2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Vala o guven az da olsa varsa son anda cesaret gelir herhalde yaa bnde sifir sifir sifir
Ah canım ya ben hem normal doğum istiyordum hem de daha vajinal ultrasondan korkuyordum
İlk gebelikte erken doğumda yeterli açılmam olmadı, bazı sorunlar yaşadım ona rağmen imkan olursa yine normal doğum istiyorum ama benim bu kez zor gibi. Hiç korkma. Dünyaya gözlerini açacak olan bebeğinin sesini nefesini duyarsın, nasıl kıymetli bir anı olur. Sağlık sebebi ile sezaryen önerilmesinin sürece bence yaşanması gereken bir deneyim.

En son kontrolde verilen ultrason resmini tesadüfen okul çantasında buldum.İngilizce öğretmenine gostericekmis. Allahtan götürmeden yakaladım
Çocuklar ne kadar masum ne kadar heyecanlı :) bence sen de çok şanslısın böyle sevimli ve istekli bir kuzun var cnm

Çocuklar ne kadar masum ne kadar heyecanlı :) bence sen de çok şanslısın böyle sevimli ve istekli bir kuzun var cnm
sorma..Kızım benim en büyük şansım.Hayır bide delillerle konuşmaya bayılıyor.Ultrason resmini göstermeyince inanmazlar sanıyor

Kirk tan sonra oldi canım kanamam çok hafif leke olarak oldu onun haricinde şimdiki gibi şakır şakır olmadı. Ama doktorum çok soğukkanlı davrandı ben panik yapıp sordukça herşey yolunda gidecek derdi .tam doğumu yaptım bana aynı korku filmi gibi kocaman metal bir iğne yaptı bacağıma bebek çıkınca eş düşmeden. Benim de dördüncü ya rütbe var bu da neydi dedim rahimin kasılıp kanamanın çabuk bitmesi i için dedi. Ayrıca sonradan sistemde tahlil sonucuna bakınca gördüm ki kanama ihtimali olursa diye bana iki ünite de kan hazırlatmış. Tahlilleri yapılmış. Yani benimiçin gerekli tüm tedbirleri benim haberim olmadan almış iyi doktor çok önemli

ya neden kasıyorsun bukadar hamileliğin keyfini çıkar herkes üstüne titrer ne güzel doyasıya gez konuş anlamadı bukadar kendini kapamanı
Biraz eşimle benim karakterimizden kaynaklanıyor çok meraklı insanları sevmiyoruz sürekli çaktırıyolardı şimdi olunca da söyleyesimiz gelmiyor söyleyince de soruları bitmicek gibi geliyor

aynen benimde böyleydi böyle oldu şuan süperler böyle kalsa slikonlu gibi
ah keşke ya. Güzel duruyor sonra sönecek ama ya
Ne güzeller değil mi doğumdan sonrada kalsalar
Keşke keşke. Ama fos diye sönecek galiba
su iç bol bol bir de havaya dik hep ayaklarını canım ama ödemin en güzel çaresi su içmek. Bende hiç ödem yok. Günde 3-4 lt su içiyorum sektirmeden.
Ya o kadar şu iciyorsun peki tuvalet durumun nasıl ? Ben 2 litre içiyorum. Sık sık tuvaletteyim. En güzeli sabah kalkınca 2 kocaman bardak su içip güne başlıyorum. Ama deiegin gibi işte tuvalete çok sık çıkıyorum

Biraz eşimle benim karakterimizden kaynaklanıyor çok meraklı insanları sevmiyoruz sürekli çaktırıyolardı şimdi olunca da söyleyesimiz gelmiyor söyleyince de soruları bitmicek gibi geliyor
valla hayat bu kadar detaylı düşünecek kadar uzun değil hamilelikte 3 yıl sürmüyor.
keyfini çıkar hiç takılma sorana da cevap vermek istemezsen vermezsin
sen bunu 3 ay sonrada söylesen soracaklar şuan gizlediğin için öğrendilermi daha çok soracaklar.sitem trip vs bile olacak.
hamilelik harika nazlana nazlana çıkar tadını

Anca görüşmeyerek saklanıyor ama o zaman da asosyal bir hayat yaşıyorsun
Valla ben de 4 aylık olmadan söylemek istemiyordum ama artık gizlenecek bi durumum kalmadı hep musait değilim olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…