- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım hayırlı olsun paşanızı sağ salim kucağınıza alın inşallahkızlar cinsiyetini öğrendim şükürler olsun oglum olacak sağlıklı gelsinler de darısı ogrenmeyenlere
Allah razı olsun cnm benimCanım hayırlı olsun paşanızı sağ salim kucağınıza alın inşallah
Sende mi Ankaradasın canım..şoklardayım. bende orda dogum yapmayı düşünenlerdenim. bir şekilde olmadı. iyiki olmamış . Allah işinin ehli olan vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın.
Mesela arkadaşım normal doğum yaptı. Doğum biter bitmez anneyi uyutun demiş doktor. Anesteziyi doğumdan snra vermiş anne yoruldu diye. Başka arkadşımda doğurdu yürüyerek çıktı 15 dk sürmedi diyo doğumdn snra kalkıp kendisi giyinip bebegini kucagına alıp çıkmış. Yani tamamen nasip işi
kızlar @nezer159 e no atın biz toplandık bekliyoruz
Canım ben no atamıyorum. Bu arada senin hesap kesin gider haberin olsunekledim tatlım
CAnım grubu açanın hesabı gidiyo da diğer üyeler sadece uıyarı alıyo.daha once hem face hemde Whatsapp grubu kurduk nerdeyse 9 sene önce hala üyeliğim devam ediyor
yaaaa çok tatlıEn son kontrolde verilen ultrason resmini tesadüfen okul çantasında buldum.İngilizce öğretmenine gostericekmis.Allahtan götürmeden yakaladım
Nifty testini neden yaptırmıştınız acaba? İkili test değerleriniz nasıldı?
Suyu ben de o kadar içiyorum ama eriği tuzlu yiyorum. Zeytin fazla tüketiyorum. Turşu zaten var.Canım zaten tuz da malum ödeme sebebiyet
Ben sağlıklı ve düzenli beslenmek için hamileliğimin başından beri diyetisyene gidiyorum bana zeytin bile yemek yasak, günde en az 2.5 lt su içmeye çalışıyorum bir de
hem ayakta kalmak hem de oturarak çalışmak sürekli sakıncalı birazda dolaşımla alakalı aslında bu tarz şişlikler
Perşembe olan randevum pazartesiye alınmış canım. Sorarım o zaman. Tuzlu şeyler çok tüketiyorum. Ondan sanırımEvet cnm ödem niye olur ki acaba erken değil mi daha ? Doktoruna sor bence ilaçlar vs tuzlu tüketim mi etkili acaba ? ya da ayakta çok mu duruyorsun ?
Dün 2 ye yakın oynadı valla. Bi de bacaklarda ödem çok. Yemek hariç tuzu kestim. Bi de tuzlu şeyleri kessem , hallolur heralde :)Canım sabah ve aksam zaten 1 kg oynar.
Haklısın canım. O an denk gelen cevap veriyordur. Ya da verseler ne güzel olurbu duruma harbi harbi canım sıkıldıgı için belirtmek istedim. sonuçta hepimiz aynı amaç için burdayız . birbirimize bişeyler öğretmek tecrübeli annelerden bilgi almak. ben mesela burda çok şey ögrendim . ama böyle olmasına da daha fazla sabredemedim ve içimi dökmek istedim canım
Bol su iç sen de canım. Zeytin, turşu gibi tuzlu şeyleri keselim. Tuzu keselim. Sen de doktoruna sor ve ona göre hareket et canım. Şimdiden böyle olmamız normal değil bence .bende de çok fazla ödem var şimdiden, nasıl yapıcam bilmiyorum ayakkabılarım bile olmuyor daha 4. aydayım
Bi yerden sonra durur bence canım. Valla ben çok almadım ama normal yememe rağmen aldım yine . Alınıyor demekki. İnstagramda neslim güngen var. Takip et canım. Çatlak tedavisi yapıyor kadın.ahhh ahh ayda 2 kilo almışım 57 ile kaldım 63 çıkıyorum her hafta artıyorum eşim bile çok yemyorsun diyor
hamileyken böyleyim ama normalde hiç kilo almam
ve doğumdan sonra 30 kg verdim derdim çatlamak kilo veririm de
Sabah ki kiloma bakıcam bundan sonra canım.Asya ismi çok havalı güzel geliyor benim kulağıma normalde A harfiyle biten isimlere karşı olsam da
Nil harika bir isim nasipse yarın kesinleşecek cinsiyetimiz kızım olsa kesinlikle Nil tercih ederim
Canım eşinle kan uyuşmazlığından bahsediyorsun sanırım genelde 28.haftada iğnesi vuruluyor doğduğunda farklıyla çocuğunla kanın tekrar iğne oluyorsun yine de doktorundan detaylarını öğren derim
Ödemdir o canım sabah bir şey yemeden lavaboya çıktığındaki kilo esas kilon
Kaç haftalık bu görüntü canım bana kız gibi geldi duruşu erkek ama sanki nub yeri falan kıza benziyor
Fulya da çok koyulmayan güzel isimlerden bence de canım
Kız bu minnak bence
Ekimde gelme ihtimali yüksek canım eğer bekletirse o ayrı tabi bende o sebeple buraya da bakıyorumSağlıcakla gelsinler de önemli olan o tabi
Canım toplu bir şekilde başka yerde grup oluşturmak site kurallarına aykırı diye biliyorum üyeliğiniz tehlikeye girebilir konunuz kapanabilir bununla ilgili bilgi al derim
Rahim büyüyor telaş etme annesi idrarında koku yanma kaşıntı renginde değişiklik falan yoksa enfeksiyondan söz edemeyiz
