2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hahah böyle korkan ama yapanlar gördüm ben onlardan değilim ama sen inş normal yaparsın hayırla sağlıkla inş yapamazsan da sakın üzülme sezeryanda acı hissetedim herşey oldu bitti hemende toparlandım kilomda kalmadı hiççç takılma

Gögusler aldi basini gitti
Doktora haziranın 13nde gidicem .. daha cok var dayanamadim haftaya salıya devlete randv. aldım inşlalah bu sefer gösterir

Gögusler aldi basini gitti
Doktora haziranın 13nde gidicem .. daha cok var dayanamadim haftaya salıya devlete randv. aldım inşlalah bu sefer gösterir
Gösterir yüksek ihtimal canım beni de etiketlersin bakalım doğru mu hissettim Tüylenme durumun var mı mide bulantın az mıydı unutkanlığın oldu mu bel ağrısı çektin mi genelde erkekler de olanlar bunlar

Kızlar benim doğum tarihi 1 kasım görünüyor. Sizce ekimde mı gelir kasımda mı ?
Büyük ihtilam Ekim'de gelir benim oğlum Mart 8 de dogacakti Mart annelerindeydim ama o Şubat 24 te geldi ama ben sayfamı degistirmedim sende bir yere kaçma Ekim Kasım fark etmez sağlıklı gelsin yeter

Tabiki de etketeyecegim ❤
Kuzum bel ağrım kasık ağrım cok oldu.. hic ama hic midem bulanmadı aksine çok iştahlandım 8 kilo aldım
Ve çok şiskinlik, gaz sorunu oldu karnım sabah 5 aylık akşam 7 aylık duruyor

Göneğimde tüylenme oldu üste dogru cizgi gibi hafif bise olustu.. ama goguslerim beni cok sasirtti kocaman oldular doguma kadar daha buyur mu ya

Bence kız seninki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…