2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
verme cnm okadar doğurcaz acısını çekcez isimini koysunlar

Benim ilk gebeliğim ben de soru hakkında bilgim varsa ve yaşadıysam cevap yazabiliyorum.

Bebeğini kaybeden arkadaşların hiçbirine hiçbişey yazamadım çünkü içim parçalandı ve ne yazsam boş gibi geldi Allah tan en kısa zamanda çocuk sahibi olmasını dileyip geçtim.

Ultrason fotoğraflarından da hiçbişey anlamadığım için genelde geçiyorum bizimkinin bile çantamda kalıyor hiç bakmıyorum baksam da anlamlandıramıyorum.Belki küçük diyedir.

Sen kendi son adetine göre sayacaksın 15+0 olarak, benimde hep usg de önden gidiyor ama son haftalarda dengelemeyi ilk hamileliğinde de öyle oldu

ayyyy alemler eşine açıkcca tatlı dille söyle koyma kuzum boşver ömür boyu söylencek sonuçta
Bakalim esime sakin mutlu bir aninda soylemem acikca kirilmayacagi sekilxe anlatmam lazm . Asla kirilmasini istemiorum o da ben kirilmayayim diye sesini cikartmior cunku goruorum

valla ben kaç gr desede anlamıyorum ki ondan hiç takılmadım da kaç gr sadece boyu şeftali kadarmış onu düşününce anam çok küçük diyorum okadar

Kızlar 40 sayfa olmuş ne çok yazmışsınız maşallah. Ben okuldan gelince okuyabiliyorum. Bugün erken çıkıyorum geldim okuyorum oku oku bitmedi maşallah. Ben denk geldiğimde konulara dahil oluyorum. Bazen de sonradan yorum yapmış oluyorum.
Biz guya hamileliğimi pek kimseye söylemedim. Kızım tüm herkese anons eder gibi anlatıyor. Eski okul memuru bile mesaj çekmiş hocam sevindim kızınız söyledi diye yazmış. Okulda yakın arkadaşlar biliyordu kızım diğer okuldaki çocuklara söylemiş onlar da anne babalarına. Maşallah sayesinde herkes öğrendi.

Aman canım büyük konuşma bizde dedik yeter filan diye de bir tane koca baskısı ile altı yıl sınra birde kazayla sayımız beş e çıktı
bizim burda komsunun5inci kizi geliyor erkek icin kadin dogruyor ama buda kizmis 6yida yapar oğlan gelene kadar

canım duymayan kalmamış bende sakladım ama herkez biliyormuş eşim sağ olsun ilk gibi söylemiş herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…