karıştırdım ozaman çok öenmli sanmıyorum benim de 2 aydır solumda batma vardı 1 haftadır geçtiYok canım hiç olmadı bende
Niye asi olsun kız, adı gibi yiğit olur işteevet sen kesinleştirdinmi?
ben belki yüz kere yiğit koycaz eşim istiyor ben korkuyorum asi olur diye yazdım anam bir tane yorum almadımekim grubunamı geçsem kız hahahaha
kız neyi frenledin valla yemiyorum diyom ya normal insan yer ya öyle yiyorum giren çıkmıyor herhalde çatlmamam lazım çok üzülüyom arkadaş kızıyor çocuğun oluyor takma diyor doğruda ne bileyimilk 2 ayda 6 kg almıştım. sonra frenledim kendimi şuan 2 ayda sadece 1.5 kg kadar almışım. ama herkes çok kilo almışın deyip duruyor
netde okudum anneye babaya ismi yiğit diye asi gelebilir mi ne yazıyorduNiye asi olsun kız, adı gibi yiğit olur işte
Asya ismi çok havalı güzel geliyor benim kulağıma normalde A harfiyle biten isimlere karşı olsam dakiLar Asya ismi nasil. kizim olursa koymayi dusumuyorum
Nil harika bir isim nasipse yarın kesinleşecek cinsiyetimiz kızım olsa kesinlikle Nil tercih ederimAzra ismini isteyen arkadaş kimdi? Alıntı yapamadım sonra da kaybettim bulamadım. Birçok kişi yazmış ama bencede Azra’nın yanına ikinci isim koyma yaa. Tek başına çok yeterli bi isim bence.
Bende kızım olurda Nil istiyorum kısa ve öz soyadımız da 4 harfli zaten
O değil de Defne ismini çok seviyorum ama en yakın arkadaşım kızına koydu malesef kaptırdım
Canım eşinle kan uyuşmazlığından bahsediyorsun sanırım genelde 28.haftada iğnesi vuruluyor doğduğunda farklıyla çocuğunla kanın tekrar iğne oluyorsun yine de doktorundan detaylarını öğren derimKizlar bir sorum var size bizde de kan uyuşmazliği var ben ilk kurtajdan sonra igne oldum koruyucu ama ondan sonra bir tane de kimyasal dusuk yasadim. Doktora soyledim hic sallamadi acaba arada gidip kan tahlili versem mi? Doktor bisey olmaz ondan tarzinda konustu ama insan tedirgin oluyor.
Ödemdir o canım sabah bir şey yemeden lavaboya çıktığındaki kilo esas kilonKızlar geçen hafta kilom 56 idi. Dün akşam tartıldım, 57.6 çıktı. Sabah uyandığımda 56.3. Şimdi eve geldim tartıldım, 57.4 . Nedeni anlaşıldı bu değişimin. Ödem oluyor hep. Bacağıma bastırdım çukur oldu. Bem şimdiden böyleysem doğuma yakın ne olur bu ödemler acaba .
Kaç haftalık bu görüntü canım bana kız gibi geldi duruşu erkek ama sanki nub yeri falan kıza benziyorİyi akşamlar yorum yapabilcek varmı ?Eki Görüntüle 2271663 Eki Görüntüle 2271664
Fulya da çok koyulmayan güzel isimlerden bence de canımMaşallah bi çoğunuz isim konusunda karar vermiş valla. Biz de henüz yok. Eşimin kızı bize liste yapıyor . Arasından seçeceğiz hep birlikte inşallah :) eşim eskiden beri fulya ismini seviyor ama. Ben de olur demiştim. Güzel bana göre :)
Kız bu minnak benceBenim mesaj yine arada kaynadı.. Neyse ben usg resmini ekleyim yorum yapmak isteyen yapsın daha önce attığımda bir kisi erkek iki kişi kız demişti fazla yorum gelmedi o yüzden bidaha atıyorum yorum yapmak isteyen yapsın.
Ekimde gelme ihtimali yüksek canım eğer bekletirse o ayrı tabi bende o sebeple buraya da bakıyorumKızlar benim doğum tarihi 1 kasım görünüyor. Sizce ekimde mı gelir kasımda mı ?
Canım toplu bir şekilde başka yerde grup oluşturmak site kurallarına aykırı diye biliyorum üyeliğiniz tehlikeye girebilir konunuz kapanabilir bununla ilgili bilgi al derimArkadaslar facebook grubuna katılmak isteyenler için 2019 KASIM ANNELERİ derseniz çıkacak aramada grup resmini de atiyorum. Bilgimize katılmak isteyenleri bekleriz
Rahim büyüyor telaş etme annesi idrarında koku yanma kaşıntı renginde değişiklik falan yoksa enfeksiyondan söz edemeyizKızlar 15+1 iz. 1-2 saattir belime soldan soldan içime dogru iğne batırıyorlar sanki... endişe ettim. Bu zamanlarda bunu yaşayan var mı?
Gögüslerin çok karardıysa bir erkek gelebilir canım hazırlıklı ol ben öyle hissettimBenim yanlarda cikti hem öne doğru çıkık gözüküyor.. mideden de bu hafta cikmaya basladi hemde biraz yana dogru sanki anlamadim ki .. zaten cinsiyette belli degil
Ama gögüslerim çok büyüdü sütyenlerim olmuyor karardı bide hasaaslastı sol göğsüm özellikle
Bence Azra tek başına güzel eşimin yeğenin ismi çok sakin akıllı bir kız maşallah ama Nil her zaman favorimdir kuzumEşime söylediğimde azrail gibi çıkıyor ağızdan dedibu gidişle çocuğum isimsiz kalacak
Canım ara ara çoğalıp bazen azalabiliyor renginde sıkıntı yoksa korkmakızlar 15. 16.haftalarda akıntılarınız nasıl oluyor ???
