2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benimde 3uncu baglatcam yoksa 4.5.gider Allahım olmayanlara versin cnm

Ya bana simdiye kadar hicbir doktor gramini soylemedi size soylediler mi. Pazartesi muayenem var bakalim soyleyecek mi
evet söyledi 15 cm 121 gram dedi. ama aklıma takılan şey su mesela ben gittigimde 15+0di usg de 15+4 çıktı şimdi ben 15 e göre mi hesaplama yapıcam kaç haftalık oldugumu yoksa 15+4 e göre mi. yada boy ve kilo hangisine göre

Çok nazlı değil ama felaket duygusal.Bilmem adının etkisi var mı..

Sanırım çok hızlı ilerlemekten oluyor bu gözden kacmalar falan..Ne diyim herkes kendince haklı

aynen işte çok doğru..

Ultrasonda ne çıkıyorsa ona göre

Sen 15+0 sin kuzum ona gore hesap yapacaksin. Mesela boyu 15+4 olarak cikiorda bacak olcusu u?un boylu oldugunu gosterir

Farklı fikirlerde olabiliriz herkesin düşüncesine saygım var oylede olmalıyız alınganlıl yapanada işi gücü yoğun olup görmezden gelenede, mesajıma cvp verilmediyse umursamam kaynadı yine derim alıntı yaparak mesaj attığım kişi geri dönmemişse birdaha o kişiye yazmam. Malesef yükselen BAŞAK , benimde gözlemlediğim bir takım kişilerin birbirlerini es geçmediği kendi aralarındaki sohbet farkediliyor ama grubun geneli iyiyiz.

bizde şimdiilk şunu koy bunu koy diyen yok açıkcası takmam diye düşnüyorum. canım ister istemez adı sahibine çekiyor emin ol

onun huyunu genleri olduğu için alacak zaten
ismin kendi anlamını taşıyacak bence aklında kalmasın kendi istediğini koy sinir geliyor nesillerden nesile isim koyma adeti ya
Ya inanki adam ölmeden once hickimse takmiyordu bile adam kendi kendine baska yerde bekar hayati yasiyordu ben ona kiziyorum ölünce mi degerli oldu diyorum

Sen 15+0 sin kuzum ona gore hesap yapacaksin. Mesela boyu 15+4 olarak cikiorda bacak olcusu u?un boylu oldugunu gosterir
hahahah bende manyak gibi dr o an ne dediyse telefonumda ki uygulamadan degiştiryordum gününü hep :) neyse ögrenmiş oldum sağol cnım. o zaman 15+0 da 121 gram ve 15 cm gayet iyi

Ufuk kimin ismi ki kayınpederinin mi?

bizde şimdiilk şunu koy bunu koy diyen yok açıkcası takmam diye düşnüyorum. canım ister istemez adı sahibine çekiyor emin ol
Annem mukabele ye gidiyor simdi aradım ordaki hocaniza bir sor dedm bakalim ne diyecek ona gore kesin kararimi vericem

Kullanılan deodrantlardan içinde bulunduğumuz ortalama kadar çok değişken var. Dediğim gibi herkesimin kendi kararı ama ben hafta sonu boyatacağım çünkü siyah da değil şakaklarda bembeyaz çıkıyor benim. Moralimi çok bozuyor. Stres yapıp bebeğime stres de geçsin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…