ay süper inş bu kızdır yaaa
ya olacaksa bit kadar birşey kaçıncada oluyor.
benimde ödüm kopmaya başladı şimdiden 3 ü nası koruncam diye
allah ömür versin hepsine.
bizde öyle korunduk uzun yıllar ondan da tırsıyorum spiralde yaramadı bana bağlatmak günah bacım naparım bilm2em
Ah ah Allah zorunda bırakmasın kızlar. Ben de öyleydim bu gebelikte 15 te 1 mecbur alttan da bakılıyor. İnsan zora kalınca bebeği uğruna neleri göze alıyormuş :)
evet söyledi 15 cm 121 gram dedi. ama aklıma takılan şey su mesela ben gittigimde 15+0di usg de 15+4 çıktı şimdi ben 15 e göre mi hesaplama yapıcam kaç haftalık oldugumu yoksa 15+4 e göre mi. yada boy ve kilo hangisine göre
evet kuzum bebn tek tek ne kadar okuyabildiysem oudum ama nezerin konuya yazmaktan yorum yapamadım
naz koymuşun ya çok nazlımı onu sorcaktım sana
bizde yiğit koycaz dün bende yazdım tek yorum alamadım :))
anlamadığım sayfada yazım görünüyor onu atlayıp başkasına cev nası veriliyor.
inatla arkadaş kasti deil diyor bencede deilde şaşıyorum yukarda gördün yazmışım altdakine yorum yapıon bana yazmıyon önemsenmek neresinde bunun haksızmıyım
canımın içi bende diyorumki bu sayfaya geldin ben en başta yazmışım bana cev vermiyorlar atlayıp altımdakine veriyor mesela bunun gibi oluyor sayfa geçsin aktif olanlar oluyor anlıyormusun ama beni 10 sayfada habişre görürsün herkese birşey demeye çalışırım genelde bundan dolayı sevilmedimmi dedim buda benim karakterim alınganlığım ok.
anlatabildim mi
evet söyledi 15 cm 121 gram dedi. ama aklıma takılan şey su mesela ben gittigimde 15+0di usg de 15+4 çıktı şimdi ben 15 e göre mi hesaplama yapıcam kaç haftalık oldugumu yoksa 15+4 e göre mi. yada boy ve kilo hangisine göre
Farklı fikirlerde olabiliriz herkesin düşüncesine saygım var oylede olmalıyız alınganlıl yapanada işi gücü yoğun olup görmezden gelenede, mesajıma cvp verilmediyse umursamam kaynadı yine derim alıntı yaparak mesaj attığım kişi geri dönmemişse birdaha o kişiye yazmam. Malesef yükselen BAŞAK , benimde gözlemlediğim bir takım kişilerin birbirlerini es geçmediği kendi aralarındaki sohbet farkediliyor ama grubun geneli iyiyiz.
Ya neyse konulari dagitayim kizlar size soyledigimiz gibi dun iftardaydik esimin sulalesi basladilar bebekten konusmaya gorumcem atladi tabi Ufuk koymicakmisiniz diye bende hayir dedm eşim aslinda ben istiyorum dedi. Gorumcemin esı yenge bir ismini sen koy bir ismini o koysun iste dedi ay herseye karisan insanlar niye var bilmiorum ki ne yapsam bir bilene sordurayim ben onun ismini koysam onun gibi olur mu diye evet derse kesinlikle koymam esime de kirici olmak istemiorum ama artik ona da acik acik soylerim
onun huyunu genleri olduğu için alacak zaten
ismin kendi anlamını taşıyacak bence aklında kalmasın kendi istediğini koy sinir geliyor nesillerden nesile isim koyma adeti ya
Ya inanki adam ölmeden once hickimse takmiyordu bile adam kendi kendine baska yerde bekar hayati yasiyordu ben ona kiziyorum ölünce mi degerli oldu diyorum
hahahah bende manyak gibi dr o an ne dediyse telefonumda ki uygulamadan degiştiryordum gününü hep :) neyse ögrenmiş oldum sağol cnım. o zaman 15+0 da 121 gram ve 15 cm gayet iyi
Ya neyse konulari dagitayim kizlar size soyledigimiz gibi dun iftardaydik esimin sulalesi basladilar bebekten konusmaya gorumcem atladi tabi Ufuk koymicakmisiniz diye bende hayir dedm eşim aslinda ben istiyorum dedi. Gorumcemin esı yenge bir ismini sen koy bir ismini o koysun iste dedi ay herseye karisan insanlar niye var bilmiorum ki ne yapsam bir bilene sordurayim ben onun ismini koysam onun gibi olur mu diye evet derse kesinlikle koymam esime de kirici olmak istemiorum ama artik ona da acik acik soylerim
açıkçası ben de boyamak stiorum ben de çalışıyprum ve ilk defa saçım bu görüntüde... :S kanıtlanmış bişey yok, mantıken o zaman elde bulaşık da yıkamayalım orda da tüylü deri var ve emnim o deterjanlar çok daha fazla zararlı kimyasal içeriyordur..
Kullanılan deodrantlardan içinde bulunduğumuz ortalama kadar çok değişken var. Dediğim gibi herkesimin kendi kararı ama ben hafta sonu boyatacağım çünkü siyah da değil şakaklarda bembeyaz çıkıyor benim. Moralimi çok bozuyor. Stres yapıp bebeğime stres de geçsin istemiyorum
hahahah bende manyak gibi dr o an ne dediyse telefonumda ki uygulamadan degiştiryordum gününü hep :) neyse ögrenmiş oldum sağol cnım. o zaman 15+0 da 121 gram ve 15 cm gayet iyi