta da birer bebek sorunlu ama oran farklı...

Ya zaten gereksiz yere kafamızı karıştırıyorlar sektör haline geldi bu ikili testte risk çıkıp başka şeylere yönelndirilmek sizce de çok artmadı mı? 250 de 1 bile olsa nanılmaz düşük bir oran zaten yaa:) 249 çocuuk sağlam 1 sorunlu

Muhakkak oyledir kiz kardesim olmadigi icin eksikligini cok hissettim
Neyse üçüncü de olur belki kızının kız kardeşi Benim kız kardesim var çok güzel bişey eğer kızım olursa onunda kız kardeşi olmasını çok isterim ama tabiki Rabbim ne verirse bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…