2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ilk 2 ayda 6 kg almıştım. sonra frenledim kendimi şuan 2 ayda sadece 1.5 kg kadar almışım. ama herkes çok kilo almışın deyip duruyor
kız neyi frenledin valla yemiyorum diyom ya normal insan yer ya öyle yiyorum giren çıkmıyor herhalde çatlmamam lazım çok üzülüyom arkadaş kızıyor çocuğun oluyor takma diyor doğruda ne bileyim

kiLar Asya ismi nasil. kizim olursa koymayi dusumuyorum
Asya ismi çok havalı güzel geliyor benim kulağıma normalde A harfiyle biten isimlere karşı olsam da
Nil harika bir isim nasipse yarın kesinleşecek cinsiyetimiz kızım olsa kesinlikle Nil tercih ederim
Canım eşinle kan uyuşmazlığından bahsediyorsun sanırım genelde 28.haftada iğnesi vuruluyor doğduğunda farklıyla çocuğunla kanın tekrar iğne oluyorsun yine de doktorundan detaylarını öğren derim
Ödemdir o canım sabah bir şey yemeden lavaboya çıktığındaki kilo esas kilon
Kaç haftalık bu görüntü canım bana kız gibi geldi duruşu erkek ama sanki nub yeri falan kıza benziyor
Fulya da çok koyulmayan güzel isimlerden bence de canım
Kız bu minnak bence
Kızlar benim doğum tarihi 1 kasım görünüyor. Sizce ekimde mı gelir kasımda mı ?
Ekimde gelme ihtimali yüksek canım eğer bekletirse o ayrı tabi bende o sebeple buraya da bakıyorum Sağlıcakla gelsinler de önemli olan o tabi
Arkadaslar facebook grubuna katılmak isteyenler için 2019 KASIM ANNELERİ derseniz çıkacak aramada grup resmini de atiyorum. Bilgimize katılmak isteyenleri bekleriz
Canım toplu bir şekilde başka yerde grup oluşturmak site kurallarına aykırı diye biliyorum üyeliğiniz tehlikeye girebilir konunuz kapanabilir bununla ilgili bilgi al derim
Kızlar 15+1 iz. 1-2 saattir belime soldan soldan içime dogru iğne batırıyorlar sanki... endişe ettim. Bu zamanlarda bunu yaşayan var mı?
Rahim büyüyor telaş etme annesi idrarında koku yanma kaşıntı renginde değişiklik falan yoksa enfeksiyondan söz edemeyiz
Gögüslerin çok karardıysa bir erkek gelebilir canım hazırlıklı ol ben öyle hissettim
Eşime söylediğimde azrail gibi çıkıyor ağızdan dedibu gidişle çocuğum isimsiz kalacak
Bence Azra tek başına güzel eşimin yeğenin ismi çok sakin akıllı bir kız maşallah ama Nil her zaman favorimdir kuzum
kızlar 15. 16.haftalarda akıntılarınız nasıl oluyor ???
Canım ara ara çoğalıp bazen azalabiliyor renginde sıkıntı yoksa korkma
Bebeğim sol tarafta..2 gündür sağ tarafimda ağrı var,hatta idrara çıkarken sancı oluyor resmen.Başına gelen var mı?Yarın kontrolüm var gerçi ama endiselenmeli miyim
Canım rahim büyümesi de olabilir ama idrara çıkarken ağrı durumu düşündürdü doktorun idrar isteyecektir belki enfeksiyon olabilir korkma onunda çaresi var

evet sen kesinleştirdinmi?
ben belki yüz kere yiğit koycaz eşim istiyor ben korkuyorum asi olur diye yazdım anam bir tane yorum almadım ekim grubunamı geçsem kız hahahaha
Yiğit bizim favorimiz nasip olursa inşallah oğlumuz olursa kesinlikle düşündüğümüz eşimin bekarlıktan beri istediği bir isim bakalım Rabbim nasip etsin Çok kullanılmıyor yeni türeyenlerden değil her ismin eksisi vardır bence karakteri oluştursa da direk asi demek olmaz havalı modası da geçmez canım güzel düşün güzel olsun sakin olacak evladın hamileliğini de sakin geçiriyorsan değme keyfine

evet sen kesinleştirdinmi?
ben belki yüz kere yiğit koycaz eşim istiyor ben korkuyorum asi olur diye yazdım anam bir tane yorum almadım ekim grubunamı geçsem kız hahahaha
geçsek mi dersin :) dr bana doğum ekimin 16 sı ile 1 kasım arası demişti. :) ekim grubuda olur

canım yiğit ismi çok güzel çevremde yok ama uras ismi nasıl ben çok seviyorum veyahut altan ismi

kız neyi frenledin valla yemiyorum diyom ya normal insan yer ya öyle yiyorum giren çıkmıyor herhalde çatlmamam lazım çok üzülüyom arkadaş kızıyor çocuğun oluyor takma diyor doğruda ne bileyim
ekmeği falan azalttım. daha sık ve az az yemeye başladım . kız varya o gün farkettim üst yan baldırlarım fena halde çatlamış böyle tırnak izi olur ya a,o şekil öoralim bozuldu kalçamda da olmuş karnımda da olur kesin ilerleyen dönemde .

geçsek mi dersin :) dr bana doğum ekimin 16 sı ile 1 kasım arası demişti. :) ekim grubuda olur

canım yiğit ismi çok güzel çevremde yok ama uras ismi nasıl ben çok seviyorum veyahut altan ismi
kız allah seni sen tabiki ekimde doğurcan yürü gidek alemsin
ama ben çatlasam kasımın 5-6 sı doğururum beni ekim grubu istemeyebilir
ordada bu bizden deil der yazmazlar hahahahah
bacım isimler süperde adam yiğit napıyor diyor uçtu ya asla başka ne desem duymuyor artık yiğidim geliyor

yaaaa benim ilkinden kalma var çatlak
kız ben ekmek yemiyorum ki sık sık az yiyorum giren çıkmıyor benden ben nere gidim ya neyse boşver sende bebelerimiz sağlıkla gelsin sporla az sıkılaşırız bronzlaşırız gider yırtık izleri zate zamanla beyazlıyor belli olmuyor

krize girdim ahahah o zaman benim burda işim ne yahu :) dr bu tarihi 40 haftaya göre mi veriyor canım ekimin 16 sında 38 haftalık oluyorm inş.

aslında yiğit çok güzel bi isim ve kimsede olmayan az isimlerden

ayyyy inş sağlıkla bi gelsinlerde minikler. kiloyu vermek kolay

krize girdim ahahah o zaman benim burda işim ne yahu :) dr bu tarihi 40 haftaya göre mi veriyor canım ekimin 16 sında 38 haftalık oluyorm inş.

aslında yiğit çok güzel bi isim ve kimsede olmayan az isimlerden

doktor ihtimal diyor eğer normal doğurursan beklersin o son güne kadar gider veya 39. hafta gelir tamamen kısmet
ama sezeryansan sen seçersin günü 39+ larda doğurursun iyice kilo alsın diye sen 22- ile 1 i arası doğurursun isteye bağlı tamamen son günler belirlenir yavrum onlar

canım bende kan uyuşmazlığı var.
ama kızımla kanım aynı doğdu ondan iğne olmadım
bu bebekte dr um dediki giçbir şeye gerek yok hamileyken 28. hafta iğne vurulmak tarihte kaldı dedi.
rahat ol asla sorun yok böyle doğacak kanı + ise iğne olcam okadar
takmadı bide iğne olcaksın dediler dedim onlar yaşlılar artık yok öyle birşey dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…