Valla soyle soyliyim 8 yillik evliyim belki 2 3 defa gorustum onla cocuklari arardi tabi arada konusurdu niyet olarak iyi bir insandi. Ancak yasayisini sorarsan içki bagimlisiydi mesela , kumar oynarmiş ben bunu yeni ogrendim kayimvalidem soyledi biz evde acken o gidip kumar oynuyodu dior. Kayinvalidemi bircok kez aldatmis aliskanlik haline getirmis yani kadinlari . Ne bileyim icime sinmior o yuzden cocuguma o ismi vermek
Benim ilk gebeliğim ben de soru hakkında bilgim varsa ve yaşadıysam cevap yazabiliyorum.
Bebeğini kaybeden arkadaşların hiçbirine hiçbişey yazamadım çünkü içim parçalandı ve ne yazsam boş gibi geldi Allah tan en kısa zamanda çocuk sahibi olmasını dileyip geçtim.
Ultrason fotoğraflarından da hiçbişey anlamadığım için genelde geçiyorum bizimkinin bile çantamda kalıyor hiç bakmıyorum baksam da anlamlandıramıyorum.Belki küçük diyedir.
Ya inanki adam ölmeden once hickimse takmiyordu bile adam kendi kendine baska yerde bekar hayati yasiyordu ben ona kiziyorum ölünce mi degerli oldu diyorum
evet söyledi 15 cm 121 gram dedi. ama aklıma takılan şey su mesela ben gittigimde 15+0di usg de 15+4 çıktı şimdi ben 15 e göre mi hesaplama yapıcam kaç haftalık oldugumu yoksa 15+4 e göre mi. yada boy ve kilo hangisine göre
Bakalim esime sakin mutlu bir aninda soylemem acikca kirilmayacagi sekilxe anlatmam lazm . Asla kirilmasini istemiorum o da ben kirilmayayim diye sesini cikartmior cunku goruorum
evet söyledi 15 cm 121 gram dedi. ama aklıma takılan şey su mesela ben gittigimde 15+0di usg de 15+4 çıktı şimdi ben 15 e göre mi hesaplama yapıcam kaç haftalık oldugumu yoksa 15+4 e göre mi. yada boy ve kilo hangisine göre
Kızlar 40 sayfa olmuş ne çok yazmışsınız maşallah. Ben okuldan gelince okuyabiliyorum. Bugün erken çıkıyorum geldim okuyorum oku oku bitmedi maşallah. Ben denk geldiğimde konulara dahil oluyorum. Bazen de sonradan yorum yapmış oluyorum.
Biz guya hamileliğimi pek kimseye söylemedim. Kızım tüm herkese anons eder gibi anlatıyor. Eski okul memuru bile mesaj çekmiş hocam sevindim kızınız söyledi diye yazmış. Okulda yakın arkadaşlar biliyordu kızım diğer okuldaki çocuklara söylemiş onlar da anne babalarına. Maşallah sayesinde herkes öğrendi.
Bakalim esime sakin mutlu bir aninda soylemem acikca kirilmayacagi sekilxe anlatmam lazm . Asla kirilmasini istemiorum o da ben kirilmayayim diye sesini cikartmior cunku goruorum
Kızlar 40 sayfa olmuş ne çok yazmışsınız maşallah. Ben okuldan gelince okuyabiliyorum. Bugün erken çıkıyorum geldim okuyorum oku oku bitmedi maşallah. Ben denk geldiğimde konulara dahil oluyorum. Bazen de sonradan yorum yapmış oluyorum.
Biz guya hamileliğimi pek kimseye söylemedim. Kızım tüm herkese anons eder gibi anlatıyor. Eski okul memuru bile mesaj çekmiş hocam sevindim kızınız söyledi diye yazmış. Okulda yakın arkadaşlar biliyordu kızım diğer okuldaki çocuklara söylemiş onlar da anne babalarına. Maşallah sayesinde herkes öğrendi.
bende kız istiyorum kızıma dertlerden arkadaşı olsun diye nasip yarın giricem devlete söylemi bilmiyorum ayın 1inde kendi doktoru gidicem artık o söyler ama yarın öğrensem çok mutlu olucam