aynen öyle canım bi söyle ne diyecek buraya da yaz merak ettimBen Atlas i kesin koycam onun yanina anlami guzel bir isim bulabilirsin ama ufuk olmaz dicem ufuk kelime anlami olarak da cok manali bir isim degil ki gercekten guzel birsey bulursa koysun izin vericem
Ben kız olsaydı Azra düşünüyordum anlamı çok hoşuma gitmişti eğer iki isim düşünseydim Azra Nil koyardım.Gözümde çok güzel bir kız canlanıyor nedense bu isimlerdeKızlar eşim Azra isminde ısrarcı ancak ben sıcak bakmıyorum; yanına belki 2. kısa bir isim daha isteyebilirim.
Azra'ya uyumlu olacak isim önerileriniz neler acaba?
Aynen canım bende temmuz 2016 daydım. Çok sıcak arkadaşlıklar kurduk ama bizde 12 13 kişiydik. Bunlar hep çok kişi olduğumuz için yaşandı alışmamız için zamana ihtiyacımız var çoğu zaman mesajları isimlere bakmadan okuyoruz yada bize etiket varsa okuyoruz çünkü herkes ya çalışıyor ya küçük çocuğu var şimdi işte ramazan var koşturmaca var herşey bir araya gelince de böyle sorunlar olması da çok normal çünkü hepimizin duyguları var ama işte azıcık yüksekten bakmak lazım gerçekte kimse kimseyi tanımıyor kasıtlı hiçbir şey yoktur diye hoş düşünmek lazım emin olun doğum yaptığımız ay hepimiz çok iyi tanışmış oluyoruz inşallah hepimiz sağlı kla görelim o günleribende 2015 ağustos annesi grubundaydım
hala telefonda ve instagramda görüşüyoruz
çok seviyorum özellikle 2 kişiyi sanki yüzyüze görüşmüşüm gibi enerjileri var grup acaip sıcaktı ama
oraylada kıyaslayınca banada anormal geldi yüzeysel kaldı burası oraya göre
Azra Su evet onu da bugün buldum, 2 isim birlikte olmasından da net değilim aslındaAzra su:)azra tek başına güzel aslında
Canım kızımın adı Melis, aslında ben M harfiyle başlayan kızımın ismine uygun olsun istiyorum ama eşim çok ısrarcı Azra'da; ilk hamileliğimden daha var aklında bu isim..aslında azra ismi tek başına daha güzel sanki, diger kızının adı neydi
Canım sevmemek değil de baskın geliyor kulağa, iki kalın sesli harf var ya, buna taktım bende işteAy azra ismini bende çok seviyorum ya..aslinda güzel işin canım sen neden sevmedin.
Bende kızım olursa duru,oğlum olursa doruk koymak istiyorum tabi tamamen benim fikrim
Bende Zeynep ismini severim, belki sevgili kocacımı ikinci isim Azra olacak şekilde ikna ederim, öyle olursa daha çok alternatifim olur hemZeynep azra☺ Zeynep adını çok seviyorum
yok canım neden kızayım ki :) güldürdün beni ya :):) herkesin kendi düşüncesi ve kendisine gösterilen şeyler farklıdır. ben sıkıntımı arz ettim canım.Kuzucum sen çıkmışsın hastaneden allah bir daha yaşatmasin,aklım sende kalıyor süreklide sormak istemiyorum girip girip bakıyorum yorumlarına iyimisin diye
nezer159 etiketledim diye sakin kizma o benim ayrı bir gruptan kader arkadaşım,ister istemez merak ediyorum
Şaka bir yana gruptaki herkes çok değerli,ben kendi adına özellikle kimseyi atmıyor yada cevap vermemezlik yapmiyorum,banada yapildigini düşünmüyorum.
Hepimizin evlatları allaha emanet,rabbim her türlü kötülükten koruusn onları
Akın canım soyadımızSoyisminiz ne kuzum ben soyismiyle uyumuna da bakiorum koyarken
Ay cidden esinin Azra akin a hayranligimi var nasil da denk gelmişAkın canım soyadımızAzra olursa eğer çok uyumlu olacak aslında Azra Akın
Eşim ilk isminin Azra olmasında ısrarcı, aslına bakarsan canım iki isimli olmasından da emin değilim ama ne bileyim,Azra ismi cok kulak dolduruor dolu dolu bir isim yani . Onun yanina onu nötrleyecek sakinlikte bir isim koyman lazm kuzum. Elif Azra olabilir sanki
Anlamı güzel kesinlikle, Azra Nil olabilir canım, Nil daha sakin ve yumuşakBen kız olsaydı Azra düşünüyordum anlamı çok hoşuma gitmişti eğer iki isim düşünseydim Azra Nil koyardım.Gözümde çok güzel bir kız canlanıyor nedense bu isimlerde
bende uyuyorum birşey olmaz benceKızlar ben yüzü koyun yatmaktan kendimi alamıyorum.Yılların alışkanlığı..Kızıma hamileyken 6.aya kadar böyle yattım.Doktor bi sorun olmaz diyordu.Ama şimdi o halimden daha kiloluyum.Yavrum ezilecek diye korkuyorumGel gorki başka türlü uyuyamiyorum mümkün değil
Bursada yasiyorumIstanbulda oturuyorsan benim doktoruma bi gözük istersen çok detaylı inceliyor.. gereksiz hiç bir test istemiyor.
