2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet benim ilk kız 4 yaşında 2. erkek olcak sanırım bakalım
çok şanslı kızın bizde 3 kızız müthiş birşey
bende daha önce KK'da Mayıs 2015 annesiydim, kızım 4'e girecek ay sonuna doğru, senin de hayırlı olsun şimdiden

Kendi gününe göre olmaz ki. Mesela benim sat 29 ocak ama bebek 6 şubata uygun çıkıyordu.Doktor satı değiştirdi.Ultrasona uygun ilerlemeliyiz diye.
benimki de geç döllenmeydi . kendi günü dedigim şu dr örn 7+1 diyor bir sonraki gittiginde 10+2 olması gerekirken 10+5 çıkıyor ama önceki hesaba göre10+2 olmalı diyorum yani ben o an 10+2 miyim 10+5 miyim anlamıyorum

Kuzumm o kdr kasma kendini nolurr..Rabbim hayirlisini versin hakkimizda veren O alacak olan da O..Allah korusun insallah birsey olmaz sen guzel dusunmeye calis lufnn Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsn..

Insallah nasil halledicem bilmiorum ama deniycem başta hic babasini karistirmadan sadece bu kez isim koyma hakki benim olaun dicem eger israr ederse sebebini soylemek zorunda kalirim

Meyveliturta19 canım önceki sayfalarda Medipol Mega ile bişeyler sormuştum, kaçırdın galiba?
Kime gidiyordun? Ben de ilk hamileliğimi ve doğumumu orada yapmıştım.

He o zaman senin hesabına göre takip et.Çünkü ultrason da birkaç gün -+ farkedebiliyor.Cokta önemli değil aslında

7
Seninkilerin isimleri ne, Elif Alya, Ömer Akın benimkiler ilkleri eşim 2.leri ben koydum
[/QUOTE]
Miraç Ege .Melis Nisa cnm çocukların isimleri

bende daha önce KK'da Mayıs 2015 annesiydim, kızım 4'e girecek ay sonuna doğru, senin de hayırlı olsun şimdiden
saol canım benimde ağustoda 4 olcak
artık erkek kardeşiyle iyi olması temennim ne diyim.
çokda insan seven duygusal bir kız tek hiç olmaz ama böyleymiş kısmet

Dün de yazcaktım ama diğerlerinin moralini bozmak istemediğim için yazmadım. Canım daha önce defalarca yazdım. 27 haftalık bebeğimi ortada hiçbir sorun yokken hiç beklemediğim bi anda kaybettim. Senin bahsettiğin bütün riskler bende de mevcut özellikle erken doğum ve ölü doğum riskim çol yüksek. Bu ihtimalleri düşünmüyorum bile ben. Olacağı varsa oluyor ve elden hiçbir şey gelmiyor. Şayet birşey gelseydi inan ben çoktan yapardım. Boşuna en kötüsünü düşünüp kendini de bebeğini de üzme. Şuan bir bedende iki kalp atıyor, bunun tadını çıkar.

Kızlar eşim Azra isminde ısrarcı ancak ben sıcak bakmıyorum; yanına belki 2. kısa bir isim daha isteyebilirim.
Azra'ya uyumlu olacak isim önerileriniz neler acaba?
Bana da çok kaba geliyor o isim.Karşı komşunun kızının adı.Seslenirken bile baya kaba.Ama ille de o olacaksa yanına kibar bi isim gelebilir.Dusuneyim bi bakalım

Insallah nasil halledicem bilmiorum ama deniycem başta hic babasini karistirmadan sadece bu kez isim koyma hakki benim olaun dicem eger israr ederse sebebini soylemek zorunda kalirim
aynen o şekilde söyle yada kendine bi isim bul anlamı ufuktan daha güzel olan , ve onu koymak istedigini söyle bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…