Benden bahsettginizi yeni farkettim. Tabi ki babanin da soz hakki var kendisi bir isim onerisiyle gelirse niye kabul etmeyeyim. Ancak sirf ailesi istiyor diye sulalesini memnun etme adina karsima gelirse bende karsilarinda dururum. O ismi vermek isteyen hickimse birgun dahi gelip bakmayacak cocuga her kahrini ben cekecegim onlar mutlu olsun diye ben kendimi uzecek degilim. Esim de iyi kotu anlayacaktir umarim.
Bnde istemem başkasının zoruyla isim koymak haklısınız tabiki ama doğuran benim ben koyarım dediniz diye dedim ben erkeklrre de yazık onlarında hakkı var diye yoksa tabiki sizinde eşinizin de istediği olması en güzeli ❤❤
uyuz oldum ya, Azra'nın yanına ne ilave etsem bi kulp buluyor, mesela Azra Su diye de önerdim su markası gibiymiş bilmem ne oldu olacak tabela adı gibi olurmuş bilmem ne, çok biliyooo
Aynen orası öyle ya bazı ailelerde var anne baba ismi koymaya zorluyorlar da benim eşim sevgiliyken derdi hep annemin babamın adını koycam diye bende o zaman tamam derdim şimdi bişey diyemiyorum tek erkek bide ama anne babasının isimleri güzel Allahtan
Benim eşim de tek erkek ama yok isimleri çok kötü. Kapattık o konuyu. Kendi zevkleri olsa neyse ama nahalle baskısıyla yavruma isim kabul edemem en azından senin sevdiğin isimlermis☺
Günaydın kızlar ben bu aralar akşamları erkenden uyuyorum valla gündüz sorun yok ama akşamları mümkün değil oturduğum yerde içim uyuyor valla bu arada bende duayı bitirdim eksik varsa tamamlayalim
Kızlar geçen hafta kilom 56 idi. Dün akşam tartıldım, 57.6 çıktı. Sabah uyandığımda 56.3. Şimdi eve geldim tartıldım, 57.4 . Nedeni anlaşıldı bu değişimin. Ödem oluyor hep. Bacağıma bastırdım çukur oldu. Bem şimdiden böyleysem doğuma yakın ne olur bu ödemler acaba .
bu duruma harbi harbi canım sıkıldıgı için belirtmek istedim. sonuçta hepimiz aynı amaç için burdayız . birbirimize bişeyler öğretmek tecrübeli annelerden bilgi almak. ben mesela burda çok şey ögrendim . ama böyle olmasına da daha fazla sabredemedim ve içimi dökmek istedim canım
Canım benim bak bu konu dün konuşuldu sana dün dediğim gibi yine oldu bi annemiz yazmış ki cinsiyeti ne olabilir diye hatta fazla cvp yazilmadigini yazmışti ben cvp yazdım farkettim ki bazılarına cvp vermiş ben artık o kişiye hicbirsey yazmam benim yazdigımı beğenmiyorsa. Sonuçta alıntı yapıyoruz etiketlenmiş oluyor yani görmemesi mümkün değil. Zaten daha önceden iyi niyetimle cvp yazdığım o yazdığıma dönüş yapmayıp belki görmemiştir dediğim bi annişimiz de dün kendini belli etti beni umursamamış ben onu umursamistim onun sorunu olduğunda canı sağolsun artık yazmam ona. Aslında mesele ne biliyor musun hickimseye cvp versin diye yazmayı beklemek ummak seni beni yıpratır benim düşüncem şu ben bildiğimi söylerim üzüntü sevincini kendim gibi umursarım baktım o beni umursamıyor canı sağolsun ben de onu görmezden gelirim. Herkes icin ayni seydir "kimse sen gibi değil"
Rica ederim canım hcg normal pappa biraz düşük görünüyor ama ense kalınlığın falan güzel burunda görülmüş mevcut diyor yaş riskinden falan öyle çıkmışta olabilir bir çok etken mevcut bu testlerde zaten tarama kesinlik yok eminim bebeğin sağlıklıca sana gelecektir
Günaydın kızlar ben bu aralar akşamları erkenden uyuyorum valla gündüz sorun yok ama akşamları mümkün değil oturduğum yerde içim uyuyor valla bu arada bende duayı bitirdim eksik varsa tamamlayalim
Canım benim bak bu konu dün konuşuldu sana dün dediğim gibi yine oldu bi annemiz yazmış ki cinsiyeti ne olabilir diye hatta fazla cvp yazilmadigini yazmışti ben cvp yazdım farkettim ki bazılarına cvp vermiş ben artık o kişiye hicbirsey yazmam benim yazdigımı beğenmiyorsa. Sonuçta alıntı yapıyoruz etiketlenmiş oluyor yani görmemesi mümkün değil. Zaten daha önceden iyi niyetimle cvp yazdığım o yazdığıma dönüş yapmayıp belki görmemiştir dediğim bi annişimiz de dün kendini belli etti beni umursamamış ben onu umursamistim onun sorunu olduğunda canı sağolsun artık yazmam ona. Aslında mesele ne biliyor musun hickimseye cvp versin diye yazmayı beklemek ummak seni beni yıpratır benim düşüncem şu ben bildiğimi söylerim üzüntü sevincini kendim gibi umursarım baktım o beni umursamıyor canı sağolsun ben de onu görmezden gelirim. Herkes icin ayni seydir "kimse sen gibi değil"
canım çok doğru dediklerin. hani bu konuyu da çok fazla uzatmak istemiyorum sorunumu arz ettim anlayan anlar anlamayana da yapacak bişeyimiz yok zaten. :) bak mesela sende alıntıladgın halde sana değil de bir başkasına yazdıgını görmüşsün ne diym canım unutulmuştur belki de başkada diyecek bişey bulamıyorum çünkü yazdıklarımız farklı taraflara çekiliyor canım :)
benim ayak bileklerim bi kalınlaşmış aşırı şiş bacaklarım yüzüm kollarım. şuan ayakkabı beni öyle sıkıyor ki . şimdi böyle son aylarda ne olacak bilemiyorum bunu düzeltecek bi yöntem yok mu yahu
canım çok doğru dediklerin. hani bu konuyu da çok fazla uzatmak istemiyorum sorunumu arz ettim anlayan anlar anlamayana da yapacak bişeyimiz yok zaten. :) bak mesela sende alıntıladgın halde sana değil de bir başkasına yazdıgını görmüşsün ne diym canım unutulmuştur belki de başkada diyecek bişey bulamıyorum çünkü yazdıklarımız farklı taraflara çekiliyor canım :)
benim ayak bileklerim bi kalınlaşmış aşırı şiş bacaklarım yüzüm kollarım. şuan ayakkabı beni öyle sıkıyor ki . şimdi böyle son aylarda ne olacak bilemiyorum bunu düzeltecek bi yöntem yok mu yahu
Bebeğim sol tarafta..2 gündür sağ tarafimda ağrı var,hatta idrara çıkarken sancı oluyor resmen.Başına gelen var mı?Yarın kontrolüm var gerçi ama endiselenmeli miyim