2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok guzel dusunmussunuz.Ellerinize saglik..:))Benim de esimin dogum gunu yaklasiyor.Ben de internetten guzel fikirler ariyordum..Bu sene bebegim kutlasin babasinin dogum gununu.:))
Bence de... duygusala bagladı direk... Babalar günü de yaklasıyor bu arada... Ona ne yapıcaz bilmiyorum :)

Nisan annelerinde ne işi varmiş ki:))Aynen canim. Benim de dikkatimi cekmisti girmiyor ne zamandir.

Cinsiyetle alakalı soru sormuş oradakilerde ters tepki vermiş.
Canım ya değişir diye korkuyor herhalde cinsiyeti erkekten emin olmak istiyor
Valla bende olsam korkardım Kayınvalidenin adı ve soyadıni dusununce
Neyse bir an önce banı kalkarda gelir insallah

Ayyy kiyamam.O da onun derdine dustu degil mi??Hakli ama..Kalbindeki gibi olur degismez insallah.:)

Evet canim..Ben de doktora sordum normal dedi.Hatta ben o akintiyi gorunce gebelik testo yapip ogrendim hamileligimi.
Aynen canım bende de öyle oldu daha öğrenmeden basladı hem gögüs ağrısı hem akıntı doğurana kadar da akıntı devam edecek heralde

Mekani cennet olsun babaciginin cok anlamli bi kisaltma olmus boncuk gibi bi omur kizinda babani tasiyacaksin

Doğru söylüyorsun Ala Hanım daha guzel oluyor

Valla tüp bebek bizim ki ama söylemediğim çok kişi var,ama herhalde bayram da farkedilir, farkeden olursa dersin saklanmıyor bi zaman sonra, ama kimse alınmasa ben doğunca haber verirdim :)))

[
biz de tembihledik kimseye söylemeyin diye ama yayılmıştır çoktan belki de

Canım 9 mayısta yaptırdım bugün sonuçlandı tam 15 gün. Gittiğim hastane fiyatı uygundu orada yaptırdım testimi de, başka bir yerde yaptırmadım.
Ben sabah çağrı merkezinden öğrendim öğrendikten yarım saat sonra testiniz sonuçlandı diye SMS geldi. Aramasam ararlar mıydı bilemiyorum.

Maşallah, rahatlarsınız artık, çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin inşallah, normal çıkmış

Sağol canım Rabbim test sonucu bekleyen herkese güzel haber nasip eylesin. Yorucu bir süreç.

İnşallah sağlıkla serklajıda atlatıp Allah ın izniyle doğumu beklemeye başlayacaksınız

Amin
Söyleyince sanki stres olucam gibi hissediyorum çok meraklılar bazıları da çok iyi niyetli değil.Etraf ne der diye düşünmemek lazım aslında

Evet canım sen şu an herkesin düşündüğü şeylerden daha önemlisin. İnsan ister istemez kafaya takabiliyor. Hatta ben daha neleri kafama takardıöim bir bilsen. Geçen yıl erken doğumla bebeğimi kaybettikten sonra anladım etrafı düşünmek çok boş. Sevinirsen de en çok sen seviniyorsun üzülürsen de yine sen. O nedenle benim görüşüm etrafı akrabayı dahi çok düşünmemek lazım hele ki bu süreçte hassas düşünmesi gerekenler sorumluluğu olan kişiler onlar bence sana karşı. Herkesin fikri farklı saygı duyarım. Ama sen içini ferah tut. Zaten çevremde genelde herkes 3 ay öncesi söylemiyor bu bilinen birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…