2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gozunaydin canim..Hayirli olsun.:))Ahh ben de ogrenseydim bir.

Günaydın kızlaarrr

Maşallah canım .
Benim de %25 genetik %15 fiziksel , toplamda %40 lik riskim var. Okursam kötü olurum, çok karışırım diye bu forumdan bi kaç örnek okuyup bıraktım. Her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum. sadece olumsuza da alışmaya çalıştım. Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)
Oooo masallah harika kac haftasın tam?
Sağolasın canım. 17+5 olduk bugün. ♥
Masallah beni de goren 6 aylik sanıyor gerçekten insanın kilo aldığına sevindiği tek dönem olsa gerek :)
Şişkinlik olunca daha bi şişiyor valla geçen hafta gittiğimde doktor 2 haftada yarım kilo almışsın. Aferin böyle devam dedi. Ayda 1 alacaksın dedi. Dün akşam tartıldım. Geçen salıdan bu salıya 1 kilo almışım bi haftada haftaya perşembe randevum. Doktor iyi paylayacak beni ay hep aynı şeyleri yiyorum. 1 haftada nasıl 1 kilo aldım anlamadım yaaa
Çok şükür canım. Evde de kendini yorma. Tedbiri elden bırakma canım. Allah ın izniyle hiç bi şey olmayacak. Sağlıkla kucağına alacaksın. Bol su içmeyi ihmal etme

T tbrglou canım benim sonucumda aşağıdaki gibi doktorun biri yaş riski dedi diğeri papp a düşük dedi. Bebek beslenemez, preeklaampsi olabilir erken doğum muhtemel dedi. Amniyosentez yapalım 3 lü testten sonra dedi.

Eklentiler

• Adsız.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 76
Canım ilk doğumunda aşı olmuşmuydun. O minik aşı o kadar cok işe yarıyorki. Ben işte o aşıyı olamadığım için risk altındayım..

kızlar siz 2. trimesterda hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?
mesela ben sabah aç karnına gynoferon, öğlen decavit ve devit (d vitamini)
magnezyum desteği kemiklerde ağrı ve kramp şikayetleri olunca veriliyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam...
doktorum omega da önerdi ama emin olamadım, ceviz tüketiyorum düzenli, almak şart mı sizce takviyesini de ek olarak?

"Biri ortaya birşey attı" dedğiniz kişi kendi derdini paylaşıyor orada. Size kendi değerinize bakın diye yazmıyorum ben. Kaldıki sizinki farklı bir oran sonucu. Endişeli bir anne başka endişeli anneye "Biri ortaya birşey attı"dememeli bence. Uslubunuz çok yanlış.

Pozisyondan dolayı mı göremedin ki
Öğrenince de isim telaşına düşüyorsun
Canim bebek ikisinde de cok hareketliydi..Ama doktorumuz israrla kesin konusmuyor..Erkege benziyor diyor ama arkasindan bir ama geliyor:))Kordon da olabilir..Tam amin degilim.Kesin degil siyor ve oyle deyince ben de oğlum oluyor diyemiyorum.:))

Canim bebek ikisinde de cok hareketliydi..Ama doktorumuz israrla kesin konusmuyor..Erkege benziyor diyor ama arkasindan bir ama geliyor:))Kordon da olabilir..Tam amin degilim.Kesin degil siyor ve oyle deyince ben de oğlum oluyor diyemiyorum.:))
erkek bebek cinsiyeti çok daha erken haftalarda belli oluyor, kız bebeklerde ise daha geç haftada ortaya çıkıyor
doktorcum da son kontrolde pozisyonu şu an uygun değil gibi kesin olarak görmezsem söylemem dedi, o öyle konuşurken benim bebiş açtı bacak arasını duymuş gibi, ben bile gördüm ortası bomboştu hahahahah

Gunaydin darisi benim gibi ogrenmeyenlerin basina
Daha test sonucu bekliyorum

Ben hiç bise kullanmıyorum folik vardı onu da bıraktım.. benim doktorum günde 15 dk güneşte kal d vitamini için düşük çıkmadı zaten
Ceviz her saba aç karnına yiyorum bende..

selam kızlar, kontrolde hangi haftada bebişlerinizin boyu ve kilosu neydi. yazabilir misiniz.

benim ki 15+4 de 121 gr 15 cm di umarım iyidir bebişimin kilosu

Gunaydin darisi benim gibi ogrenmeyenlerin basina
Daha test sonucu bekliyorum
Hadi inşallah, eli kulağındadır artık hafta olarak senin de İkili için mi bekliyorsun?
1 hafta 10 gün deniyor ama çok daha erken çıkabiliyor.
Ben hiç bise kullanmıyorum folik vardı onu da bıraktım.. benim doktorum günde 15 dk güneşte kal d vitamini için düşük çıkmadı zaten
Ceviz her saba aç karnına yiyorum bende..
Benim de D vitaminim alt sınırın bir tık üstünde olduğu için takviye olarak başlattı, ilerleyen haftalarda bebeğin kemik gelişimi ve büyüme hızı artacağı için sanırım verdi.
Bir de ben ofiste neredeyse tüm gün kapalı ortamdayım, güneş ışığından her gün faydalanamıyorum.
Demirim de düşük sayılır, onu mecburen almam lazım

Ben şu an hiçbir vitamin almıyorum. Folik kullanmıştım solgarın.
Belki bu ay verir doktorum multi.
Magnezyum için badem çok iyi. Kramp başlayınca almıştım ilk hamileliğimin son aylarında.
Fazla vitamin böbrekleri yoran bir şey. Öncelikle besinlerden almak lazım, yiyemeyenlere genelde daha çok vitamin veriliyor sanki. Ceviz tüketmek en güzeli bence de.
İyot veriyor bazı doktorlar da, ben de iyotlu tuz kullanıyorum direkt iyot almak yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…