2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm melike ya da melike nil kizinin ismine uyabilir sanki :)

Oyyyu maşallah gencecik 3 çocuk süpersiniz kızlar. Benim 8e girecek kızım var 36 yaşımda da İnşallah bunu kucağımıza alacağız
Bende 36 yim hep uzuluyodum geç kaldım diye 5 yasında.bi kızım var 2. İcin, ana burda kendim givi yaşları görünce rahatlıyorum hatta 3. Ye bile zamanım var sanki
Yok canım ortadoğudaki hoca söylei.Gatay haftaya çarşamba randevum. Koruda Aydan Biri vardı oda iyiydi bu konularda..
Bende 4 sene Ankara’da yaşadım Fatma Reside Onalan vardı muayenehanesi Cukurambar madonun oradaydı çok iyi bi kadın ilk kızım da ona gittim ama İstanbul’da Doğum yaptım
En büyük sorunum yüz üstü olmadan uyumakta aşırı zirlaniyorum
kiLar Asya ismi nasil. kizim olursa koymayi dusumuyorum
Asya çok kibar bi isim en yakın arkadaşlarımdan birinin kızının adı o da ismi gibi kibar

Yok yaaa daha yolumuz var canım merak etme Allah dilerse 3. Bile olur

Kesinlikle öyle reçetesiz o ilacı satmamaları gerekiyor

Azra ismini isteyen arkadaş kimdi? Alıntı yapamadım sonra da kaybettim bulamadım. Birçok kişi yazmış ama bencede Azra’nın yanına ikinci isim koyma yaa. Tek başına çok yeterli bi isim bence.
Bende kızım olurda Nil istiyorum kısa ve öz soyadımız da 4 harfli zaten
O değil de Defne ismini çok seviyorum ama en yakın arkadaşım kızına koydu malesef kaptırdım

Valla dogrusu bende diorum 27 de evlenip 30 da cocuk yapmaliymiaim diye yorucu is uat uste cocuklar
Benim evlenme 27 de çocuk ancak

Boşver aradan çıktı senle birlikte büyümüşler genç annemin öyle bak cnm

Ne guzel yaa ck ozendm Inanki bnde ck isterdimm ck cocugum olsn ama ilkini zorla tup bebekle bulduk..ve 28 yasindaym..bakalimm bi dahasi nasip olacakmi o da mechul hayirlisi tabi bunu saglikla alayimda insallah kucagima.. Rabbm yavrularina saglk versn cnm

Tek hece zor kızlar. İki hece olsun :) iyi ki doğdun meeeeeerttt, niiiiiil, caaaaan seslenirken eksik geliyor bana. İki gece olsa uzat uzatabildiğğn kadar

kızlar bişey sorucam yüz için iğneli epilasyon yapılır mı sizce ? yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorabilir mi?
İğneli epilasyon yaptırıyorum doktorum bir sakınca yok dedi bende 7.haftadan itibaren devam ettim 2 senedir yaptırıyordum emeğimi çöpe atamazdım yüz için onay var canım lazer yasak

Kuzum deren ismi ck hosuma gidiyr bu aralar..defneye de yakn sankii fikir olsn

İyiyim çok şükür kuzum cuma randevum var 1 ay geçti inşallah her şey iyidir görüp rahatlarım bir kez daha Ekim annelerindeyim ben bazen burayı da takip ediyorum Allah kolaylık versin tabi 1 prensesin var

Tek hece zor kızlar. İki hece olsun :) iyi ki doğdun meeeeeerttt, niiiiiil, caaaaan seslenirken eksik geliyor bana. İki gece olsa uzat uzatabildiğğn kadar
İyi ki doğdun şarkısını çok denedim ben nil’de. Olmuyor evet ama en son aman yılda 1 kez söylencek zaten boşver dedim kendi kendime.
Ben Hollanda’da yaşıyorum ya burdakilerin rahat söyleyebileceği hem de modern bi isim olmasını istiyorum. Türkçe karakter olmamalı, ayşe, zeynep, elif, melisa, aleyna gibi bi isim olmamalı. Türk olduğu hemen anlaşılıyor, ilerde ayrımcılığa uğrasın istemiyorum çünkü. Zor benim işim yaa..

Ben 23te evlendim 26 ilk hamilelik ama kaybettim 27de kızıma hamile kaldım şimdi de 35te hamile kaldım 36da tekrar anne olacağım inşallah. Her yaşta ayrı güzel. Sağlıkla gelsinler kiminin ilk neşesi arkadaşı kiminin tekne kazıntısı. Hepimizin hanesine srvgi, huzur getirsin yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…