2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
şoklardayım. bende orda dogum yapmayı düşünenlerdenim. bir şekilde olmadı. iyiki olmamış . Allah işinin ehli olan vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın.
Sende mi Ankaradasın canım..

Ya kimseyi korkutmak istemem ama normal doğumdada alttan dikişi çok atıyorlar o daha uzun sure iyileşmiyo. Ben spinal oldum akşama geziyordum ertesi gün yemeğimi yapıyordum. 1 hafta sonra ise günlerce uykusuz halde temzilik yemek yapıyordum. Önemli olan hemen kalkıp yurumek. Yürüdükçe iyileşiyorsun. Yatarsan cok uzuyo iyileşme süreci.

kızlar @nezer159 e no atın biz toplandık bekliyoruz

Ben atamadım no yu
Canım ben no atamıyorum. Bu arada senin hesap kesin gider haberin olsun

Suyu ben de o kadar içiyorum ama eriği tuzlu yiyorum. Zeytin fazla tüketiyorum. Turşu zaten var. yani normak sanırım bu halim . Okulda ayaktayım. Onun da etkisi vardır. Eve gelince uzatıyorum ayakları direk.
Evet cnm ödem niye olur ki acaba erken değil mi daha ? Doktoruna sor bence ilaçlar vs tuzlu tüketim mi etkili acaba ? ya da ayakta çok mu duruyorsun ?
Perşembe olan randevum pazartesiye alınmış canım. Sorarım o zaman. Tuzlu şeyler çok tüketiyorum. Ondan sanırım
Canım sabah ve aksam zaten 1 kg oynar.
Dün 2 ye yakın oynadı valla. Bi de bacaklarda ödem çok. Yemek hariç tuzu kestim. Bi de tuzlu şeyleri kessem , hallolur heralde :)
Haklısın canım. O an denk gelen cevap veriyordur. Ya da verseler ne güzel olur sen Sıkma canını ama.
bende de çok fazla ödem var şimdiden, nasıl yapıcam bilmiyorum ayakkabılarım bile olmuyor daha 4. aydayım
Bol su iç sen de canım. Zeytin, turşu gibi tuzlu şeyleri keselim. Tuzu keselim. Sen de doktoruna sor ve ona göre hareket et canım. Şimdiden böyle olmamız normal değil bence .
Bi yerden sonra durur bence canım. Valla ben çok almadım ama normal yememe rağmen aldım yine . Alınıyor demekki. İnstagramda neslim güngen var. Takip et canım. Çatlak tedavisi yapıyor kadın.
Sabah ki kiloma bakıcam bundan sonra canım.

Evet. Fulya da son buluruz gibime geliyor da bakalım :)

Valla ekimde de gelse geldim buraya artık. Kalırım burda
ekim yavrum gitme ama aramızdan :)
Gitmem kuzum :) birlikte büyüteceğiz yavrularımızı inşallah
hahahha ben hep öyle gidiyorum ismin üstüne basınca yani
valla ben yeni keşfettim. :)) kendi kendime düşünüyordum bu alıntılanan mesajı nasıl görebilirim diye. Derken farkettim
benimki de 1 kasmdı dr 16 ekim ile 1 kasım arası dedi :) heran ekime transfer olabiliriz
Ben henüz sormadım doktora. Ekim dese bile gitmem heralde yaaa . Burda yaşadım ilk 4 ayımı. Buralıyım artık
Büyük ihtilam Ekim'de gelir benim oğlum Mart 8 de dogacakti Mart annelerindeydim ama o Şubat 24 te geldi ama ben sayfamı degistirmedim sende bir yere kaçma Ekim Kasım fark etmez sağlıklı gelsin yeter
Aynen canım. Ekim kasım hiç farketmez. Yeter ki sağlıkla gelsinler. Ben burdayım. Gitmem bi yere

Göstermedi ki doktor cok uğraştı ama göstermedi yan döndü arkasını döndü eliyle kapattı
Benimkinde edep haya yok. Hep bacaklar yanlara açık. Yigidin mali meydandadir modunda. Annenin babanin yaninda amuda kalkmalar ziplamalar.. Ahh ahh zamane gencligi

Eklentiler

• IMG-20190509-WA0013.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 87
Canım her yer bizim tabi ki ben iki yere de yazıyorum kovar mısınız İsmiyle sağlıklıca gelsin kuzucuk

Bacaksizim benim yaa
Maşallah çok tatlı canım ya kime benzettiniz kız kardeşimin bu haftalarda bizim tarafa benziyordu sonra eşinin tarafa döndü detaylı da bakalım doğumda ne olacak sağlıklıca gelsinler de Ben daha böyle görüntü alamadım 13.haftada izin vermedi inşallah görürüm

Bu 13+5teki görüntüsü kuzum
Valla bu hali kimseye benzemiyor daha netlesmemistir ki yüzü kafasi tipi
Ancak bir sonraki detayli ultrasonda falan belki benzemeye baslar
Benim tek istedigim babasi turuncu sacli, saclari babasina benzesin

Benimkinde edep haya yok. Hep bacaklar yanlara açık. Yigidin mali meydandadir modunda. Annenin babanin yaninda amuda kalkmalar ziplamalar.. Ahh ahh zamane gencligi
Ahahha maşallah ya keşke benimkide açıp gösterseydi aman bırak içerde edepsiz olsun göstersin kimse görmüyor nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…