2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum canım, su çok içiyorum zaten.Yarın sorucam doktora

Valla tüp bebek bizim ki ama söylemediğim çok kişi var,ama herhalde bayram da farkedilir, farkeden olursa dersin saklanmıyor bi zaman sonra, ama kimse alınmasa ben doğunca haber verirdim :)))
Ben karnın bu kadar çabuk çıkıcağını hesaplamıyordum o işleri değiştirdi yoksa en son söylemek en güzeli kafan rahat oluyor

Söyledik biz senin de artık saklanacak bi karın değil canım

Genl anestezi bnde istiyrm herkes yapiyrmu acaba..bnde goremem o anlri ck korkuyrm

Vala o guven az da olsa varsa son anda cesaret gelir herhalde yaa bnde sifir sifir sifir

Insan 1 hafta sonra telasa giriyor.. ben haftaya saliyi iptal ettim yarina randv. buldum az once
Insallah yarin gosterir kuzucukk
Insallah sende guzell haberlerini alirizin bayrama icin rahat girer en azindan ❤
Çok iyi olmuş, sağlıkla sıhhatli dönün kontrolden inşallah, gösteriiirrrrr vakti zamanı gelmiş minik jelibonun

kocam heycandan önüne gelene söyledi :)
artık zaten fena göbek yaptığımdan saklayamam anın tadını da çıkarmak istiyorum kasılmak istemiyorum. sonuçta herşey nasip. ben olsam söylemeni beklerdim akrabanda bekler belki söyle bence

Vala o guven az da olsa varsa son anda cesaret gelir herhalde yaa bnde sifir sifir sifir
ya 0 olan arkadaş var ben yaptıysam herkes yapar diyor
ben imkansız o raddeye bile gelemem ki belime iğne girecek düşüncesi beni bitiriyor
biz yapamayız o net
ama kızımda keşke görseydim onu dedim
arkadaş aman boşver be ne görcen o halde diyor ne bilim

Hamilelik çok güzel bir şey sonuçta tadını çıkarmak lazım gizlemek de emek istiyor koca bir göbek olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…