Ffoodme
Prof perinatolog mu,bende araştırayım, Ankarada bile çok az,Rabbim korktuklarınıza uğratmasın, iyi bir takip ile inşallah sağlıkla kavuşursanız, bunları gata daki hoca mı söyledi?
Kızlar benim doktorum 3 ay bittikden sonra bitkisel olmak şartıyla ve avasını solumaman şartıyla boyatabilirsin demişti. Beklerken kapıda oturmustum bende. Emzirirken daha sıkıntılı aslında. Anne karnında geçmiyo herşey. Şöyle düşünün hamileyken grip olunca bebek grip olmuyo ama emzirirkn siz hasta olursanız bebekde oluyo..
Ffoodme
Prof perinatolog mu,bende araştırayım, Ankarada bile çok az,Rabbim korktuklarınıza uğratmasın, iyi bir takip ile inşallah sağlıkla kavuşursanız, bunları gata daki hoca mı söyledi?
nezer159
ben en son 13+2 de gittim, Dr um günüyle uyumlu sorun yok diyince kilo boy küçük diye sormuyorum,belki Allah nasip ederse inşallah 20. Haftalardan sonra
Valla soyle soyliyim 8 yillik evliyim belki 2 3 defa gorustum onla cocuklari arardi tabi arada konusurdu niyet olarak iyi bir insandi. Ancak yasayisini sorarsan içki bagimlisiydi mesela , kumar oynarmiş ben bunu yeni ogrendim kayimvalidem soyledi biz evde acken o gidip kumar oynuyodu dior. Kayinvalidemi bircok kez aldatmis aliskanlik haline getirmis yani kadinlari . Ne bileyim icime sinmior o yuzden cocuguma o ismi vermek
canım o zaman koyma yani şu bi gerçek ismi sahibine çekmese çekiyor. benim babamın adı kimsede yok üzülüyor mesela ama babamda aynı kayınbaban gibi gereksiz huyu çok. erkek olsa koymamı beklerdi ama asla koymam demiştim anneme kim koymak ister ki bile bile . onun içn eşine güzel bi dille izah edersin anlayışla karşılar umarım
canım sadece bu soru değil ki :) zaten farkındayım soralı az bi zaman olmuş ben öncesini de düşünerek yazdım. arkadaş sorunca da örnek vermek için en son yazdıgım soruyu söyledim mesela diye.
2016 ekim annelerindeydim bende. Orda da sohbet hızlı ilerliyor çoğu sey arada kaynıyordu. Sonra facabook sayfası kuruldu dileyen katıldı. Daha etkili oldu. Hem birbirimizi daha iyi tanidik. Her konuda gruba yaziyorduk herkes bildirim alıp bilgisi olan yaziyordu cok daha faydalıydı. Bebekler doğunca doğum tablosu olusturduk cinsiyet postu isim postu hersey vardı. Bebekler doğunca atakları pişikleri ay ay bebekleri resimleri. Hepimiz bebeklerimizin büyüdüğüne sahit olduk çok da güzel oluyordu. Ve hala o grup var ve cok sevdigimiz insanlarla hala görüşüyoruz. Böyle birsey 2019 KASIM ANNELERİ diye yapabiliriz. Katılmak isteyen bana özelden gmail adresini atsın yapalım. Daha faydalı olur. Bu arada grup gizli olacak sadece grup üyeleri birbirini ve paylaşımları görecek aramalarda bulunmayacak., arkadaşlarınız göremeyecek. Katılmak isteyenler Email adresini özelden yazabilir.
nezer159
ben en son 13+2 de gittim, Dr um günüyle uyumlu sorun yok diyince kilo boy küçük diye sormuyorum,belki Allah nasip ederse inşallah 20. Haftalardan sonra