Asya ismi çok havalı güzel geliyor benim kulağıma normalde A harfiyle biten isimlere karşı olsam da
Nil harika bir isim nasipse yarın kesinleşecek cinsiyetimiz kızım olsa kesinlikle Nil tercih ederim
Canım eşinle kan uyuşmazlığından bahsediyorsun sanırım genelde 28.haftada iğnesi vuruluyor doğduğunda farklıyla çocuğunla kanın tekrar iğne oluyorsun yine de doktorundan detaylarını öğren derim
Ödemdir o canım sabah bir şey yemeden lavaboya çıktığındaki kilo esas kilon
Kaç haftalık bu görüntü canım bana kız gibi geldi duruşu erkek ama sanki nub yeri falan kıza benziyor
Fulya da çok koyulmayan güzel isimlerden bence de canım
Kız bu minnak bence
Ekimde gelme ihtimali yüksek canım eğer bekletirse o ayrı tabi bende o sebeple buraya da bakıyorum
Sağlıcakla gelsinler de önemli olan o tabi
Canım toplu bir şekilde başka yerde grup oluşturmak site kurallarına aykırı diye biliyorum üyeliğiniz tehlikeye girebilir konunuz kapanabilir bununla ilgili bilgi al derim
Rahim büyüyor telaş etme annesi idrarında koku yanma kaşıntı renginde değişiklik falan yoksa enfeksiyondan söz edemeyiz
Gögüslerin çok karardıysa bir erkek gelebilir canım hazırlıklı ol ben öyle hissettim
Bence Azra tek başına güzel eşimin yeğenin ismi çok sakin akıllı bir kız maşallah ama Nil her zaman favorimdir kuzum
Canım ara ara çoğalıp bazen azalabiliyor renginde sıkıntı yoksa korkma
Canım rahim büyümesi de olabilir ama idrara çıkarken ağrı durumu düşündürdü doktorun idrar isteyecektir belki enfeksiyon olabilir korkma onunda çaresi var