Gozunaydin canim..Hayirli olsun.:))Ahh ben de ogrenseydim bir.günaydın güzel hamişler
ben bayadır yoktum maalesef, hem iş yoğunluğu hem özel hayat koşturmacası derken hiç giremedim foruma, umarım herkes bıraktığım gibi bebikleriyle iyididir
benim de bebişimin cinsiyeti önceki gün netleşti artık; bir kızçem daha olacak Allah'ın izniyle
Maşallah canım .Ben bu konularla ilgili yerli yabancı onlarca makale okudum sanırım riskim azcık yüksek olduğu için, işim de bilgisayar başında buna müsait :) O kadar çok ense pilisi ölçümü yüksek çıkıp 17-20hafta arasındanormale dönen ve hiç bişeyi de olmayan bebek örneği okudum ki gerçekten bunları okuyunca bütün bu testlerin (kesin tanı koyanlar hariç) çok da anlamlı olmadığını düşünmeye başladım artık. Görelim mevla neyler... Hiç kimseye kaldırabileceğinden fazla yük yüklemez, bebeklerimiz turp gibiler inş.
Sağolasın canım. 17+5 olduk bugün. ♥Oooo masallah harikakac haftasın tam?
Şişkinlik olunca daha bi şişiyorMasallah beni de goren 6 aylik sanıyor gerçekten insanın kilo aldığına sevindiği tek dönem olsa gerek :)
Çok şükür canım. Evde de kendini yorma. Tedbiri elden bırakma canım. Allah ın izniyle hiç bi şey olmayacak. Sağlıkla kucağına alacaksın. Bol su içmeyi ihmal etmeKuzumm mesjlari okuyup oyle yazayim diyodumm unutmamissin sukur ciktik dun yaa ama ultrasona girdim sikinti yktu asagi indim kanamam basladi..olucak diyolar yaa kanama alanindan dolayi kuzumm biz bole yasamaya aliscaz sanirim..kssildi bi kac saat gelip sukur..hayirlisi Allahtan ne diim..sen nasilsin kuzumm bebis nasill
Pozisyondan dolayı mı göremedin kiGozunaydin canim..Hayirli olsun.:))Ahh ben de ogrenseydim bir.
Canım ilk doğumunda aşı olmuşmuydun. O minik aşı o kadar cok işe yarıyorki. Ben işte o aşıyı olamadığım için risk altındayım..sonucu atabilirmisin " tbrglou " sonuç konusunda yardımcı oluyor. Önceki mesajında kan uyuşmazlığından bahsetmiştin. Benim 2 çocuğum ve eşim pozitif ben negatifim bu gebeliktede indirect coombs negatif çıktı. Kan uyuşmazlığının bebeği etkilemesi kolay kolay olmuyor keza test ilede kontrol edip tahribat oluşuyormu takip altında oluyoruz. Bebeğin negatif kan grubu olma ihtimalide var
Canım bilmiyorumki. Ama profa geçeceğim. O daha doğru bilir heralde.Amniyosentwz yerine fetal DNA olmuyor muymuş cnm? Dur üzülme bakalım incelesinler
Canım bir direk sonuç var birde down sendromu riskine oranı var. Seninki oran sonucudur.Nasıl yahu benim 2.49 ?? Bana hic oyle bişi söylenmedi..
O kaDr Yanlış anlamissinki ben kimin yazdığını bile blmyrm üstelik riskim orta değerde çıktığı icin fetal DNA a yonlendirdi doktorum amniyosentez yapalım dedi ama papp konusunda hiç bisey demedi onu takmamıştım kfama bi de bunu duyunca kafayi yicem dedim 300-500 lerden bahsediliyor benim 1.1 orda dalga değil günlerdir kfama takılan seylere yeni biseyin eklenmesinin mizahi var .. bu skntili gunlermizde dalga gecmek komik oldugunuu düşünmek gibi bi niyetim olamaz ole anladıysan da özür dilerim demekki devamlı ah lanip vahlanmamiZ gerekiyo , eğer 1-2 gün geriye gidersen risk değerlerimi ne kadar ne icin endişe ettiğimi görürsün
Canim bebek ikisinde de cok hareketliydi..Ama doktorumuz israrla kesin konusmuyor..Erkege benziyor diyor ama arkasindan bir ama geliyor:))Kordon da olabilir..Tam amin degilim.Kesin degil siyor ve oyle deyince ben de oğlum oluyor diyemiyorum.:))Pozisyondan dolayı mı göremedin ki
Öğrenince de isim telaşına düşüyorsun
erkek bebek cinsiyeti çok daha erken haftalarda belli oluyor, kız bebeklerde ise daha geç haftada ortaya çıkıyorCanim bebek ikisinde de cok hareketliydi..Ama doktorumuz israrla kesin konusmuyor..Erkege benziyor diyor ama arkasindan bir ama geliyor:))Kordon da olabilir..Tam amin degilim.Kesin degil siyor ve oyle deyince ben de oğlum oluyor diyemiyorum.:))
Ben de nisanda 39 oldum :)En büyük benimnisanda 39 oldum...
günaydın güzel hamişler
ben bayadır yoktum maalesef, hem iş yoğunluğu hem özel hayat koşturmacası derken hiç giremedim foruma, umarım herkes bıraktığım gibi bebikleriyle iyididir
benim de bebişimin cinsiyeti önceki gün netleşti artık; bir kızçem daha olacak Allah'ın izniyle
kızlar siz 2. trimesterda hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?
mesela ben sabah aç karnına gynoferon, öğlen decavit ve devit (d vitamini)
magnezyum desteği kemiklerde ağrı ve kramp şikayetleri olunca veriliyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam...
doktorum omega da önerdi ama emin olamadım, ceviz tüketiyorum düzenli, almak şart mı sizce takviyesini de ek olarak?
Hadi inşallah, eli kulağındadır artık hafta olarak senin deGunaydin darisi benim gibi ogrenmeyenlerin basina
Daha test sonucu bekliyorum
Benim de D vitaminim alt sınırın bir tık üstünde olduğu için takviye olarak başlattı, ilerleyen haftalarda bebeğin kemik gelişimi ve büyüme hızı artacağı için sanırım verdi.Ben hiç bise kullanmıyorum folik vardı onu da bıraktım.. benim doktorum günde 15 dk güneşte kal d vitamini için düşük çıkmadı zaten
Ceviz her saba aç karnına yiyorum bende..
Ben şu an hiçbir vitamin almıyorum. Folik kullanmıştım solgarın.kızlar siz 2. trimesterda hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?
mesela ben sabah aç karnına gynoferon, öğlen decavit ve devit (d vitamini)
magnezyum desteği kemiklerde ağrı ve kramp şikayetleri olunca veriliyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam...
doktorum omega da önerdi ama emin olamadım, ceviz tüketiyorum düzenli, almak şart mı sizce takviyesini de ek olarak?
ben en son 20 Mayıs tarihinde gittiğimde 14+2'deydimselam kızlar, kontrolde hangi haftada bebişlerinizin boyu ve kilosu neydi. yazabilir misiniz.
benim ki 15+4 de 121 gr 15 cm diumarım iyidir bebişimin kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?