Gögüslerin çok karardıysa bir erkek gelebilir canım hazırlıklı ol ben öyle hissettim
Bence Azra tek başına güzel eşimin yeğenin ismi çok sakin akıllı bir kız maşallah ama Nil her zaman favorimdir kuzum
Canım ara ara çoğalıp bazen azalabiliyor renginde sıkıntı yoksa korkma
Canım rahim büyümesi de olabilir ama idrara çıkarken ağrı durumu düşündürdü doktorun idrar isteyecektir belki enfeksiyon olabilir korkma onunda çaresi var
Gitmem kuzum :) birlikte büyüteceğiz yavrularımızı inşallahekim yavrum gitme ama aramızdan :)
hahahha ben hep öyle gidiyorum ismin üstüne basınca yani
Ben henüz sormadım doktora. Ekim dese bile gitmem heralde yaaa . Burda yaşadım ilk 4 ayımı. Buralıyım artıkbenimki de 1 kasmdı dr 16 ekim ile 1 kasım arası dedi :) heran ekime transfer olabiliriz
Aynen canım. Ekim kasım hiç farketmez. Yeter ki sağlıkla gelsinler. Ben burdayım. Gitmem bi yereBüyük ihtilam Ekim'de gelir benim oğlum Mart 8 de dogacakti Mart annelerindeydim ama o Şubat 24 te geldi ama ben sayfamı degistirmedim sende bir yere kaçma Ekim Kasım fark etmez sağlıklı gelsin yeter
Benimkinde edep haya yok. Hep bacaklar yanlara açık. Yigidin mali meydandadir modunda. Annenin babanin yaninda amuda kalkmalar ziplamalar.. Ahh ahh zamane gencligiGöstermedi ki doktor cok uğraştı ama göstermedi yan döndü arkasını döndü eliyle kapattı
Canım her yer bizim tabi ki ben iki yere de yazıyorumSuyu ben de o kadar içiyorum ama eriği tuzlu yiyorum. Zeytin fazla tüketiyorum. Turşu zaten var.yani normak sanırım bu halim . Okulda ayaktayım. Onun da etkisi vardır. Eve gelince uzatıyorum ayakları direk.
Perşembe olan randevum pazartesiye alınmış canım. Sorarım o zaman. Tuzlu şeyler çok tüketiyorum. Ondan sanırım
Dün 2 ye yakın oynadı valla. Bi de bacaklarda ödem çok. Yemek hariç tuzu kestim. Bi de tuzlu şeyleri kessem , hallolur heralde :)
Haklısın canım. O an denk gelen cevap veriyordur. Ya da verseler ne güzel olursen Sıkma canını ama.
Bol su iç sen de canım. Zeytin, turşu gibi tuzlu şeyleri keselim. Tuzu keselim. Sen de doktoruna sor ve ona göre hareket et canım. Şimdiden böyle olmamız normal değil bence .
Bi yerden sonra durur bence canım. Valla ben çok almadım ama normal yememe rağmen aldım yine . Alınıyor demekki. İnstagramda neslim güngen var. Takip et canım. Çatlak tedavisi yapıyor kadın.
Sabah ki kiloma bakıcam bundan sonra canım.
Evet. Fulya da son buluruz gibime geliyor da bakalım :)
Valla ekimde de gelse geldim buraya artık. Kalırım burda
Gitmem kuzum :) birlikte büyüteceğiz yavrularımızı inşallah
valla ben yeni keşfettim. :)) kendi kendime düşünüyordum bu alıntılanan mesajı nasıl görebilirim diye. Derken farkettim
Ben henüz sormadım doktora. Ekim dese bile gitmem heralde yaaa . Burda yaşadım ilk 4 ayımı. Buralıyım artık
Aynen canım. Ekim kasım hiç farketmez. Yeter ki sağlıkla gelsinler. Ben burdayım. Gitmem bi yere
Yaa tipini yediğim hele duruşa bak heleBenimkinde edep haya yok. Hep bacaklar yanlara açık. Yigidin mali meydandadir modunda. Annenin babanin yaninda amuda kalkmalar ziplamalar.. Ahh ahh zamane gencligi
Estağfurullah kız :)) valla buraya zor yetişiyorum. İki yeri kaldıramamCanım her yer bizim tabi ki ben iki yere de yazıyorumkovar mısınız İsmiyle sağlıklıca gelsin kuzucuk
Benim çeneme sağlık belli oluyordur mesaj sayımdanEstağfurullah kız :)) valla buraya zor yetişiyorum. İki yeri kaldıramam
Bacaksizim benim yaaYaa tipini yediğim hele duruşa bak hele
Maşallah çok tatlı canım ya kime benzettiniz kız kardeşimin bu haftalarda bizim tarafa benziyordu sonra eşinin tarafa döndü detaylı da bakalım doğumda ne olacak sağlıklıca gelsinler deBacaksizim benim yaa
Bu 13+5teki görüntüsü kuzumMaşallah çok tatlı canım ya kime benzettiniz kız kardeşimin bu haftalarda bizim tarafa benziyordu sonra eşinin tarafa döndü detaylı da bakalım doğumda ne olacak sağlıklıca gelsinler deBen daha böyle görüntü alamadım 13.haftada izin vermedi inşallah görürüm
Ahahha maşallah ya keşke benimkide açıp gösterseydi aman bırak içerde edepsiz olsun göstersin kimse görmüyor nasılsaBenimkinde edep haya yok. Hep bacaklar yanlara açık. Yigidin mali meydandadir modunda. Annenin babanin yaninda amuda kalkmalar ziplamalar.. Ahh ahh zamane gencligi
Dogunca da aliskanlik olmaz umarimAhahha maşallah ya keşke benimkide açıp gösterseydi aman bırak içerde edepsiz olsun göstersin kimse görmüyor nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?