2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben Atlas i kesin koycam onun yanina anlami guzel bir isim bulabilirsin ama ufuk olmaz dicem ufuk kelime anlami olarak da cok manali bir isim degil ki gercekten guzel birsey bulursa koysun izin vericem
aynen öyle canım bi söyle ne diyecek buraya da yaz merak ettim

Kızlar eşim Azra isminde ısrarcı ancak ben sıcak bakmıyorum; yanına belki 2. kısa bir isim daha isteyebilirim.
Azra'ya uyumlu olacak isim önerileriniz neler acaba?
Ben kız olsaydı Azra düşünüyordum anlamı çok hoşuma gitmişti eğer iki isim düşünseydim Azra Nil koyardım.Gözümde çok güzel bir kız canlanıyor nedense bu isimlerde

Aynen canım bende temmuz 2016 daydım. Çok sıcak arkadaşlıklar kurduk ama bizde 12 13 kişiydik. Bunlar hep çok kişi olduğumuz için yaşandı alışmamız için zamana ihtiyacımız var çoğu zaman mesajları isimlere bakmadan okuyoruz yada bize etiket varsa okuyoruz çünkü herkes ya çalışıyor ya küçük çocuğu var şimdi işte ramazan var koşturmaca var herşey bir araya gelince de böyle sorunlar olması da çok normal çünkü hepimizin duyguları var ama işte azıcık yüksekten bakmak lazım gerçekte kimse kimseyi tanımıyor kasıtlı hiçbir şey yoktur diye hoş düşünmek lazım emin olun doğum yaptığımız ay hepimiz çok iyi tanışmış oluyoruz inşallah hepimiz sağlı kla görelim o günleri

Azra su:)azra tek başına güzel aslında
Azra Su evet onu da bugün buldum, 2 isim birlikte olmasından da net değilim aslında
aslında azra ismi tek başına daha güzel sanki, diger kızının adı neydi
Canım kızımın adı Melis, aslında ben M harfiyle başlayan kızımın ismine uygun olsun istiyorum ama eşim çok ısrarcı Azra'da; ilk hamileliğimden daha var aklında bu isim..
Ay azra ismini bende çok seviyorum ya..aslinda güzel işin canım sen neden sevmedin.
Bende kızım olursa duru,oğlum olursa doruk koymak istiyorum tabi tamamen benim fikrim
Canım sevmemek değil de baskın geliyor kulağa, iki kalın sesli harf var ya, buna taktım bende işte
Bu arada Duru sevmiyorum ama Doğa nasıl sence? Cinsiyetiniz belli değil mi?
Zeynep azra☺ Zeynep adını çok seviyorum
Bende Zeynep ismini severim, belki sevgili kocacımı ikinci isim Azra olacak şekilde ikna ederim, öyle olursa daha çok alternatifim olur hem

yok canım neden kızayım ki :) güldürdün beni ya :):) herkesin kendi düşüncesi ve kendisine gösterilen şeyler farklıdır. ben sıkıntımı arz ettim canım.

Azra ismi cok kulak dolduruor dolu dolu bir isim yani . Onun yanina onu nötrleyecek sakinlikte bir isim koyman lazm kuzum. Elif Azra olabilir sanki
Eşim ilk isminin Azra olmasında ısrarcı, aslına bakarsan canım iki isimli olmasından da emin değilim ama ne bileyim,
Atlas isimi çok güzel bu arada

Ben kız olsaydı Azra düşünüyordum anlamı çok hoşuma gitmişti eğer iki isim düşünseydim Azra Nil koyardım.Gözümde çok güzel bir kız canlanıyor nedense bu isimlerde
Anlamı güzel kesinlikle, Azra Nil olabilir canım, Nil daha sakin ve yumuşak

bende uyuyorum birşey olmaz bence

ayyyyy çok zor yarım kilo nası alayım ben valla yandım ben

Ay cidden esinin Azra akin a hayranligimi var nasil da denk gelmiş azra akin uyumlu oluor bence ek bir isim arama derik
Yoo hayranlığı yok tamamen soyada uygun olduğu için ve eşimle benim isimlerimizin de baş harflerimiz A ile başlıyor, harf uyumuna taktı yahuuu

Geçen bir arkadaşım anlattı ben ertesi gün hapı ile hamile kaldım ya. Onun bir komşusu yeni evliyken gebe kalıyor bebek dört aylıkken bir daha kürtaj oluyor. Sınra spiral taktırıyor birkaç ay sınra spiral le hamile kalıyor bir le üç un arası bir buçuk yaş dan az fazla. Neyse üçüncü doğarken tüpleri bağlanıyor bir iki sene sınra tüpler bağlı iken hamile kalıyor ALLAH yardım etsin zincirleme trafik kazası gibi bende korkuyorum artık iyice

Bende öyle uyabiliyordum canım ama kendimi zorlaya zorlaya sola doğru yatarak alıştırdım.hala sadece yastığa sarılarak uyuyabiliyorum,kocamda tiplerde yastığa sayılacağına bana saril diye
Doktor bana yüzü koyunda yatabilirsin ama çok yumuşak bir yastık koy altına ve bacaginin birini hafif onun uzerine at demisti gerçekten öylede çok rahat oluyor...sende dene istersen buna benzer şekilde yastık koycam karnına ve tek bacagina

Eklentiler

• 1558526101109.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 31
Geçen bende isim hakkında yazdım bana da kimse bişey yazmadı.Demekki begenmdiler diye düşündüm.
Ay neydi ki isim kuzu atlamışızdır yada beğenmemek olur mu hiç bende kız olursa zeynep Erva oğlan olursa selman düşünüyordum dün erkek olduğunu gördük hayırlısı

şaka yapıyosun
ya bağlatıp kalmak ne demek en mantıklısı sevişmemek tövbe ya
ödüm kopuyor napcaz ya nası yapıcaz allahım yardım etsin. hayalim tek çocuktu kızıma acıdım 2 geldi.
iki ideal diyorum 3 isteyene versin ama çözemem lazım doğumdan hemen sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…