Benim kanama sebebini de o buldu
evet inş hiç acılarını görmeyizO korku bendede var kuzum yalnz degilsin ama annelik duygusunu yasamak o konudan agir basiyr :)
ayyyyy çok zor yarım kilo nası alayım ben valla yandım benAllah allah kulak çınlaması tansiyondanmi oluyormuş canım,inan hiç bilgim yok
Kuzum 2. Yarıda durdurmak değilde daah az alarak dengelersin, ilk trimesterde haftada 250 almak normalmis zaten yani ayda max 2 kilo oluyor.
2. Trimesterde ayda 1 kilo normalmiş sen onu yarim kilo olarak alırsan çokta sorun olmaz canım.
Zaten 3.trimesterde ayda en az 2 kilo geliyormuşhazırlıklı olalım..
Seni bilmem ama ben 160 boyumla(kilom 56) tostoparlak yusyuvarlak bisey olup çıkarım
Benim kızımın adı da MelisMiraç Ege .Melis Nisa cnm çocukların isimleri
Yoo hayranlığı yok tamamen soyada uygun olduğu için ve eşimle benim isimlerimizin de baş harflerimiz A ile başlıyor, harf uyumuna taktı yahuuuAy cidden esinin Azra akin a hayranligimi var nasil da denk gelmişazra akin uyumlu oluor bence ek bir isim arama derik
bizim 4 olcakBenim kızımın adı da Melis
Benim erkek kardeşimle aramızda 9 yaş farkı vardı, o nedenle iletişimimiz; hem yaş hem cinsiyet farkı nedeniyle kuvvetli değildir.
Geçen bir arkadaşım anlattı ben ertesi gün hapı ile hamile kaldım ya. Onun bir komşusu yeni evliyken gebe kalıyor bebek dört aylıkken bir daha kürtaj oluyor. Sınra spiral taktırıyor birkaç ay sınra spiral le hamile kalıyor bir le üç un arası bir buçuk yaş dan az fazla. Neyse üçüncü doğarken tüpleri bağlanıyor bir iki sene sınra tüpler bağlı iken hamile kalıyor ALLAH yardım etsin zincirleme trafik kazası gibi bende korkuyorum artık iyiceay süper inş bu kızdır yaaa
ya olacaksa bit kadar birşey kaçıncada oluyor.
benimde ödüm kopmaya başladı şimdiden 3 ü nası koruncam diye
allah ömür versin hepsine.
bizde öyle korunduk uzun yıllar ondan da tırsıyorum spiralde yaramadı bana bağlatmak günah bacım naparım bilmem
İdeal canım yaş farkı bencebizim 4 olcak
Bende öyle uyabiliyordum canım ama kendimi zorlaya zorlaya sola doğru yatarak alıştırdım.hala sadece yastığa sarılarak uyuyabiliyorum,kocamda tiplerde yastığa sayılacağına bana saril diyeKızlar ben yüzü koyun yatmaktan kendimi alamıyorum.Yılların alışkanlığı..Kızıma hamileyken 6.aya kadar böyle yattım.Doktor bi sorun olmaz diyordu.Ama şimdi o halimden daha kiloluyum.Yavrum ezilecek diye korkuyorumGel gorki başka türlü uyuyamiyorum mümkün değil
Ay neydi ki isim kuzu atlamışızdır yada beğenmemek olur mu hiç bende kız olursa zeynep Erva oğlan olursa selman düşünüyordum dün erkek olduğunu gördük hayırlısıGeçen bende isim hakkında yazdım bana da kimse bişey yazmadı.Demekki begenmdiler diye düşündüm.
şaka yapıyosunGeçen bir arkadaşım anlattı ben ertesi gün hapı ile hamile kaldım ya. Onun bir komşusu yeni evliyken gebe kalıyor bebek dört aylıkken bir daha kürtaj oluyor. Sınra spiral taktırıyor birkaç ay sınra spiral le hamile kalıyor bir le üç un arası bir buçuk yaş dan az fazla. Neyse üçüncü doğarken tüpleri bağlanıyor bir iki sene sınra tüpler bağlı iken hamile kalıyor ALLAH yardım etsin zincirleme trafik kazası gibi bende korkuyorum artık iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?