2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yerim seni ben ya ne tatlı yazmışın :)))
zate profildeki sensen çok güzelsin oda ayrı bir mevzu :))

anladım canım,inş normal dogururum . sen nasıl doguracaksın

anladım canım,inş normal dogururum . sen nasıl doguracaksın
inşallahhhhh normal doğurursun inş.
ben ilkinde ters bebekti kordon 2 kez dolanmıştı dönemedi ve mecbur sezeryana alındım
çok isterdim ama çok paniğim dr bana sen doğuramazsın demişti.
şimdi spinal istiyorum ama asla belimi elletemem bide görünce fenalık gelir ben an aldıramıyorum düşün
son hafta neden yaptım bu çocuk nası çıkacak diye çok ağladım
şimdide spinali sanmam yapamazsın dedi güldü sanırım genel anesteziyle olcam gene ama bebeği görmediğim için çok büyük pişmanlık yaşadım
eğer normal olmazsan sen spinali dene çok kolaymış ama ben kendimi dolduruyorum
ben ameliyathaneye girdim karnıma bişey sürdüler orda başladım uyut beni diye bağırmaya düşün artık

netde okudum anneye babaya ismi yiğit diye asi gelebilir mi ne yazıyordu
birde yaramazlarmış
ay ne biliyim güzelmi anlamadım eşim yiğit diye seviyo bile napıyo yiğit diyo
Yiğit isminde kuzenim ve tanıdıklarım var gayet sakinler isminin yanına uygun bir isim de ekleyebilirsin ya da yigithan da olabilir.ben kuzenlerde olduğu için birde annemin genç kızlık soyadı olduğu için mecburen koyamayacaklarimdan

canım emin ol normal dogum istiyorum diye yiğitlik yapıyorum ama çatala çıkamıyorum daha ödüm kopuyor. kan aldırma belasından hiç bahsetmeyeyim neyime güvenipte normal diyorum anlamıyorum :) bende dogumdan çok korkuyorum artist artist konuşuyorum inş dedgiim gibi olur. :)

Kızlar ben 100 tane almıştım 66 tane okudum kalanı da bugun bitiririm inşallah bişey oluyo ve her seferinde unutuyorum anlamadım hiç böyle olmazdı acaba bana nasip deil mi okumak biri alsa mı kalanı
Ben de bugun okuyup bitirmeye calisacagim kizlar..Ben de aldiktan sonra hep hastanedeydim.Bir yandan tiroid bir yandan enfeksiyon aklimdan cikmis valla..Bugun okuyabildigim kadar okuyup yazarim.100 tane almistim ben de.

Bakalım canım yarın anlarız, sağ ol

Normal.dogumdan korkma bende ilk hamileliğim de çok korkuyordum ama Rabbim.oyle bir kolaylık veriyor ki doğum sancısı çekerken inan korkuya dair bir endişe bile kalmıyor.sadece biran önce açılma olsun ve bebeğim doğsun moduna giriyorsun

ya inş öyledir. yengem normal dogumla 4 tane dogurdu sonuncusuda daha yeni. diyor ki sadece sancı çekeceksin. çatala çıktıgında sancı olmuyor zaten bebek geliyor. kabız olursunda tuvaletini yapamazsın ya öyle bişey diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…