2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dün gece bildiğiniz tekme hissettim 1 defa oldu ama harikaydı.Eşim işten geldi gece 1de.Konuşuyorduk tam daha doğrusu eşim konuşuyordu sol taraftan minik bi tekme geldi ❤❤
Ağlarım ama yaaaaaa çok güzel. Allah im ne güzel ya. Biz de yaşarız sağ salim o günleri inşallah

Yüksek yüksek ihtimal erkek kuzum demiştin dersin yine de yanıltmak istemem tabi de heveslendirmeyeyim Doğuma kadar büyümeye devam edecek ve kilo alımı erkekler de daha çok maalesef bulantı falan olmadığı için dizginlemeye çalışacaksınAşırı şişkinlik gaz sorunu ara sıra baş ağrısıda olur Yarın doktorda kesinleştireyim sana yazacağım inşallah hayırlı haberlerini alayım

Kızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez

Eklentiler

• 59900F63-8811-485F-9E13-CAE2BA891912.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 57

Kuzum ya ben hep erkek hissediyordum hatta tum sulale erkek hissetmeye basladi ama en sonki kontrolde doktor bu cikinti kordon dedi sonra cok zorladim kız.. gibi ama cok erken kesin birsey denmez dedi
Ondan önceki de cikinti var erkek olabilir demisti
Aslinda hic kız erkek farketmez benim icin ama erkege cok alistirmisim farkinda olmadan kendini kiz ihtimaline dondum kaldim
Simdi ikisine de alistirdim kendimi kız kiyafetleri de bakmaya basladim

Evet kuzum baş agrisida yapiyor.. doktor kilomu fazla buldu dikkat etmeye basladim ama cok zor dedigin gibi dizginlemek

Yarini ogenecekmisin.. o sabah olmaz simdiii sabirsizlikla bekliyorummm ❤

Canımm izmir de 3 tane iyi perinatolog var özel muayenehaneleri var. Birisi Sefa Kelekçi, biri Hakan Kanıt digeri de Yeşim Bülbül. Ben bunları duydum öneri aldım. Bir araştır istersen.
Kuzum hastanede bi yere mi gtsem diyrm da yesim bulbulle ilgili baya guzel yorumlar okudum o bi kosede duruyr :) tskr ederm kuzum

Ayyy çok heyecanlı, hadi bakalım gönlündeki olsun inşallah❤ Benimde yarın

İnşallah çok sağol.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin yavrularımızı. Gönlümdeki kız değişmez ise 12 haftada kız demişti :))) Ama o perinotolojideki doktordu. bakalım kendi doktorum ne diyecek :)

amin canım inş inşşşş hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…