2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ah kuzum sağolasın. İçimde bir festival havasıdır anlatamam :) doktordan yine de çekiniyorum test dışı olumsuz bir süreç gelişmez inşallah. Bildiğin obsesif derecede pimpirikli oldum
Çok iyi anliyorum seni canım inşallah o da olumlu seyler söyleyecek

hazırdır insallah. Bu arada ben Ala'yı kimliğine şapkasız yazdırmayı düşünüyorum. Resmi işlemler vb. de sıkıntı çekmesin. Mantıklı mı sence?
Aslinda resmi islemlerde şapkalı a pek kullanilmiyor ama kullanmasi gerek aslinda. Hatta bu konuda uyari yapilmisti. Ancak israrla yazmayanlar var ama kimlikte yazip resmi evrakta yazmasa bi sorun olur mu pek sanmiyorum kuzucum ama tabi garanti olsun diye sapkasiz a yaptirabilirsin. Ancak o zamanda hödük gibi ala diye okuyup geçenler olur telaffuzuna dikkat etmeden

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.

Sizler söylediniz mi akrabalara ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?

@Nihna1718 canım ben 100 okudum. Bir 100 daha yazar mısın bana?
Kızlar bu arada Berdinc ten ses cıkmıyor epeydir??
ne okuyosunuz canlar bitmediyse bende alabilirim inşallah önemli sıkıntılı bişeyler yoktur hiç takip edemez oldum ilk zamanlar çok iyiydim gittikçe kötü oluyorum bir gün iyiysem 10 gün perişanım sürekli tansiyonum düşüyo ayrandan tiksindim içemiyorum et balık tavuk görmeye bile dayanamıyorum zaten eşim diyo kesinlikle 3 yok olmayacak ramazanda aç oruç tutturuyosun bana diyo bütün işler eşimde oğlum eşimde 5 buçukta evde oluyorum 8 de uyuyorum o aradaki 2 saatte de hep şikayet ağlama

Dün gece bildiğiniz tekme hissettim 1 defa oldu ama harikaydı.Eşim işten geldi gece 1de.Konuşuyorduk tam daha doğrusu eşim konuşuyordu sol taraftan minik bi tekme geldi ❤❤
Ayyy ne guzell..Hissetmissin canimm..Ben de cok hafif kipirtilar hissediyorum gece yatarken genelde.1 -2 defa hissettim..

Canim ben 3 ay dolunca soyledim..En hassas ve riskli donem bitmis oluyorya..12 haftalikken soyledik..

Bizim sadece aileler biliyor. Bayramdan sonra söylemeyi düşünüyorum ki ayıp olacak durum yok bence cnm( teyzeler vs bilmiyor henüz). Anne baba kardeş olsa ayıp olmaktan çok üzülürlerdi.

Hamilelik hassas bir süreç zaten bu süreçte niye söylemedin diye hamile bir kadını darlamak çok ayıp bence. Böyle bir durumda sen değil onlar utansın.

İtalyanca ama zaten cogu isim malesef Türkçe degil. Arapca, Farsça, latince olan da cok isim var. O yuzden ben fonetige soylenisine kulaga nasil geldigine anlamina bakiyorum

Mesela Aleyna isminin hiç bir guzel anlami olmadığını biliyor muydunuz? Bir ara insanlar sirf kuranda geçiyor diye Aleyna koyuyordu cocuklarina. Ancak anlamsiz bi kelime "üzerine, üstüne, aleyhine" demekmis

O yuzden anlam cok onemli

Anlam önemli bence de

Gögusler aldi basini gitti
Doktora haziranın 13nde gidicem .. daha cok var dayanamadim haftaya salıya devlete randv. aldım inşlalah bu sefer gösterir
Benim randevum da 7 Haziran ama bende dayanamadım ve haftaya çarşamba devletten randevu aldım, bayram şekerimin sağlığını sıhhatini bi sorayım :)

Nasıl dayandın
Ben daha kanı verdiğim gün kocam, ablam, kardeşim eve gelene kadar tüm sülaleye yaydılar..
Ama 3 aylikken kanamam olunca pisman oldum bi keske bilmelerdi bise olursa simdi sorarlar daha cok uzulurum diye
Ama diger turlude dogumun hic bir zamana garantisi yokki ..

Valla ben 5 haftalikken annemlere yakin arkadaslara esimin ailesine soylemistim. Sonra kayinvalidemle kayınpederim herkese yaymislardi. Ancak sonrasinda hep kanamam oldu cok pişman olmustum soyledigime.

Fakat 16 haftaya kadar da beklemezdim en gec 12.haftada soylerdim ben

Bende 12. Haftayı doldurduktan sonra söylemeye başladım halada bilmeyenler var ama artık soylemesemde anlasiliyor

Kızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez ❤

canım çok sevindim darısı bekleyen bizlerin başına, kaç günde çıktı? Allahım inşallah güzel haberler alırsınız.
birde yaptırdığın yerdeki doktorda arayıp bilgi vermiyor mu? bana merkezdeki doktorumuz sizi arayacak aynı zamanda size ve doktorunuza sonuçları ileteceğiz demişti de ondan sordum.

Elime telefon alıp mesaj yazmak büyük lüks oldu canlar yaa hâlâ böyle olanlar varmıı karamsar haberlerimin yanında güzellikler de var şükür geçen hafta doktora gittik ikili test yapmadım doktorda önemsemedi ense kalınlığı ideal dedi 1in altındaydı virgülü hatırlamıyorum burun kemiğinde güzel ısrar etmem test için vee ulu orta açmış erkek bu dedi ve çok hareketliydi sıpa doktor şaşırdı bu küçüklükte bu kadar hareketli nadir görüyorum dedi annesini bayıltıp kendi parti yapıyo sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…