Peki kacinci haftada erkek olduklari kesinlesti? Ben 14. Haftada gittim bebis poposunu dönmüstü hic birsey göremedi ama kiz gibi dedi. Cok merak ediyorum simdi:)
Peki kacinci haftada erkek olduklari kesinlesti? Ben 14. Haftada gittim bebis poposunu dönmüstü hic birsey göremedi ama kiz gibi dedi. Cok merak ediyorum simdi:)
Zaten bence söylememek en doğal hakkımız özellikle ilk 3 ay.Benim de birkaç aksilik var ama onları söylemeyi düşünmüyorum daha çok dikkatlerini çekerim diye
Kiz cek dikkati ne var bnm bi arkadas saklamak istedigimi soyledigimde anasi belli babasi belli neyi saklican basina bisi gelirse takdir ilahi dedi saldm gitti :)) cok hakliydi cunkuu
kız nezer159
ekim grubunda takip yapmadığımız içn yabancı geliyorlar okumak gelmedi içimden
sakın gitmeyelim bizim kızlar başka valla kim ne yaşadı biliyoz ailem gibi olmuş kız grup
pazartesi ilan ettik artık biz de, cinsiyetimiz de belli oldu. 4 günde hediye altında kaldık. gerçekten çok keyifli ya, bi de ben mümkün olduğunca kendim söylemeye gayret ediyorum. insanların o müthiş pozitif tepkileri beni daha da mutlu ediyor. <3
Kiz cek dikkati ne var bnm bi arkadas saklamak istedigimi soyledigimde anasi belli babasi belli neyi saklican basina bisi gelirse takdir ilahi dedi saldm gitti :)) cok hakliydi cunkuu
En erken 18. Haftada hissedilir dedi ve anne hiç bir zaman kalp atışını hissedemezmiş. O atan şey bizim kendi damarımızmış. Bebek göbek deliğine daha yeni yaklaşmaya başlamış zaten için rahat olsun daha var yani.
evet benim ilk gebeliğim. Bir kaç kez bir şeyler hisseder gibi oldum ama net değildi hiç biri.
benim için öyle açıkçası ben rahat bir anne adayıyım çok umursamıyorum
En erken 18. Haftada hissedilir dedi ve anne hiç bir zaman kalp atışını hissedemezmiş. O atan şey bizim kendi damarımızmış. Bebek göbek deliğine daha yeni yaklaşmaya başlamış zaten için rahat olsun daha var yani.