Valla ben dogum kontrol hapi kullandim 2 sene ara vermek icin biraktim basima bu geldi iste dogum kontrol hapi yasmin kullandim cok guzel korudu cidden. Aylik igneler fln var ama onlar emzirme doneminde yapilior mu bilmiorum kuzum
şaka yapıyosun
ya bağlatıp kalmak ne demek en mantıklısı sevişmemek tövbe ya
ödüm kopuyor napcaz ya nası yapıcaz allahım yardım etsin. hayalim tek çocuktu kızıma acıdım 2 geldi.
iki ideal diyorum 3 isteyene versin ama çözemem lazım doğumdan hemen sonra
Şu kola takılan hormon var acaba onun kullanımı nasıl yada Mirena taktırmak istiyorum ben hormonlu olduğu için çift koruma oluyor hayırlısı artık bakarız çaresine inşllah.
Doktorunu hastaneni ayarla, alman gereken önlemleri al ve bırak. Düşünüp, araştırıp durdukça evham yapıyor insan. Evham yaptıkça daha çok araştırıyorsun derken bi kısır döngü oluyor. Kendine de bebeğine de zarar.
şaka yapıyosun
ya bağlatıp kalmak ne demek en mantıklısı sevişmemek tövbe ya
ödüm kopuyor napcaz ya nası yapıcaz allahım yardım etsin. hayalim tek çocuktu kızıma acıdım 2 geldi.
iki ideal diyorum 3 isteyene versin ama çözemem lazım doğumdan hemen sonra
canım sen istedigin kadar uğraş bu dünyada nasibi varsa çıkar gelir. hayırlısı de öyle bişey olursa allah yardım eder falan de. aman büyük konuşma olmaz asla gibisinden . inş gönlündeki gibi olur
Geçen bir arkadaşım anlattı ben ertesi gün hapı ile hamile kaldım ya. Onun bir komşusu yeni evliyken gebe kalıyor bebek dört aylıkken bir daha kürtaj oluyor. Sınra spiral taktırıyor birkaç ay sınra spiral le hamile kalıyor bir le üç un arası bir buçuk yaş dan az fazla. Neyse üçüncü doğarken tüpleri bağlanıyor bir iki sene sınra tüpler bağlı iken hamile kalıyor ALLAH yardım etsin zincirleme trafik kazası gibi bende korkuyorum artık iyice
Arkadaşımın akrabası 4.doğum sırasında kordonları bağlatmış, korunmadan devam etmişler kadın şuan 5.ye hamileymiş doktor doğumdan sonra kordonları baglamayı unutmuş ve bu gebeliğinin bütün masraflarını karşılayacakmış.
Ya neyse konulari dagitayim kizlar size soyledigimiz gibi dun iftardaydik esimin sulalesi basladilar bebekten konusmaya gorumcem atladi tabi Ufuk koymicakmisiniz diye bende hayir dedm eşim aslinda ben istiyorum dedi. Gorumcemin esı yenge bir ismini sen koy bir ismini o koysun iste dedi ay herseye karisan insanlar niye var bilmiorum ki ne yapsam bir bilene sordurayim ben onun ismini koysam onun gibi olur mu diye evet derse kesinlikle koymam esime de kirici olmak istemiorum ama artik ona da acik acik soylerim
Canım ben biliyorum kişi ismi konulan kişiye çekiyor sen diretmeye devam et yaaaa ben anlamıyorum tamam amcaya garezimiz yok Allah rahmet eylesin kör oluyor badem gözlü oluyor sağlığında burunlarından geliyor ölünce kıymete biniyor gelin koysun adını ne ala memleket. Sen fikirlerinde haklisin ben destekliyorum eşinin üzülmesine takılma eğer evladının huyu babasına benzerse daha çok üzülür yok mu çok iyi bir insan dedesi filan gönlü olsun diye ikinci isim onu öner
Arkadaşımın akrabası 4.doğum sırasında kordonları bağlatmış, korunmadan devam etmişler kadın şuan 5.ye hamileymiş doktor doğumdan sonra kordonları baglamayı unutmuş ve bu gebeliğinin bütün masraflarını karşılayacakmış.
benim gibi üst üste olmuşlar benim oğlanda 11 kızda 9 olacak bu bebiş rahat rahat büyücek anlamadim ikisinde pes peşe zor geçmişti inşallah bu rahat geçicek
Ya hic bilmiorum kuzum ama hepsinin bir yan etkisi oluor muhakkak mesela dogum kontrol hapina da ara vermek zorundasin yoksa hormonlari bozup ilerde hamile kalmayi da zorlastirior o yuzden ben ara vermek icin biraktim olan oldu
Ay neydi ki isim kuzu atlamışızdır yada beğenmemek olur mu hiç bende kız olursa zeynep Erva oğlan olursa selman düşünüyordum dün erkek olduğunu gördük hayırlısı
Canım ben biliyorum kişi ismi konulan kişiye çekiyor sen diretmeye devam et yaaaa ben anlamıyorum tamam amcaya garezimiz yok Allah rahmet eylesin kör oluyor badem gözlü oluyor sağlığında burunlarından geliyor ölünce kıymete biniyor gelin koysun adını ne ala memleket. Sen fikirlerinde haklisin ben destekliyorum eşinin üzülmesine takılma eğer evladının huyu babasına benzerse daha çok üzülür yok mu çok iyi bir insan dedesi filan gönlü olsun diye ikinci isim onu öner
Yasmin hapını kullanırken dikkat edin.. o hap benim bünyemi alt üst etti.. doktor kesinlikle yasakladı bana.
Doktor kontrolsüz asla almayın o hapın yüzünden 1 ay adet gördüm.
Düzgün olan bünyemi bozdum
İnşallah canım ya kalabalık aile olacağız artık Rabbimin takdiri sağlık sıhhat olsun da büyüyüp gidiyorlar benim üçu baya kurtardı ufaklık ta çok sorunsuz büyüklere takılır hep arkadaş bile aramaz benimkiler evde müstakil üç katlı kendi hallerinde büyüyorlar park bile istemezler. Bende saldım çayıra rahat etsinler diye ev alsa başını gitse takmam yapacak birşey yok
bende kız istiyorum kızıma dertlerden arkadaşı olsun diye nasip yarın giricem devlete söylemi bilmiyorum ayın 1inde kendi doktoru gidicem artık o söyler ama yarın öğrensem çok mutlu olucam