2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

F foodme
Ya kızlar çatalmış,vajinal ultrasonmuş ödüm patlardı. Zorunda kalınca 2 haftada 1 alttan muayene oluyorum Gebeliğim boyunca. Gerilince de utanıyordum. Doktor önemliymiş ama ilk zamanlardaki gibi rahatsız değilim artık alıştım mı bilemiyorum. Daha bacağımı açamazken her kontrol vajinal ultrason ve benim özel durumum sebebi ile elle bile muayene edildim. Korkmayın.

Yeri gelmişken yine paylaşayım, 20. Haftadan sonra doktorunuzdan rahim ağzı ölçümü isteyin karından abdominal ultrasonda çıkmayabiliyormuş. Kontrol ettirin

Ben ilk hamileliğimde o kadar cok gaz sorunu yasamıstım ki. Birinde gaz yapan bir şeyler yedim. Acillik oldum. 3 gun raopr yazdılar dusun yani

Simdi nasil gecti mi? Cok fena bi durum gece özellikle sanki bicaklaniyor gibi agri oluyor dimi
Ama gercekten yediklerimizde etkiliymis ben yemeyi azaltinca sanki bunyem biraz rahatladı
Tuvalet sorunum vardı o da düzene girdi.. kuzum aklinda bulundun kabiz sorunu yasarsan zeytinyagli pirasa ye o olmasa bende acillik olacaktim bi ara cok fenaydim

Ay canım güzel haberlerini bekliyoruz.MErka ederim benide etiketle kaçırmayıjm olurmu?

tabi ben kesin kasım canım kocam 1 kasım ogün olsun isterdim erken oluyor
bakalım nasip
Eşimin doğum günü 14 mart kızımı doktor 14 martta alalım dedi olmaz kendi belirlesin kendi zamanını dedim 21 martta doğdu.Birazda kıskandım galiba:))

Ay hadi insallah

Mecbur kalınca hereşeye alışıyo insan dimi canım. Ama doğru soyluyorsun hiçbirinde korkulacak bişey yokmuş.
Şimdi az kilo alıyorum ondan heralde canım. Birde ekmek ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum rahat ettim. Safra kesesinide aldırınca sıkıntı kalmadıproteini zor sindiriyorum. Sarımsagada dikakt et o da cok fena yapıyo. Kesinlikle yediklermzle alakalı. Şimdi boğaz pastilleri üreten bir firmadayım canım. Bitkilerle aram iyi. KEndi sorunlarımın üstesinden geliyorum sukur.

Beni kesin sarimsak mahfetti bi ara hergun cacık yiyordum
Et, tavuk, balik yiyemedigim icin bezelye nohut fasulye yesil mercimek lahana hep bunlari sirasiyla yiyorum mecbur hepside gazlayici seyler
O zaman super daha rahat cozumler bulursun .. en buyuk cozum biraz ağzimizi frenlemek sanirim

evet canım ilk doğum nasipse, inş normal olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…