Cok guzel dusunmussunuz.Ellerinize saglik..:))Benim de esimin dogum gunu yaklasiyor.Ben de internetten guzel fikirler ariyordum..Bu sene bebegim kutlasin babasinin dogum gununu.:))
Cinsiyetle alakalı soru sormuş oradakilerde ters tepki vermiş.
Canım ya değişir diye korkuyor herhalde cinsiyeti erkekten emin olmak istiyor
Valla bende olsam korkardım Kayınvalidenin adı ve soyadıni dusununce
Neyse bir an önce banı kalkarda gelir insallah
Cinsiyetle alakalı soru sormuş oradakilerde ters tepki vermiş.
Canım ya değişir diye korkuyor herhalde cinsiyeti erkekten emin olmak istiyor
Valla bende olsam korkardım Kayınvalidenin adı ve soyadıni dusununce
Neyse bir an önce banı kalkarda gelir insallah
Olsun hödüklerle nezaketli ve zekileri direk ayırmış olur kızım Şapkasız yazdırmak sanırım mantıklı. Bizim aile bu telaffuz mevzuundan biraz soguk durdular bu isme ama ben soylenişine bayılıyorum bir de babamın adı Alaattin'di onun Alasını almış oldum kendimi iyi hissedicem...Babamı çok seviyorum çok çok... 18 imde kaybettim. Hem Alanın anlamı da çok güzel bir de Ala Hanım çok oturaklı oluyor. Mavi Hanım biraz değişik kalıyor :)
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
Sizler söylediniz mi akrabalara ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Valla tüp bebek bizim ki ama söylemediğim çok kişi var,ama herhalde bayram da farkedilir, farkeden olursa dersin saklanmıyor bi zaman sonra, ama kimse alınmasa ben doğunca haber verirdim :)))
Valla ben 5 haftalikken annemlere yakin arkadaslara esimin ailesine soylemistim. Sonra kayinvalidemle kayınpederim herkese yaymislardi. Ancak sonrasinda hep kanamam oldu cok pişman olmustum soyledigime.
Fakat 16 haftaya kadar da beklemezdim en gec 12.haftada soylerdim ben
canım çok sevindim darısı bekleyen bizlerin başına, kaç günde çıktı? Allahım inşallah güzel haberler alırsınız.
birde yaptırdığın yerdeki doktorda arayıp bilgi vermiyor mu? bana merkezdeki doktorumuz sizi arayacak aynı zamanda size ve doktorunuza sonuçları ileteceğiz demişti de ondan sordum.
Canım 9 mayısta yaptırdım bugün sonuçlandı tam 15 gün. Gittiğim hastane fiyatı uygundu orada yaptırdım testimi de, başka bir yerde yaptırmadım.
Ben sabah çağrı merkezinden öğrendim öğrendikten yarım saat sonra testiniz sonuçlandı diye SMS geldi. Aramasam ararlar mıydı bilemiyorum.
Evet canım sen şu an herkesin düşündüğü şeylerden daha önemlisin. İnsan ister istemez kafaya takabiliyor. Hatta ben daha neleri kafama takardıöim bir bilsen. Geçen yıl erken doğumla bebeğimi kaybettikten sonra anladım etrafı düşünmek çok boş. Sevinirsen de en çok sen seviniyorsun üzülürsen de yine sen. O nedenle benim görüşüm etrafı akrabayı dahi çok düşünmemek lazım hele ki bu süreçte hassas düşünmesi gerekenler sorumluluğu olan kişiler onlar bence sana karşı. Herkesin fikri farklı saygı duyarım. Ama sen içini ferah tut. Zaten çevremde genelde herkes 3 ay öncesi söylemiyor bu bilinen birşey.