2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yk kuzum ozel hastanede perinatolog ariyrm yani hastane olsn daha iyi devlette surunemem kanamalar olup duruyo zati normal olsam devlti dusunurdmm
Canımm izmir de 3 tane iyi perinatolog var özel muayenehaneleri var. Birisi Sefa Kelekçi, biri Hakan Kanıt digeri de Yeşim Bülbül. Ben bunları duydum öneri aldım. Bir araştır istersen.

Canım sabah ve aksam zaten 1 kg oynar.

Canım sabah ve güniçi veya aksam zaten 1 kg oynar.

Yine sen tahlil vb gerekiyorss yaptır canım, ya da doktora tekrar sor. İçinde huzursuzluk kalmasın.

Kuzum senin de mi aşağida? Anladığım kadarıyla seninkinin çeşiti o normal doğum yapabilen kadınlarınkinden o yüzden sen sakın benim anlattıklarımdan etkilenme doktorunun da dediği gibi bebek büyüdükçe çıkıyor yukarı ki senin kenarda daha fazla çıkıp ağzı tamamen açacaktır..
Ama şu aralar hiç yorma kendini .. dediğin gibi bi kac haftaya kadar belli olur

Aynen kesinlikle çok garip, ben 40 yıl düşünsem böyle bir şey olacağı aklıma gelmezdi.. Çok şükür ki çaresi olan bi durum sadece normal hamilelere göre daha temkinli olunması lazım ❤❤

Kuzum çok sağol içimi rahatlattın❤ normal doğum şansı harika olmuş
Peki hamilelik sürecinde hiç kanaman oluyor muydu? Kaçıncı haftada doğm gerçekleşti

Bende şuan doktoruma çok güveniyorum sırf bu yüzden doğum yapacagım hastaneyi bile değiştirdim.. dediğin gibi tedbirli olunması gerekiyor kendimi güvende hissetmem gerekiyor

Şimdi gördüm canım eğer bu şekilde isetotalis senin ki inşallah çıkar yukarı dikkat et kendine.

Son düzenleme:
aynn dediğin gibi tek başına daha bi güzel dikkat çekici geliyor. dün eşime söyledim dalga geçti mil mi dedin ne mili dedi

N Nihna1718 ya özel mesaj mı atsak okuyanlar? Kac eksik kaldı biliriz...
N Nihna1718 2019 kasım anneleri dua postu mu açsan acaba? Burada paylaşımlarda takip etmek zor, orada ana konu duamız olur en azından. Bir sefer 4444 başka sefer ayetel kürsi okunur mesela. Doktor ve test kritiklerinin arasında takip etmekte ben zorlanıyorum mesela :)

Bana boy kilo soylemedi doktor henuz daha randevuma da cok var. Ne cinsiyet biliyorum ne boy kilo nede testimin sonucu geldi bekliyorum sabirla
galiba küçük oldugu için söylemiyor. 15 haftadan sonra söyler diye tahmin ediyorum. bende de ilk kez geçen haftaki kontrolümdesöyledi 15 haftalıkken

bu duruma harbi harbi canım sıkıldıgı için belirtmek istedim. sonuçta hepimiz aynı amaç için burdayız . birbirimize bişeyler öğretmek tecrübeli annelerden bilgi almak. ben mesela burda çok şey ögrendim . ama böyle olmasına da daha fazla sabredemedim ve içimi dökmek istedim canım

Aynen orası öyle ya bazı ailelerde var anne baba ismi koymaya zorluyorlar da benim eşim sevgiliyken derdi hep annemin babamın adını koycam diye bende o zaman tamam derdim şimdi bişey diyemiyorum tek erkek bide ama anne babasının isimleri güzel Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…