2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla ben dogum kontrol hapi kullandim 2 sene ara vermek icin biraktim basima bu geldi iste dogum kontrol hapi yasmin kullandim cok guzel korudu cidden. Aylik igneler fln var ama onlar emzirme doneminde yapilior mu bilmiorum kuzum
Aylık iğne adet düzensizliği yapıyor diyorlar doğru mu acaba

Şu kola takılan hormon var acaba onun kullanımı nasıl yada Mirena taktırmak istiyorum ben hormonlu olduğu için çift koruma oluyor hayırlısı artık bakarız çaresine inşllah.

Doktorunu hastaneni ayarla, alman gereken önlemleri al ve bırak. Düşünüp, araştırıp durdukça evham yapıyor insan. Evham yaptıkça daha çok araştırıyorsun derken bi kısır döngü oluyor. Kendine de bebeğine de zarar.

canım sen istedigin kadar uğraş bu dünyada nasibi varsa çıkar gelir. hayırlısı de öyle bişey olursa allah yardım eder falan de. aman büyük konuşma olmaz asla gibisinden . inş gönlündeki gibi olur

Arkadaşımın akrabası 4.doğum sırasında kordonları bağlatmış, korunmadan devam etmişler kadın şuan 5.ye hamileymiş doktor doğumdan sonra kordonları baglamayı unutmuş ve bu gebeliğinin bütün masraflarını karşılayacakmış.

Canım ben biliyorum kişi ismi konulan kişiye çekiyor sen diretmeye devam et yaaaa ben anlamıyorum tamam amcaya garezimiz yok Allah rahmet eylesin kör oluyor badem gözlü oluyor sağlığında burunlarından geliyor ölünce kıymete biniyor gelin koysun adını ne ala memleket. Sen fikirlerinde haklisin ben destekliyorum eşinin üzülmesine takılma eğer evladının huyu babasına benzerse daha çok üzülür yok mu çok iyi bir insan dedesi filan gönlü olsun diye ikinci isim onu öner

Yuh unutmuş mu gebelik değil çocuğun tüm masraflar olmalı hehe bez mama vs

benim gibi üst üste olmuşlar benim oğlanda 11 kızda 9 olacak bu bebiş rahat rahat büyücek anlamadim ikisinde pes peşe zor geçmişti inşallah bu rahat geçicek
Benim ilk kızım 16
İkinci 13
Oğlan 9
Ufaklık 3 yaşında hiç zorluk çekmedim kimse kıskanmadı çok şükür

Yoo hayranlığı yok tamamen soyada uygun olduğu için ve eşimle benim isimlerimizin de baş harflerimiz A ile başlıyor, harf uyumuna taktı yahuuu
En azindan mantıklı birseyler soyluyor benimkiler gibi baba ismi diye tutturmuor

Aylık iğne adet düzensizliği yapıyor diyorlar doğru mu acaba
Ya hic bilmiorum kuzum ama hepsinin bir yan etkisi oluor muhakkak mesela dogum kontrol hapina da ara vermek zorundasin yoksa hormonlari bozup ilerde hamile kalmayi da zorlastirior o yuzden ben ara vermek icin biraktim olan oldu

bence çocuğun tüm masraflarını karşılamalı dimi

Yok kuzum bir amcasi var o da pisligin teki sokaklaarda surekli icmekten rengi solmuş anca kari kiz derdinde aile skntili

Yasmin hapını kullanırken dikkat edin.. o hap benim bünyemi alt üst etti.. doktor kesinlikle yasakladı bana.
Doktor kontrolsüz asla almayın o hapın yüzünden 1 ay adet gördüm.
Düzgün olan bünyemi bozdum

oo masalah cnm 9 yildan sonra oldu buda kazala baglatcam kordonlari nasipse cnm cok cocuk iyi ama bakmasi zor
İnşallah canım ya kalabalık aile olacağız artık Rabbimin takdiri sağlık sıhhat olsun da büyüyüp gidiyorlar benim üçu baya kurtardı ufaklık ta çok sorunsuz büyüklere takılır hep arkadaş bile aramaz benimkiler evde müstakil üç katlı kendi hallerinde büyüyorlar park bile istemezler. Bende saldım çayıra rahat etsinler diye ev alsa başını gitse takmam yapacak birşey yok

bende kız istiyorum kızıma dertlerden arkadaşı olsun diye nasip yarın giricem devlete söylemi bilmiyorum ayın 1inde kendi doktoru gidicem artık o söyler ama yarın öğrensem çok mutlu olucam
Benim ilk iki kız ya super bir enerjileri var bende tek kızım onları görünce anlıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…