Ne için yazıcaz canım önceki mesajlarda göremedimkızlar bana özelden bikaç kişi yazdı hepinizin yazmasını bekliyorum grup için
Gülüm bence sen gebelik eğitimleri vs oluyor katılmadan karar verme derim. Hiç belli olmaz. Korkmana fırsat kalmadan bi bakmışsın açılman acısız olmuş rahatca doğurmuşsun. Şimdiden dert edip üzülme. Ztn baktın olmuyor o anda istediginde bile yapıyorlar.Bende aynı sıkıntıları okuudm ama inanılmaz memnun olanlarda var canım biraz kafam karıştı.
Herseyde olduğu gibi memnun olanda var olmayanda,ama benim normal doğum yapmam imkansız kuzum zaten doktorda istemedi.
Iğne yapılınca bile bayılan bir tipim ayrıca vajinusmus geçmişim olduğu için zaten ben istesemde yapmaz doktorum
kuzum genel anesteziden sonra hiç bir sıkıntı yokkki direk ayılıyorsun odana gidiyorsunAaaaa süper anlattın valla ben teşekkür ederim canım
Sonrası hemen kalkabikdinki canım tada bebisi hemen emzirebikdin degilmi sırf ben oyuzden istiyorum,o genel anestezi sonrası sersemlik ve uyuşukluk olmasın diye
Aaaaa süper anlattın valla ben teşekkür ederim canım
Sonrası hemen kalkabikdinki canım tada bebisi hemen emzirebikdin degilmi sırf ben oyuzden istiyorum,o genel anestezi sonrası sersemlik ve uyuşukluk olmasın diye
şoklardayım. bende orda dogum yapmayı düşünenlerdenim. bir şekilde olmadı. iyiki olmamış . Allah işinin ehli olan vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın.yani daha önce evrakları falan da paylaşmışlardı ama üzerinden zaman geçince linkler gitmiş sanırım. dediğim gibi mutlaka kötüdür demiyorum ama tek bir hatadan bahsedilmemiş, hatalar sürüsü ve konuyla alakalı hastanenin açıklamaları da rezaletti. hatta tehdit karışmıştı diye hatırlıyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.
arkdaşlar whatsapp grubu kuralım hem ordan hem burdan yazışalım dedide onun içinNe için yazıcaz canım önceki mesajlarda göremedim
eee o genel anestezidede oluyor beni ürküten görmek
kendim şişiyorum korkumdan
aslında çok zor deildir kendim yapıyorum bide eğilcem belime iğne nolcak
Nifty testini neden yaptırmıştınız acaba? İkili test değerleriniz nasıldı?Sağlıkla gelsin inşallah tüm yavrular. Nifty raporuna göre söyledi doktorum. Ultrasonda da baya iyi bir doktor. Ben ve kızım da kız hissettik hep. Kaçışı yok gibi
Ben iki bebegimde de epidural oldum hicbirsey anlamiorsun orda hemsireyle sohbet ederken 10 15 dk snra bir bakiorsun bebek bagirmaya basliyorAy bende dün geceden beri deli gibi epidural sezeryani arastiryordum,hatta gruba bir sorayım fikir alayım varmı kızlardan olan derken senin msji gördümallahtan o an başka bişey istesem kabul olacaktı demekki
Ben ilk günden beri genel anesteziyle istiyordum ama bebeği doğar doğmaz ilk ben görmek istedğim için ve en önemliside hemen koynuna alıp emzirmek için artık epidural istiyorum..
Sen hiç sıkıntısını yaşamdın canım kimi diyor dogum sonrasi bel ağrıları çok oluyormuş,hatta tedavi bile gördüm falan filan...