Canım rahim büyümesi de olabilir ama idrara çıkarken ağrı durumu düşündürdü doktorun idrar isteyecektir belki enfeksiyon olabilir korkma onunda çaresi varBebeğim sol tarafta..2 gündür sağ tarafimda ağrı var,hatta idrara çıkarken sancı oluyor resmen.Başına gelen var mı?Yarın kontrolüm var gerçi ama endiselenmeli miyim
Yiğit bizim favorimiz nasip olursa inşallah oğlumuz olursa kesinlikle düşündüğümüz eşimin bekarlıktan beri istediği bir isim bakalım Rabbim nasip etsinevet sen kesinleştirdinmi?
ben belki yüz kere yiğit koycaz eşim istiyor ben korkuyorum asi olur diye yazdım anam bir tane yorum almadımekim grubunamı geçsem kız hahahaha
uyu yavrum 6 ay sonra uyumayacaksınGünaydın kızlar ben bu aralar akşamları erkenden uyuyorum valla gündüz sorun yok ama akşamları mümkün değil oturduğum yerde içim uyuyor valla bu arada bende duayı bitirdim eksik varsa tamamlayalim
geçsek mi dersin :) dr bana doğum ekimin 16 sı ile 1 kasım arası demişti. :) ekim grubuda olurevet sen kesinleştirdinmi?
Ne Zamana kadar bitirelim demiştik kızlar ?@Nihna1718 ya özel mesaj mı atsak okuyanlar? Kac eksik kaldı biliriz...
ekmeği falan azalttım. daha sık ve az az yemeye başladım . kız varya o gün farkettim üst yan baldırlarım fena halde çatlamış böyle tırnak izi olur ya a,o şekil öoralim bozuldu kalçamda da olmuşkız neyi frenledin valla yemiyorum diyom ya normal insan yer ya öyle yiyorum giren çıkmıyor herhalde çatlmamam lazım çok üzülüyom arkadaş kızıyor çocuğun oluyor takma diyor doğruda ne bileyim
Eskiye göre arttı benimkızlar 15. 16.haftalarda akıntılarınız nasıl oluyor ???
kız allah seni sen tabiki ekimde doğurcan yürü gidek alemsingeçsek mi dersin :) dr bana doğum ekimin 16 sı ile 1 kasım arası demişti. :) ekim grubuda olur
canım yiğit ismi çok güzel çevremde yok ama uras ismi nasıl ben çok seviyorum veyahut altan ismi
yaaaa benim ilkinden kalma varekmeği falan azalttım. daha sık ve az az yemeye başladım . kız varya o gün farkettim üst yan baldırlarım fena halde çatlamış böyle tırnak izi olur ya a,o şekil öoralim bozuldu kalçamda da olmuşkarnımda da olur kesin ilerleyen dönemde .
Aynısını ben de yaşadım sorduktan sonra bilgilendiriseniz çok sevinirimBebeğim sol tarafta..2 gündür sağ tarafimda ağrı var,hatta idrara çıkarken sancı oluyor resmen.Başına gelen var mı?Yarın kontrolüm var gerçi ama endiselenmeli miyim
krize girdim ahahah o zaman benim burda işim ne yahu :) dr bu tarihi 40 haftaya göre mi veriyor canım ekimin 16 sında 38 haftalık oluyorm inş.kız allah seni sen tabiki ekimde doğurcan yürü gidek alemsin
ama ben çatlasam kasımın 5-6 sı doğururum beni ekim grubu istemeyebilir
ordada bu bizden deil der yazmazlar hahahahah
bacım isimler süperde adam yiğit napıyor diyor uçtu ya asla başka ne desem duymuyor artık yiğidim geliyor
1 haftada demiştik en geçNe Zamana kadar bitirelim demiştik kızlar ?
ayyyy inş sağlıkla bi gelsinlerde minikler. kiloyu vermek kolayyaaaa benim ilkinden kalma varçatlak
kız ben ekmek yemiyorum ki sık sık az yiyorum giren çıkmıyor benden ben nere gidim ya neyse boşver sende bebelerimiz sağlıkla gelsin sporla az sıkılaşırız bronzlaşırız gider yırtık izleri zate zamanla beyazlıyor belli olmuyor
krize girdim ahahah o zaman benim burda işim ne yahu :) dr bu tarihi 40 haftaya göre mi veriyor canım ekimin 16 sında 38 haftalık oluyorm inş.
aslında yiğit çok güzel bi isim ve kimsede olmayan az isimlerden
aynen vercez tamamda ben çatlak kısmındayım onuda hallederiz napalım yaayyyy inş sağlıkla bi gelsinlerde minikler. kiloyu vermek kolay
canım bende kan uyuşmazlığı var.Kizlar bir sorum var size bizde de kan uyuşmazliği var ben ilk kurtajdan sonra igne oldum koruyucu ama ondan sonra bir tane de kimyasal dusuk yasadim. Doktora soyledim hic sallamadi acaba arada gidip kan tahlili versem mi? Doktor bisey olmaz ondan tarzinda konustu ama insan tedirgin oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?