Hem de ne harikaayyyy roza ismide bi harikaymış :)
Sabah bunu yaptık teyzesikahvaltı hazırladık babasına...
Kirpinti cirpinti ahahahahalemsin sen ya :) ben de bekliyorum bir kırpıntı çırpıntı bir heves
Çok iyi anliyorum seni canım inşallah o da olumlu seyler söyleyecekAh kuzum sağolasın. İçimde bir festival havasıdır anlatamam :) doktordan yine de çekiniyorum test dışı olumsuz bir süreç gelişmez inşallah. Bildiğin obsesif derecede pimpirikli oldum
Aslinda resmi islemlerde şapkalı a pek kullanilmiyor ama kullanmasi gerek aslinda. Hatta bu konuda uyari yapilmisti. Ancak israrla yazmayanlar var ama kimlikte yazip resmi evrakta yazmasa bi sorun olur mu pek sanmiyorum kuzucum ama tabi garanti olsun diye sapkasiz a yaptirabilirsin. Ancak o zamanda hödük gibi ala diye okuyup geçenler olur telaffuzuna dikkat etmedenhazırdır insallah. Bu arada ben Ala'yı kimliğine şapkasız yazdırmayı düşünüyorum. Resmi işlemler vb. de sıkıntı çekmesin. Mantıklı mı sence?
ne okuyosunuz canlar bitmediyse bende alabilirim inşallah önemli sıkıntılı bişeyler yoktur hiç takip edemez oldum ilk zamanlar çok iyiydim gittikçe kötü oluyorum@Nihna1718 canım ben 100 okudum. Bir 100 daha yazar mısın bana?
Kızlar bu aradaBerdinc ten ses cıkmıyor epeydir??
Ayyy ne guzell..Hissetmissin canimm..Ben de cok hafif kipirtilar hissediyorum gece yatarken genelde.1 -2 defa hissettim..Dün gece bildiğiniz tekme hissettim1 defa oldu ama harikaydı.Eşim işten geldi gece 1de.Konuşuyorduk tam daha doğrusu eşim konuşuyordu sol taraftan minik bi tekme geldi ❤❤
yok yok bundan sonra olumsuz bir şey yok..Ah kuzum sağolasın. İçimde bir festival havasıdır anlatamam :) doktordan yine de çekiniyorum test dışı olumsuz bir süreç gelişmez inşallah. Bildiğin obsesif derecede pimpirikli oldum
Canim ben 3 ay dolunca soyledim..En hassas ve riskli donem bitmis oluyorya..12 haftalikken soyledik..Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
Sizler söylediniz mi akrabalara ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Bizim sadece aileler biliyor. Bayramdan sonra söylemeyi düşünüyorum ki ayıp olacak durum yok bence cnm( teyzeler vs bilmiyor henüz). Anne baba kardeş olsa ayıp olmaktan çok üzülürlerdi.Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
İtalyanca ama zaten cogu isim malesef Türkçe degil. Arapca, Farsça, latince olan da cok isim var. O yuzden ben fonetige soylenisine kulaga nasil geldigine anlamina bakiyorumÖncelikle canlar, maşallah otoban gibi hızınıza yetişemedim . Mesajlar sayfa sayfa uçuyoratladığım varsa affola ❤
Canım aynen öyle ilk hissetmeler zaten gözün aydın annesi ❤
İsimler güzel maşallah da Bella felan İtalyanca kuzum
Sağol canım rahatla, halis mulis 33 yaş anne adayı test sonucu. İnşallah sırada senden güzel haberler gelecek ❤
Öyle canım mecburiyet. Kuzucuklar için her şey❤
Aynen canım raporu görünce bir rahatladım ki, ne kadar gerilmişim iki haftadır dedim.sonucu hayırı oldu ya çok şükür . Sırada şu serklaj operasyonumu da atlatırsam ne ala ❤
Canım bugün tam 2 hafta. Dün aradım çıkmamıştı.
Aynen canım. Kanamam da tekrarlamaz inşallah bir daha.
Hepimizi güzel günler beklesin inşallah ❤
Cok guzel dusunmussunuz.Ellerinize saglik..:))Benim de esimin dogum gunu yaklasiyor.Ben de internetten guzel fikirler ariyordum..Bu sene bebegim kutlasin babasinin dogum gununu.:))Sabah bunu yaptık teyzesikahvaltı hazırladık babasına...
Anlam önemli bence deİtalyanca ama zaten cogu isim malesef Türkçe degil. Arapca, Farsça, latince olan da cok isim var. O yuzden ben fonetige soylenisine kulaga nasil geldigine anlamina bakiyorum
Mesela Aleyna isminin hiç bir guzel anlami olmadığını biliyor muydunuz? Bir ara insanlar sirf kuranda geçiyor diye Aleyna koyuyordu cocuklarina. Ancak anlamsiz bi kelime "üzerine, üstüne, aleyhine" demekmis
O yuzden anlam cok onemli
Benim randevum da 7 Haziran ama bende dayanamadım ve haftaya çarşamba devletten randevu aldım, bayram şekerimin sağlığını sıhhatini bi sorayım :)Gögusler aldi basini gitti
Doktora haziranın 13nde gidicem .. daha cok var dayanamadim haftaya salıya devlete randv. aldım inşlalah bu sefer gösterir
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
Valla ben 5 haftalikken annemlere yakin arkadaslara esimin ailesine soylemistim. Sonra kayinvalidemle kayınpederim herkese yaymislardi. Ancak sonrasinda hep kanamam oldu cok pişman olmustum soyledigime.Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
Bende 12. Haftayı doldurduktan sonra söylemeye başladım halada bilmeyenler var ama artık soylemesemde anlasiliyorArkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
Kızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?