2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Keşke güzel olurmuş canım olsun geç kutlar annesinin doğum gününüİyi ki doğdun şimdiden her şey gönlünce olsun inşallah evladınla eşinle mutlu bir ömrün olur

Evet yavrun canım

Sagoll kuzum benim cok tesekkur ederimm Hepimizi cok guzel seneler beklesin insallah ❤

ayyyy roza ismide bi harikaymış :)

Sabah bunu yaptık teyzesi kahvaltı hazırladık babasına...

Eklentiler

• E39AA0CF-E581-4721-AAEB-C23F5F976CA9.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 55
Bebişe süt olsun

tamam kuzum cok tesekkur ederım

Öncelikle canlar, maşallah otoban gibi hızınıza yetişemedim . Mesajlar sayfa sayfa uçuyor atladığım varsa affola ❤

O bahsedilen baloncuk muydu, kanat cirpan balik miydi kayan kelebek miydi neydi ondan bana da oluyor 1 2 gündür özellikle sirtustu yattığımda..
Bu sabah en belirgini oldu hatta yavrum muymuş o

Canım aynen öyle ilk hissetmeler zaten gözün aydın annesi ❤

İsimler güzel maşallah da Bella felan İtalyanca kuzum

ohhhh be :) çok çok mutlu oldum canım. darısı bana hadi insallah geçen salı aksamı vermiştim... bekliyorum bir gayret... Çok rahatladım seninkini görünce.

Sağol canım rahatla, halis mulis 33 yaş anne adayı test sonucu. İnşallah sırada senden güzel haberler gelecek ❤

canım bende dedigin gibi elle muayene oldum 2 kez hemde adetliyken ayyy berbat iğrenç öötesi bi durumdu. adamın elleri kanlı kanlı kadın olmak çok zor ya

Öyle canım mecburiyet. Kuzucuklar için her şey❤

Ohh cok sukurrr Hadi sen dogum gunune odaklan artikk ❤

Aynen canım raporu görünce bir rahatladım ki, ne kadar gerilmişim iki haftadır dedim.sonucu hayırı oldu ya çok şükür . Sırada şu serklaj operasyonumu da atlatırsam ne ala ❤

kac günde cıktı canım tam?

Canım bugün tam 2 hafta. Dün aradım çıkmamıştı.

Kuzum iyi cikmis gibi gorunuor hadi gozun aydin doktoru da duy da bir oh cek

Aynen canım. Kanamam da tekrarlamaz inşallah bir daha.

Hepimizi güzel günler beklesin inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…