ay harika isimler ama ben 2 isme takığım illa tek olcak
[/QUOTE]
ikimizde gönlü olsun diye koyduk cnm bu gelemese iki isim koycaz daha beli değil ama isimi
Kızlar ben yüzü koyun yatmaktan kendimi alamıyorum.Yılların alışkanlığı..Kızıma hamileyken 6.aya kadar böyle yattım.Doktor bi sorun olmaz diyordu.Ama şimdi o halimden daha kiloluyum.Yavrum ezilecek diye korkuyorum Gel gorki başka türlü uyuyamiyorum mümkün değil
benimki de geç döllenmeydi . kendi günü dedigim şu dr örn 7+1 diyor bir sonraki gittiginde 10+2 olması gerekirken 10+5 çıkıyor ama önceki hesaba göre10+2 olmalı diyorum yani ben o an 10+2 miyim 10+5 miyim anlamıyorum
Dün de yazcaktım ama diğerlerinin moralini bozmak istemediğim için yazmadım. Canım daha önce defalarca yazdım. 27 haftalık bebeğimi ortada hiçbir sorun yokken hiç beklemediğim bi anda kaybettim. Senin bahsettiğin bütün riskler bende de mevcut özellikle erken doğum ve ölü doğum riskim çol yüksek. Bu ihtimalleri düşünmüyorum bile ben. Olacağı varsa oluyor ve elden hiçbir şey gelmiyor. Şayet birşey gelseydi inan ben çoktan yapardım. Boşuna en kötüsünü düşünüp kendini de bebeğini de üzme. Şuan bir bedende iki kalp atıyor, bunun tadını çıkar.
Kızlar eşim Azra isminde ısrarcı ancak ben sıcak bakmıyorum; yanına belki 2. kısa bir isim daha isteyebilirim.
Azra'ya uyumlu olacak isim önerileriniz neler acaba?
Kızlar eşim Azra isminde ısrarcı ancak ben sıcak bakmıyorum; yanına belki 2. kısa bir isim daha isteyebilirim.
kızlar dünde kuzen benim canımı sıktı aslında kız kötü birşey demedi öğretmen kendi dediki ortam çok kötü gençler iğrenç benimde kızım var çok korkuyorum evladım neler görecek napıcam dedi.
ula ben 2. ciye hamileyim zate kurgulamamak için neler yapıyorum.
bu dünyaya gtirmesemiydim sorusu hep vardı bide o öyle dedi hakket ya dedim ben napcam
biz hamileler iyice uçtuk bence
Allah allah kulak çınlaması tansiyondanmi oluyormuş canım,inan hiç bilgim yok
Kuzum 2. Yarıda durdurmak değilde daah az alarak dengelersin, ilk trimesterde haftada 250 almak normalmis zaten yani ayda max 2 kilo oluyor.
2. Trimesterde ayda 1 kilo normalmiş sen onu yarim kilo olarak alırsan çokta sorun olmaz canım.
Zaten 3.trimesterde ayda en az 2 kilo geliyormuş hazırlıklı olalım..
Seni bilmem ama ben 160 boyumla(kilom 56) tostoparlak yusyuvarlak bisey olup çıkarım
Ay azra ismini bende çok seviyorum ya..aslinda güzel isim canım sen neden sevmedin.
Bende kızım olursa duru,oğlum olursa doruk koymak istiyorum tabi tamamen benim fikrim
Kızlar ne kadar çok sayfa geçmiş tek tek okumuş çalıştım ama olmadi:)herkese sağlıkla yavrusuna kavuşmasını diliyorum gerginlikler oluyor bazen yanlış anlaşılmalar falan riskler omur boyu olan şeyler dua dan başka neyimiz var...bende omer e ikinci isim arıyorum içine sinen bi isim bulamadım eymeni çok beğeniyorum
saol canım benimde ağustoda 4 olcak
artık erkek kardeşiyle iyi olması temennim ne diyim.
çokda insan seven duygusal bir kız tek hiç olmaz ama böyleymiş kısmet
evet ikiliyle ilgili yüz yorum var arada ben foto atmışım kimse birşey demedi
bir çok kez beni heralde sevmediler sıkıntılımı buluyorlar acaba diye düşündüm
hak veriyorum sana dediğini yaşadım.ama takılmıyorum akışa bırak boşver herkesin algısıyla alakalı demekki
Aynen takılmamak lazım çok kalabalık olduğu için herkes arada aynı şeyleri yaşıyor ama aslında kimse de tam bir bilgi sahibi değiliz o yüzden hepimizde bizi bir arada tutan nedenle yolumuza devam ederiz olur biter. Biz başka bir grupta çok az kişiydik bilmiyorsak da ben bunu bilmiyorum demeye fırsatımız olurdu. Şimdi 50 sayfa mesaj üç saatte birikiyor. Önceki sayfalarda cevap yazınca başka bir konunun arasına da dalmış gibi oluyoruz o yüzden bilmediğimizi yazmak bile zor oluyor bilen varsa yazar diyorum içimden ama hiç sıkıntı değil hepimizi de tedirgin eden bir sürü sorunumuz varken bunları hiçbirimiz kafamıza takmayalım
Bana da çok kaba geliyor o isim.Karşı komşunun kızının adı.Seslenirken bile baya kaba.Ama ille de o olacaksa yanına kibar bi isim gelebilir.Dusuneyim bi bakalım
Kabadan ziyade tam olarak içinde 2 tane sesli harf olmasından ötürü kulağa çok fazla net ve baskın geliyor.
Öte yandan anlamı güzel, emin olamıyorum maalesef.
Ben Atlas i kesin koycam onun yanina anlami guzel bir isim bulabilirsin ama ufuk olmaz dicem ufuk kelime anlami olarak da cok manali bir isim degil ki gercekten guzel birsey bulursa koysun izin vericem
Kuzucum sen çıkmışsın hastaneden allah bir daha yaşatmasin,aklım sende kalıyor süreklide sormak istemiyorum girip girip bakıyorum yorumlarına iyimisin diye
nezer159
etiketledim diye sakin kizma o benim ayrı bir gruptan kader arkadaşım,ister istemez merak ediyorum
Şaka bir yana gruptaki herkes çok değerli,ben kendi adına özellikle kimseyi atmıyor yada cevap vermemezlik yapmiyorum,banada yapildigini düşünmüyorum.
Hepimizin evlatları allaha emanet,rabbim her türlü kötülükten koruusn onları