2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya bi arkadaş vardi sürekli kusan bayadır grupta görmüyorum siyah papayaydı sanirim nicki de. Acaba haberiniz var mı merak ettim onu
Aaaa evet inşallah iyidir. Geçmiştir bulantısı

canlarrrrr
Doktordan geldim
Çok şükür test temiz ve bebek ve gereken diğer şartlar olması gerektiği gibiymiş
Haftaya serklaj operasyonunu olacağım, 1 gece hastanede yatacakmışım
İnşallah her şey olumlu geçer

İki kezbacak arası açıldı erkek gibi dedi doktor, yine bir uzantı gösterdi ama netlik 2 hafta sonra dedi. Nedense ben hala kız çıkacak bu sefer gibime geliyor. Yani hala jelibonumun cinsiyeti net değil.

Cok şükür kuzucum

daha once hem face hemde Whatsapp grubu kurduk nerdeyse 9 sene önce hala üyeliğim devam ediyor
Yani bence de çok saçma zaten üyelikten çıkarma mevzuu. Zaten kadınlar kulübünün böyle bir şeye ihtiyacı yok ki oldukça büyük bir oluşum. Burada beni tek rahatsız eden şey yazdıklarımı dışardan herhangi birinin kadınlar kulübüne üye olmasa bile okuyabiliyor olması. Bu çok rahatsızlık verici...

Gözün aydın canım Allah hayırlı şifalar versin güzel haberlerle gel

Gözün aydın canım. Sanırım sen önceki gebeliğinde sıkıntı yaşamıştın ama diyelim benim bir sıkıntım görünmüyor ama serklaj olmam gerekiyor bu nasıl anlaşılacak ? Vajinal muayne olmadım hiç. Gördükçe hep bunu merak ediyorum

Kizlar dün geceden beri diş agrisindan ölüyorum gecmiyor da ya gitsem bisey yapabilirler mi
İkinci trimesterda yapılıyormuş canım. Yine de guvendigin bir diş doktoruna git ve sor. Benim dişim kırılıp dolgum düşmüştü 6. Haftada. Dişçim uyuşturmadan dolgu yaptı (beyaz dolgu) o sırada demişti 2. Trimesterda olsa daha rahat olurduk diye.

Benimkinde edep haya yok. Hep bacaklar yanlara açık. Yigidin mali meydandadir modunda. Annenin babanin yaninda amuda kalkmalar ziplamalar.. Ahh ahh zamane gencligi
Oyy maşallah yaaa. Yerim onu
Ya orası onun alanı. Dilediği gibi durur. Elleşme
Benim çeneme sağlık belli oluyordur mesaj sayımdan Güzel annelere de geliyorum akşama doğru konuşmuşum gibi çenem ağrıyor yazarken içimden konuşuyorum galiba
maşallah diyelim canım.
Gözünaydın kuzum. Hep güzel haberler al emi :) operasyonun da güzel geçer ve sağlıkla evine dönersin inşallah canım.
Keske arada karnimizdan cikarip yiyip geri kolabilsek yerine di mi teyzoşu
Benim rüyam gibi. Parmağını pıt diyip karnımdan çıkarıyordu. Ben geri içeri sokuyordum . Bi baktım dışarı çıkmış. Ayy bu daha küçük diyio geri koyuyordum. Nerden koydum hatırlamıyorum ama sonra tekrar çıktı ama baya büyümüştü o zaman. Evin her yerini birbirine katıp dillenmişti bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…