2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
2 gün sonra da benim dogum gunum keşke o zamana randv. bulabilseydim devlete
Keşke güzel olurmuş canım olsun geç kutlar annesinin doğum gününüİyi ki doğdun şimdiden her şey gönlünce olsun inşallah evladınla eşinle mutlu bir ömrün olur
O bahsedilen baloncuk muydu, kanat cirpan balik miydi kayan kelebek miydi neydi ondan bana da oluyor 1 2 gündür özellikle sirtustu yattığımda..
Bu sabah en belirgini oldu hatta yavrum muymuş o
Evet yavrun canım

Canım ben o çatal korkusu yuzunden sezeryan istedim. Hiç alttan muayene olmadım. çok korktum utandım. Beni oraya cıkaracak babayıgıt yok dedim. Şimdide normal istiyorum zorda:))
ben çatala çıktıum 5 6 kez tedavi aşamasında hoş tedaviyle de hamile kalamadım o ayrı :) ama berbat bişey çok değişik bi duygu . ama dogumda işin ucunda bebegim var diye belki cesaret edebilirim inş :)

Krem ya da yağ kullanmaya başladın mı?

Kizi olacak arkadaslara tavsiyeler. Benim kizim olsaydi bunlar arasindan degerlendrecektim

Aden: cennet bahçesi
Adlina: adil olan kimse
Lavinya: Özgürlük, hayal edilen sevgili ve çiçek anlamlarina geliyor. Ayni zamanda bir siirin ismi
Mavi: en sevdiğim renk
İnci: bildigimiz inci
Açelya: canim kiz kardesimin ismi ben koymustum hayatımda gördüğüm en temiz kalpli merhametli insandir
Roza: Gül demek
Bella: güzel demek

su iç bol bol bir de havaya dik hep ayaklarını canım ama ödemin en güzel çaresi su içmek. Bende hiç ödem yok. Günde 3-4 lt su içiyorum sektirmeden.
işte bende bunu anlamıyorum deli gibi su içiyorum en az 3 lt. işyerinde otururken ayaklarım hep yerde mecburen ondan mı kaynaklı çözemedim

Kızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez ❤
ohhhh be :) çok çok mutlu oldum canım. darısı bana hadi insallah geçen salı aksamı vermiştim... bekliyorum bir gayret... Çok rahatladım seninkini görünce.

aa bizim kız olursa Mavi Ala olacak :) 1 senedir belli hatta 1.5 fakat hala cinsiyeti bilmiyoruz.

canım bende dedigin gibi elle muayene oldum 2 kez hemde adetliyken ayyy berbat iğrenç öötesi bi durumdu. adamın elleri kanlı kanlı kadın olmak çok zor ya

canım bana erkek gibi geldi sanki, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

canım bende decavit ve devit ampul kullanıyorum.
decaviti sabah kahvaltıdan 2 saat sonra içmemi önerdi yemeklerle birlikte etkisi arada kaynamasın dedi.
deviti de istersen süte komple karıştır haftada 1 iç veya 1 ampulü haftaya bölerek iç dedi bende süte karıştırıyoeum.

Arkadaslar facebook grubuna katılmak isteyenler için 2019 KASIM ANNELERİ derseniz çıkacak aramada grup resmini de atiyorum. Bilgimize katılmak isteyenleri bekleriz

ama benim facebook'um yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…