2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok nazlı değil ama felaket duygusal.Bilmem adının etkisi var mı..

Sanırım çok hızlı ilerlemekten oluyor bu gözden kacmalar falan..Ne diyim herkes kendince haklı
ben severim ama cesaret edip koyamadım nazlı olcak diye. benim nazlı ama :))
göktuğ ismide güzel oğlana koy bence
kızlarımız yanlız kalacak

Bende dün gittiğimde 15+0 olması gerekirken 14+3 cıktı ve kilosu 90 grdı. Boyunu söylemedi.

F foodme Prof perinatolog mu,bende araştırayım, Ankarada bile çok az,Rabbim korktuklarınıza uğratmasın, iyi bir takip ile inşallah sağlıkla kavuşursanız, bunları gata daki hoca mı söyledi?

Kızlar benim doktorum 3 ay bittikden sonra bitkisel olmak şartıyla ve avasını solumaman şartıyla boyatabilirsin demişti. Beklerken kapıda oturmustum bende. Emzirirken daha sıkıntılı aslında. Anne karnında geçmiyo herşey. Şöyle düşünün hamileyken grip olunca bebek grip olmuyo ama emzirirkn siz hasta olursanız bebekde oluyo..

F foodme Prof perinatolog mu,bende araştırayım, Ankarada bile çok az,Rabbim korktuklarınıza uğratmasın, iyi bir takip ile inşallah sağlıkla kavuşursanız, bunları gata daki hoca mı söyledi?
Yok canım ortadoğudaki hoca söylei.Gatay haftaya çarşamba randevum. Koruda Aydan Biri vardı oda iyiydi bu konularda..

canım o zaman koyma yani şu bi gerçek ismi sahibine çekmese çekiyor. benim babamın adı kimsede yok üzülüyor mesela ama babamda aynı kayınbaban gibi gereksiz huyu çok. erkek olsa koymamı beklerdi ama asla koymam demiştim anneme kim koymak ister ki bile bile . onun içn eşine güzel bi dille izah edersin anlayışla karşılar umarım

2016 ekim annelerindeydim bende. Orda da sohbet hızlı ilerliyor çoğu sey arada kaynıyordu. Sonra facabook sayfası kuruldu dileyen katıldı. Daha etkili oldu. Hem birbirimizi daha iyi tanidik. Her konuda gruba yaziyorduk herkes bildirim alıp bilgisi olan yaziyordu cok daha faydalıydı. Bebekler doğunca doğum tablosu olusturduk cinsiyet postu isim postu hersey vardı. Bebekler doğunca atakları pişikleri ay ay bebekleri resimleri. Hepimiz bebeklerimizin büyüdüğüne sahit olduk çok da güzel oluyordu. Ve hala o grup var ve cok sevdigimiz insanlarla hala görüşüyoruz. Böyle birsey 2019 KASIM ANNELERİ diye yapabiliriz. Katılmak isteyen bana özelden gmail adresini atsın yapalım. Daha faydalı olur. Bu arada grup gizli olacak sadece grup üyeleri birbirini ve paylaşımları görecek aramalarda bulunmayacak., arkadaşlarınız göremeyecek. Katılmak isteyenler Email adresini özelden yazabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…