2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
madem hepimiz hassasız bana da kendine oldugun gibi hassas bi şekilde yaklaşabilirdin. güzel güzel yazabilirdin benim sıkıntımı beni alıntılamayıp başkalrına yazmak hiç doğru değil.
Canim ben sana guzelce yazdim ama sen algi olusturuyorsun falan dedin.Ben buna sasirdim..Sonra da herkes bana hak verdi ben hakliyiz tarzinda yazdin..Konu hakli haksiz meselesi degil.Ben yazdigimi ifade edemedim sanirim.Bana yardimci oldugunu hatirliyor ve biliyorum.Seninle ilgili bir sey soylemedim.Sadece sayfa akisi hizli dedim ozet olarak..Nedeninin bu oldugunu soyledim.Bazi arkadaslar gibi seni korukleyip evet sen haklisin deyip bu konudaki uzuntunu arttirmak istemedim.Hepsi bu..

kız kan tüpleri içtim iştahım yok
ama ben hamileliklerimde böyle hızla şişiyorum kaldığımda bile karnım büyük benim tuhaf
tuzlu ayran bu bebek hiç sevmedi acıo midem yediğim inan çok bişeyde yok
fındık fıstık bitane meyve soda su bol ceviz bu tarz şeyler pilav hiç yok ekmek yok akşam bazen kaçırdım okdr ona rağmen düşün

Canim benim oluyordu..Kasik ve bel agrisi.Doktoruma soyledim enfeksiyon olabilir.Dışlamamiz lazim.Eger yoksa bebek buyudugu icindir dedi..Malesef bende enfeksiyon varmis..Ilaç kullandim.
Enfeksiyonu nasıl tespit ettiler cnm? Geçmiş olsun bu arada

Kansızlık mı vardı daha şimdiden kan ilacı niye verdi doktor cnm

Kesinlikle katılıyorum.

canımın içi bende diyorumki bu sayfaya geldin ben en başta yazmışım bana cev vermiyorlar atlayıp altımdakine veriyor mesela bunun gibi oluyor sayfa geçsin aktif olanlar oluyor anlıyormusun ama beni 10 sayfada habişre görürsün herkese birşey demeye çalışırım genelde bundan dolayı sevilmedimmi dedim buda benim karakterim alınganlığım ok.
anlatabildim mi

6 kilo biraz çok olmuş canım ama üzülme dengelersin 2.yarida.hem sikayetkerde azalır 4 aydan sonra rahatlarsın,yürüyüş ve birazda egzersiz yaparsan en azından bundan sonraki alımların daha yavaş olur...
Benimde tansiyonun çok düşüyor arada gözünde kararıyor,az az sık yemek yiyince sorun olmuyor canim

ben 10 dakikada bir kulakta çınlama halimin düşmesini yaşıyorum ya 2. yarıda durdurabilirmiyim çok üzülüyorum abarttım ya ilkinde 26 aldım korkuyorum

Canım ilk gebeliğimde herkes yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan hastane oldum demişti bana öyle bir hastane tercih etmiştim. Üzerine erken doğumla bebeğimi kaybedince içim rahat olsun diye profesöre gitmeye başladım devam ediyorum. Doktor farkı mı Prof farkı mı bilmiyorum ama geçen sene doktorum 10-15 dakıkada yollardı bu doktor 45 dakika sürüyor . Hem inceliyor hem bana da anlatıyor detaylı. Allah’ın dediği olur en azından ben imi rahatlatmaya çalışıyorum Prof doktor diye. Gebeliğimin tadını çıkaramıyorum korkudan çünkü. İmkan barsa etrafında iyi bir Prof senin daha aydınlatıcı, soru işaretlerini giderici olabilir.

açıkçası ben de boyamak stiorum ben de çalışıyprum ve ilk defa saçım bu görüntüde... :S kanıtlanmış bişey yok, mantıken o zaman elde bulaşık da yıkamayalım orda da tüylü deri var ve emnim o deterjanlar çok daha fazla zararlı kimyasal içeriyordur..

onun huyunu genleri olduğu için alacak zaten
ismin kendi anlamını taşıyacak bence aklında kalmasın kendi istediğini koy sinir geliyor nesillerden nesile isim koyma adeti ya

sanatçılar boyuyor kızlar demek birşey olmuyor bitkisel kendin yaklmayanlar var al dip yap bence benim beyaz çok ama takılmıyorum hatta kendi rengime dönebilirim belki bu sayede :)

Biz senle geriden geliyoruz :) hafta olarak

gerçekten yanlış anlamışsın benim tek hatam gruplşma kelimesini kullanmam,ama daha sonra açıklamasını yaptım kasdettğim şeyin ne oldugunu. ama sen direk uzunca yazdıgım şeye gruplaşma lafını aldın sadece bende buna üzüldüm mesela. cevaplayanların %90 ı dediğime katıldı dedim . biz haklıyız siz haksızsınız demedim dikkatini çekerim cevaplayanların dedim. belki cevap vermeyen dediklerime katılmıyordur o ayrı. cevap verenin bazısıda abarttıgımı düşünüyor olabilir.
zaten yazışmaların tamamını okuduysan demek istedigimi anlarsın. illa hepimiz birbirimize cevap yazmak zorunda elbette değiliz ama yazmış oldugum şeyler herkesin bileceği şeyler oldugu için üzüldüm cevap almadıgıma umarım şimdi anlaşabilmişizdir
ama sanki haklı haksız kavramı yapmışım gibi yazdın buda üzücü. kimsenin kalbini kırıp moralini bozmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…