Mesela arkadaşım normal doğum yaptı. Doğum biter bitmez anneyi uyutun demiş doktor. Anesteziyi doğumdan snra vermiş anne yoruldu diye. Başka arkadşımda doğurdu yürüyerek çıktı 15 dk sürmedi diyo doğumdn snra kalkıp kendisi giyinip bebegini kucagına alıp çıkmış. Yani tamamen nasip işiYok bayıltmadıkları için sersemlik yok tam tersi herşey güzel..iğneyi yaptılar hemen uyuşuyorsun .seninle muhabbet ettiriyorlar anlamıyorsun bile...bebek hemen çıkıyor 10 dk da yanağında Harika bir duygu :) Bebişi bakım odasına götürüyorlar. Sen dikiliyorsun 45 dk sürüyor orası biraz sıkıcı. Sonra direkt odaya çıkartıp,bebişi getiriyorlar hazır halde :)) hazır paket emzirmeye başlıyorsun. Sabah 12 de doğumum oldu.Uyuşukluk benim akşam geçmişti işte o zaman acıyı hissediyorsun :)
Mesela arkadaşım normal doğum yaptı. Doğum biter bitmez anneyi uyutun demiş doktor. Anesteziyi doğumdan snra vermiş anne yoruldu diye. Başka arkadşımda doğurdu yürüyerek çıktı 15 dk sürmedi diyo doğumdn snra kalkıp kendisi giyinip bebegini kucagına alıp çıkmış. Yani tamamen nasip işi
O bahtsiz benim iste kuzumAyy Mahşallah canım hayırlısı olsun banada 12 haftada bacak arasını gösterip bak çıkıntı yok %70 kız ama net 16 haftada söylerim dedi değişir mi acaba?Erkekten kordonu pipi zannedip kıza dönen duydumda kızdan erkeğe duymadım hiç bakalım 13 haftamdayım daha var gitmeme.:)
Ben iki bebegimde de epidural oldum hicbirsey anlamiorsun orda hemsireyle sohbet ederken 10 15 dk snra bir bakiorsun bebek bagirmaya basliyorsonrasinda da sknti yasamadm cok sukur ama bu kez genel olabilirim bu sene boyun fitigi oldum omurilikten igne yapildigi icin ya o durumda boynum tutulursa diye korkuorum sizin oyle bir probleminiz yoksa epidural yaptirin
Ay süper ya içimi rahatlattiniz sağolun kızlar,doktorumla da konuşup benim için en doğru olanı seçeriz inşllah.....insllah o günleri girmeyi nasip eder rabbimYok bayıltmadıkları için sersemlik yok tam tersi herşey güzel..iğneyi yaptılar hemen uyuşuyorsun .seninle muhabbet ettiriyorlar anlamıyorsun bile...bebek hemen çıkıyor 10 dk da yanağında Harika bir duygu :) Bebişi bakım odasına götürüyorlar. Sen dikiliyorsun 45 dk sürüyor orası biraz sıkıcı. Sonra direkt odaya çıkartıp,bebişi getiriyorlar hazır halde :)) hazır paket emzirmeye başlıyorsun. Sabah 12 de doğumum oldu.Uyuşukluk benim akşam geçmişti işte o zaman acıyı hissediyorsun :)
ekledim tatlımBen attim gormedi sanirimnezer159
Vallahi o kadar korkuyorum lafini bile duyunca kasılıyorum kuzum,hayirlisi neyse onu nasip etsin rabbim ne diyim insllah hayirli geliriz o günlereGülüm bence sen gebelik eğitimleri vs oluyor katılmadan karar verme derim. Hiç belli olmaz. Korkmana fırsat kalmadan bi bakmışsın açılman acısız olmuş rahatca doğurmuşsun. Şimdiden dert edip üzülme. Ztn baktın olmuyor o anda istediginde bile yapıyorlar.
Biraz şans galiba. Normal doğumu rahat yapanda var, zor yapan da. Veya epiduralden memnun olanda olmayan da. Allah sağsalim doğurmayı nssip etsin
Ay süper ya içimi rahatlattiniz sağolun kızlar,doktorumla da konuşup benim için en doğru olanı seçeriz inşllah.....insllah o günleri girmeyi nasip eder rabbim
Ama bebek gittikten sonraki 45 dakka çokmuş ya, bari kocamı alsalar falan edriz
Olsun kuzum zaten ameliyathane de agzinin icine sokup duruyorlar cocugu birbirinizi gorun diye kizim cok agliyordu ameliyathanede benim yanima getirip kafasini yapistirdilae bana sustu yavrum ya o zaman bile biliorlar anneyi yerimAy süper ya içimi rahatlattiniz sağolun kızlar,doktorumla da konuşup benim için en doğru olanı seçeriz inşllah.....insllah o günleri girmeyi nasip eder rabbim
Ama bebek gittikten sonraki 45 dakka çokmuş ya, bari kocamı alsalar falan edriz
Canım ayılınca direkt ağrı başlıyor,hatta agri kesiciker bile kesmiyor diyorlar.. bazıları ağlayarak bağırarak falan uyumuyorlarmış bende baya korktum açıkçasıkuzum genel anesteziden sonra hiç bir sıkıntı yokkki direk ayılıyorsun odana gidiyorsun
ötekinde asıl rahatlatıcı vuruyorlarmış sersem geliyo gibiler. ben genelde sorun yaşamadım çocuğuda emzirdim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?