2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Peki yerimde olsan bu durumu esine nasil izah edersin?
Ck guzel soru :)) kuzumm yakinlarn ismini koyma taraftari degilim fln dersin ki esin icten istiyr ama semi de kirmak istemiyr diretmedigi surece cokta kirilacagini dusunmuyrm ben..ama bi arkadasin kaynanasinin ismini koymamasi facia olacakti mesela..sizin oyle bi durununuz yk bana gore ama esini sen taniysn tabiki orta yolu kolaylikla bulursun umarm :)

ya defneye bende bayılıyorum, benimki kız netleşti artık. bak nil ismi de kulağa bi hoş geldi şimdi :)

nil hadi kızım annanenlere gidiyoruz falan :) cümle içinde güzel narin duruyor:)

Kuzenim de yurt dışında,aynı tedirginlikten çok isim aradı ve elis koydu kızının adını Arapça menşeili isim.

kızım olursa nil olacaktı kocam istemese de oğlan oluncada inatla bir isme taktı bende çekiniyorum acaba asi birşey olurmu diye

ya defneye bende bayılıyorum, benimki kız netleşti artık. bak nil ismi de kulağa bi hoş geldi şimdi :)

nil hadi kızım annanenlere gidiyoruz falan :) cümle içinde güzel narin duruyor:)
evet çok narin kesin koy ya nil kibar bi kız olur sanki
kzımın ki ela oda çok narin kibar bir kız

kıyamam sana nil de karar kıldın kesin yani koy bence boşver doğum gününü ya

Ayşe azra
Azra zülal
azra beyza
Teşekkürler canım, Ayşe rahmetli anneannemin ismi onu andıkça üzülürüm, kendisini çok severdim
Ya bende kestirmek istiyorum bana da batıl geliyo ama içimde biyerde de bosver Ya diyorum kendimi ikna edemiyorum
Bu arada yeminle 2 saat bakmadım 19 sayfa birden ilerlemiş nasıl okucam smdi :)
Ben Allah'tan hamilelikten çok kısa süre önce kestirmiştim, ama eğer kestirmemiş olsam doğumdan sonraya bırakırdım

Hem küçüksünüz bir çoğunuz hem de 3. Çocuk maşallah :) 33 yaş ilk çocuk olacak inşallah hayırlısıyla.
Evet maşallah valla. Ben 31 daha yeni başladık

Defne bence de çok çok güzel. Ikıncı favori ismim de ipek. Bana çok narin çok kibar bi kız ismi olaral geliyor

Evet insallah kuzum bakalim halledebilirsem ne ala

Öyle ama bende bunu beğenmiyorum işte Canım senin ilettiğin Atlas ismi çok güzel
Erkek mi ki, belli oldu mu?
Biz dogmamis bebege don biciyoruz kuzum bizim kendi doktorumuz 16 ya kadar soylemem ben dedi . Ayri ayri 2 doktor ilki 12. Haftad emin degilim ama.kiz gibi dedi. 14.haftada baska bir doktor erkek bebek dedi pazartesi randevumuz var bakalim gorucez ne oldugunu insallah belki de kavgamiz kokunden cozulur

O optumkibbye Bendim canım, ama bu ismi daha çok eşim istiyor, ben istemeyen tarafım
Aslında iki isim kullanmayı bende sevmiyorum ama olur da eşimi başka isme ikna edemezsem belki yanına kısa bir isim daha olur diye düşündüm canım.
Defne ismini bende severim bu arada

Bende çok kibar buluyorum. Hem bir kız bebeği ismi hem de tan m bir genç kız ismi. Nil hanım falan da oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…