2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla benim arkadasimin kizinin ismi Azra Allahm boyle bir cocuk yok. Buyumuste kuculmus o kadar akilli sakin bir cocuk ki o geldi aklima umarim senin Azra nda oyle olur.Tanidigm Azra lar genellikle sakin cocuklar oluyor .
Yaaaa, öyle mi? Bence burç ve karakter de etkili tabe ama isimin aurası da önemli tabee
bizim dediğim gibi ofisteki hatunun kızında tam tersi zıpırmış bayağı bi, bi kaç kişiden duymuştum ben de yaramaz oluyorlar felan diye
bana bak yalnız doğdu da neleri düşünüyom

Eşime söylediğimde azrail gibi çıkıyor ağızdan dedibu gidişle çocuğum isimsiz kalacak
Ya varya nasıl güldüm ya ama harbiden öyle oldu be arkadşım

Ay ne sinir insanlar var hey allah ım ya. Eve nasıl tatsızlık bulaştırıyorlar. Sen koy ilerde diye ben koymuyorum deseydin. Pis gıcık.
Eşinde varya hemen gaza gelmiş.
O çocuğu ikimz yaptık gülüm deseydin. Valla bende sinir oldum iyice ha.
Boşver kapat sen konuyu. Üzme kendini. Cinsiyet tam belli olsun sen isimle sev . Eşin de germesin artık seni. Kendi geecekten istediği isim olmadıkça da açmasın konuyu

uyuz oldum ya, Azra'nın yanına ne ilave etsem bi kulp buluyor, mesela Azra Su diye de önerdim su markası gibiymiş bilmem ne oldu olacak tabela adı gibi olurmuş bilmem ne, çok biliyooo

Evet cnm ödem niye olur ki acaba erken değil mi daha ? Doktoruna sor bence ilaçlar vs tuzlu tüketim mi etkili acaba ? ya da ayakta çok mu duruyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…