2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
En son bitmişti canım allah kabul etsin inş
Canım o zaman ben yarın bir sürü hatim le dua ettireyim hoca ya bebeklerin ve annelerin sağlığı için herkes bitirdi galiba bir arkadaş iftara misafirim var sonraki gün okurum demişti bende bekledim yarın dualıyoruz inşallah

Aminn kuzum sagolasin insallahh ❤
Canım sen previa mısın totalis mı partisi mı. Şunun için sordum benim dört numarada başıma geldi ama çok şükür doğuma kadar rahim ağzı baya açıldı hatta normal yaptım ama doktorum da çok i iyiydi gerekli tüm tedbirleri beni hiç tedirgin etmeden almıştı sağ olsun

Canım benim beşinci kızlı erkekli kaynım hep aynıydı beş altı ay bitene kadar kimse anlamaz sonra da zor anlarlar hiç öyle sivri karnım olmadı. Erkekler de kızlar da hep aynıydı. Hatta dokuz aylık devlet hastanesine giderdim teyzeler sorardı kimi getirdin sen kızım diye. Bende boy da kilo da var. Şimdi mesela on onbeş kişi biliyor hala kimse çakmadı

Şimdi gördüm canım eğer bu şekilde isetotalis senin ki inşallah çıkar yukarı dikkat et kendine.

Kizlaaarr en son girdigimde 1274te kalmistim bi baktim 1380 olmus sayfa.
Tek tek okumaktan tansiyonlarim düştü
Sonlara doğru 5er 5er atladım.
Kontrolu olanlar kimdi nasil gecti?
Birinin 20.30 miydi ki ay hep karıştı

Yeşimufuk'un hesap pasif görünüyor bir sey mi oldu Allah korusun? Haberi olan var mi?

L Landscape ay benim dua bitmedi yardim edin valla vicdan azabi oldu icime okuyamadikca

Alinganliklar yanlis anlasilmalar da olmus, 100 tane kadiniz şurada valla iyi bile götürüyoruz bence bu yogun bilgi ve deneyim paylasiminda. Cunku gerçekten cok hizli ilerliyor. Hepimizin bi odada ayni anda konustugumuzu düşünün elbet kaynardi bir şeyler arada.

Kimimiz var yahu bizden baska
Bak doktordan cikip solugu burda aliyoruz

Cok sukur sayfalari tamamladim artik uyuyayim iyi geceleerrr mustakbel analar

Valla bende bizim Azra dan sonra Azralarin zipır olabilecegine inanamiyorum o kadar sakin bir cocuk. Annesi tam tersi hareketli kizi kendine uyduramiyor bir turlu

O zaman ölçümler pek tutmuyor..

Canım kac tane kaldı??

Valla bende bizim Azra dan sonra Azralarin zipır olabilecegine inanamiyorum o kadar sakin bir cocuk. Annesi tam tersi hareketli kizi kendine uyduramiyor bir turlu
Zaten genelede evde birden fazla çocuk varsa biri sakinse diğeri daha hareketli oluyormuş, benim kızım çok hareketlidir, bakalım dediğin gibi bu kez de belki daha sakin biri gelir evimize

Kızlar ben 100 tane almıştım 66 tane okudum kalanı da bugun bitiririm inşallah bişey oluyo ve her seferinde unutuyorum anlamadım hiç böyle olmazdı acaba bana nasip deil mi okumak biri alsa mı kalanı

Canımm benimkinin yerini gösterdi dr, rahim agzını kapatmıyor ama tam bitiminde başlıyor. Bu haftalarda böyle olabilir ama ileriki zamanlarda yukarı cıkıcak önemli diil dedi. Bana öyle geliyor ki seninki de cıkıcak bahsettigin tehlikelere mahal vermeden. Her kontrolde ufak ufak belli olur yukarı çıkış... Allahım ne garip mekanizma diil mi...? Cok mucizevi cokkkk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…