2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende bayrama organik boyayla boyayacağım canım,benimde beyazlarım çok.
Ayrıca kestirecegim herkes malum batıl inançlardan dolayı kestirme diyor ama ben öyle şeylere inanmıyorum

Evet canım cumartesi günü giedeceğim inşallah.. Herşeyi netleştireceğim.

Canım sen de hamilesin demek ki tebrik ederim; hatırladın umarım

Kayinbabam canim
kayınbaban genel olarak huy ve ahlak olarak nasıl ona bakmalısın benim ismim babannemin ismi, çok özelliğim ona benzer iyiside kötüsü de . ona göre iyi değerlendir. derim koymasan ne olur ki eşin mi sıkıntı çıkarır
hatta bana çoğu zaman babannenin küçk boyusun derler :)

müthişşşş kız geliyor desene ne güzel anne için servettir kız çocuk.
Benim de çok hoşuma gitti canım, çünkü benim ablam veya kız kardeşim yok eksikliğini de hissettim.
Erkek kardeşimle bir yere kadar paylaşımlarımız olur neticede, ayrıca kızçemde kız kardeşim olsun diyordu sıpa, gönlün göre oldu
senin önce ki kız mıydı canım?

Tamam kuzum çok sağol araç var sıkıntı olmaz o zaman
Not edeyim canım oraya da giderim
Harikasın hemen not aldım
Canım sen de hamilesin demek ki tebrik ederim; hatırladın umarım
Canım diğer konuda kouşuyorduk karıştırmadım değil mi Seninde hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Reactions: H E
Valla soyle soyliyim 8 yillik evliyim belki 2 3 defa gorustum onla cocuklari arardi tabi arada konusurdu niyet olarak iyi bir insandi. Ancak yasayisini sorarsan içki bagimlisiydi mesela , kumar oynarmiş ben bunu yeni ogrendim kayimvalidem soyledi biz evde acken o gidip kumar oynuyodu dior. Kayinvalidemi bircok kez aldatmis aliskanlik haline getirmis yani kadinlari . Ne bileyim icime sinmior o yuzden cocuguma o ismi vermek

Huyunu suyunu beğendiğin biriyse en azından ikinci isim olarak koyabilirsin eşini kırmamak için. Ben olsam sanıım düşünürdüm bunu çünkü güzel bir ikinci isim olabilir.. Kerem Ufuk gibi
Kuzum simdi yazdim nezer de sormus aynisini . Dedigim gibi kotu bir insan diyemem sadece yasayisi beni korkutuor ickisi kumari zinasi korkutuor onun gibi mi olue cocugum diorum. Bir de akrep burcu olacagi icin hic zaptedemem

evet benim ilk kız 4 yaşında 2. erkek olcak sanırım bakalım
çok şanslı kızın bizde 3 kızız müthiş birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…