Ya benim alakasız bir sorum var.. Saçı normalde boyalı olup da hamilelikte de boyatan var mı? ÖZellikle de sarı olan? 2 aydır boyamıyorum doktor 14. hafta dolsun sonra da organikle boyayablirsin çok sık olmadıkça dedi ama bi yandan da boaymanın şimdiye kadar tespit edilmiş kötü bir etkisi yok araştırmalarda dedi. siz ne yapıyorsunuz? Çok kötü görünmeye başladı artık moralimi bozuyor.
Bende bayrama organik boyayla boyayacağım canım,benimde beyazlarım çok.
Ayrıca kestirecegim herkes malum batıl inançlardan dolayı kestirme diyor ama ben öyle şeylere inanmıyorum
benim gibi üst üste olmuşlar benim oğlanda 11 kızda 9 olacak bu bebiş rahat rahat büyücek anlamadim ikisinde pes peşe zor geçmişti inşallah bu rahat geçicek
Canım ilk gebeliğimde herkes yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan hastane oldum demişti bana öyle bir hastane tercih etmiştim. Üzerine erken doğumla bebeğimi kaybedince içim rahat olsun diye profesöre gitmeye başladım devam ediyorum. Doktor farkı mı Prof farkı mı bilmiyorum ama geçen sene doktorum 10-15 dakıkada yollardı bu doktor 45 dakika sürüyor . Hem inceliyor hem bana da anlatıyor detaylı. Allah’ın dediği olur en azından ben imi rahatlatmaya çalışıyorum Prof doktor diye. Gebeliğimin tadını çıkaramıyorum korkudan çünkü. İmkan barsa etrafında iyi bir Prof senin daha aydınlatıcı, soru işaretlerini giderici olabilir.
Kızlar ben normalde Ekim grubundayım ama sizi de takipteyim böyle endişelenince yazmak istedim siz düzeltilmiş momdan bahsediyorsunuz arkadaş direk papp a sonuçtan bahsediyor mesela benim 1900 gibi bir şeydi düzeltilmiş mom 2 civarıydı endişe etmeyin
kayınbaban genel olarak huy ve ahlak olarak nasıl ona bakmalısın benim ismim babannemin ismi, çok özelliğim ona benzer iyiside kötüsü de . ona göre iyi değerlendir. derim koymasan ne olur ki eşin mi sıkıntı çıkarır
hatta bana çoğu zaman babannenin küçk boyusun derler :)
Huyunu suyunu beğendiğin biriyse en azından ikinci isim olarak koyabilirsin eşini kırmamak için. Ben olsam sanıım düşünürdüm bunu çünkü güzel bir ikinci isim olabilir.. Kerem Ufuk gibi
Benim de çok hoşuma gitti canım, çünkü benim ablam veya kız kardeşim yok eksikliğini de hissettim.
Erkek kardeşimle bir yere kadar paylaşımlarımız olur neticede, ayrıca kızçemde kız kardeşim olsun diyordu sıpa, gönlün göre oldu
senin önce ki kız mıydı canım?
benim gibi üst üste olmuşlar benim oğlanda 11 kızda 9 olacak bu bebiş rahat rahat büyücek anlamadim ikisinde pes peşe zor geçmişti inşallah bu rahat geçicek
Canım ben ilk defa detaylı ult. İçin gidicem ama herkes onu önerdi . Bakalım 13 hazirana kadar daha biyerden randevu almıs olmazsan ben kendi tecrübelerimi sana söylerim kendi özel araban varsa hiç sıkıntı değil bence :)
Size yine uzak ama benim doktorum da Perinatolog Prof. Alin Başgül Yiğiter, Fulya’da, onda 450 TL olması lazım detaylı ultrason fiyatı, o kadar pozitif ve güler yüzlü ki ben karşıya taşındığım halde ona gidiyorum hep.
kayınbaban genel olarak huy ve ahlak olarak nasıl ona bakmalısın benim ismim babannemin ismi, çok özelliğim ona benzer iyiside kötüsü de . ona göre iyi değerlendir. derim koymasan ne olur ki eşin mi sıkıntı çıkarır
hatta bana çoğu zaman babannenin küçk boyusun derler :)
Valla soyle soyliyim 8 yillik evliyim belki 2 3 defa gorustum onla cocuklari arardi tabi arada konusurdu niyet olarak iyi bir insandi. Ancak yasayisini sorarsan içki bagimlisiydi mesela , kumar oynarmiş ben bunu yeni ogrendim kayimvalidem soyledi biz evde acken o gidip kumar oynuyodu dior. Kayinvalidemi bircok kez aldatmis aliskanlik haline getirmis yani kadinlari . Ne bileyim icime sinmior o yuzden cocuguma o ismi vermek
Huyunu suyunu beğendiğin biriyse en azından ikinci isim olarak koyabilirsin eşini kırmamak için. Ben olsam sanıım düşünürdüm bunu çünkü güzel bir ikinci isim olabilir.. Kerem Ufuk gibi
Kuzum simdi yazdim nezer de sormus aynisini . Dedigim gibi kotu bir insan diyemem sadece yasayisi beni korkutuor ickisi kumari zinasi korkutuor onun gibi mi olue cocugum diorum. Bir de akrep burcu olacagi icin hic zaptedemem
Benim de çok hoşuma gitti canım, çünkü benim ablam veya kız kardeşim yok eksikliğini de hissettim.
Erkek kardeşimle bir yere kadar paylaşımlarımız olur neticede, ayrıca kızçemde kız kardeşim olsun diyordu sıpa, gönlün göre oldu
senin önce ki kız mıydı canım?