2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm en iyisini siz bilirsiniz ama bnde koymaman tarafindayim isme cektigine inanirim

Yasmin hapını kullanırken dikkat edin.. o hap benim bünyemi alt üst etti.. doktor kesinlikle yasakladı bana.
Doktor kontrolsüz asla almayın o hapın yüzünden 1 ay adet gördüm.
Düzgün olan bünyemi bozdum
Benim de aynı şekilde doktor iki ay kullanmamı istemişti ama nasıl hormonları bozuyorsa meme kanseri olduğumu sandım gecelerce uykularım kaçtı sonra kontrollerimi yaptırdım hiçbişey çıkmadı yasmin normalin iki katı östrojen veriyormuş ondan kaynaklanmış birdaha asla kullanmam

Peki yerimde olsan bu durumu esine nasil izah edersin?
Babana çeker istemem diyemezsin elbet..Çünkü kim olursa olsun ölünce kıymete biniyor.Şöyle diyebilirsin güzelce "Benim içime sinmiyor,ömür boyu ona bu isimle seslenicem ve benim rızam yok"

kızlar bişey sorucam yüz için iğneli epilasyon yapılır mı sizce ? yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorabilir mi?
Yeni Banu Çiftçi nin paylaşımı vardı bu konuyla ilgili instagram sayfasında. Epilasyon yapılmasının bir mahsuru yok ama hormonlar nedeniyle sonuç alınamaz diyor. Doğumdan birkaç ay sonra öneriyor iyi sonuç alınabilmesi için

Kuzum epilasyon hicbirsekilde yapilmiyor diye biliorum

teşekkür ederim canım bilgi için
epilasyonla ilgili herhangi bi işlem yapılmıyor diye biliyorum canım .

tamam canım teşekkür ederim.

bende bir kaç yerde öyle okudum doğumdan önce çenemdeki bazı kılları iğneli ile aldırıyordum baktım büyümeye başlamışlar o yüzden sormak istedim, teşekkür ederim.

Ben de haziran 2014 anneleriyle hala görüşüyorum hatta yuzyuze çok samimi olarak görüştüklerimiz de var :)
Bende bayrama organik boyayla boyayacağım canım,benimde beyazlarım çok.
Ayrıca kestirecegim herkes malum batıl inançlardan dolayı kestirme diyor ama ben öyle şeylere inanmıyorum
Ya bende kestirmek istiyorum bana da batıl geliyo ama içimde biyerde de bosver Ya diyorum kendimi ikna edemiyorum
Bu arada yeminle 2 saat bakmadım 19 sayfa birden ilerlemiş nasıl okucam smdi :)

Nasi rahat ediyosun kiz oylee bende sol bacagimi kirarak yuz ustu yatardim ama yatamiyrm baski oluyo hemen sen yatabiliyosan super :)

İdeal canım yaş farkı bence
erkek yinede ne konuşcak gel temizliğe yardıma diyemicek hahaha aman başka türlü anlaşırlar belki ne bilim şaka tabi ikiside canım sağlıkla gelsinler inş
[/QUOTE]
hahahahh, Allah seniSağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar da canım, gerisini zaman gösterecek.

Babana çeker istemem diyemezsin elbet..Çünkü kim olursa olsun ölünce kıymete biniyor.Şöyle diyebilirsin güzelce "Benim içime sinmiyor,ömür boyu ona bu isimle seslenicem ve benim rızam yok"
Evet iste hassas bir konu oyle pat diye baban boyle boyleydi cocukta oyle olursa diyemem ☹

Amin canım benim inşallah Nasılsın iyi misin
Teşekkürler canım, çok şükür iyiyim
Çalıştığım için çok yorucu geçiyor, işlerim son 2 aydır çok yoğun ve stresli, sürekli toplantılar arasında mekik dokuyorum Sen daha şanslısın ilk gebeliğin, benim bir de 4 yaşında kızçem var ayrıca o da ilgi bekliyor, bakımı vs. derken akıcı geçiyor bayağı
Senin nasıl gidiyor hamişlik?

Bitanemmm canimsinn pzt ciktik kuzum sukurler olsn..17 gun sonunda..cok zor ya Rabbim sifa bekleyen butun kullarina sifa versin insallah..bizim cocuk arama mazimiz baya eski :) ayni zamanda olmasi ck guzel oldu gercektn canimsin kuzumm ck tskr edermm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…