2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gülüm bence sen gebelik eğitimleri vs oluyor katılmadan karar verme derim. Hiç belli olmaz. Korkmana fırsat kalmadan bi bakmışsın açılman acısız olmuş rahatca doğurmuşsun. Şimdiden dert edip üzülme. Ztn baktın olmuyor o anda istediginde bile yapıyorlar.
Biraz şans galiba. Normal doğumu rahat yapanda var, zor yapan da. Veya epiduralden memnun olanda olmayan da. Allah sağsalim doğurmayı nssip etsin

Aaaaa süper anlattın valla ben teşekkür ederim canım
Sonrası hemen kalkabikdinki canım tada bebisi hemen emzirebikdin degilmi sırf ben oyuzden istiyorum,o genel anestezi sonrası sersemlik ve uyuşukluk olmasın diye
kuzum genel anesteziden sonra hiç bir sıkıntı yokkki direk ayılıyorsun odana gidiyorsun
ötekinde asıl rahatlatıcı vuruyorlarmış sersem geliyo gibiler. ben genelde sorun yaşamadım çocuğuda emzirdim hemen

Aaaaa süper anlattın valla ben teşekkür ederim canım
Sonrası hemen kalkabikdinki canım tada bebisi hemen emzirebikdin degilmi sırf ben oyuzden istiyorum,o genel anestezi sonrası sersemlik ve uyuşukluk olmasın diye

Yok bayıltmadıkları için sersemlik yok tam tersi herşey güzel..iğneyi yaptılar hemen uyuşuyorsun .seninle muhabbet ettiriyorlar anlamıyorsun bile...bebek hemen çıkıyor 10 dk da yanağında Harika bir duygu :) Bebişi bakım odasına götürüyorlar. Sen dikiliyorsun 45 dk sürüyor orası biraz sıkıcı. Sonra direkt odaya çıkartıp,bebişi getiriyorlar hazır halde :)) hazır paket emzirmeye başlıyorsun. Sabah 12 de doğumum oldu.Uyuşukluk benim akşam geçmişti işte o zaman acıyı hissediyorsun :)

şoklardayım. bende orda dogum yapmayı düşünenlerdenim. bir şekilde olmadı. iyiki olmamış . Allah işinin ehli olan vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın.

eee o genel anestezidede oluyor beni ürküten görmek
kendim şişiyorum korkumdan
aslında çok zor deildir kendim yapıyorum bide eğilcem belime iğne nolcak

Ay kuzum ya korkulacak aslında bir şey yok perde var önünde zaten o ilk an Harika bir duygu. ama herkesin farklı korkuları olabiliyor sağlıkla al kucağına

Sağlıkla gelsin inşallah tüm yavrular. Nifty raporuna göre söyledi doktorum. Ultrasonda da baya iyi bir doktor. Ben ve kızım da kız hissettik hep. Kaçışı yok gibi
Nifty testini neden yaptırmıştınız acaba? İkili test değerleriniz nasıldı?

Ben iki bebegimde de epidural oldum hicbirsey anlamiorsun orda hemsireyle sohbet ederken 10 15 dk snra bir bakiorsun bebek bagirmaya basliyor sonrasinda da sknti yasamadm cok sukur ama bu kez genel olabilirim bu sene boyun fitigi oldum omurilikten igne yapildigi icin ya o durumda boynum tutulursa diye korkuorum sizin oyle bir probleminiz yoksa epidural yaptirin

Mesela arkadaşım normal doğum yaptı. Doğum biter bitmez anneyi uyutun demiş doktor. Anesteziyi doğumdan snra vermiş anne yoruldu diye. Başka arkadşımda doğurdu yürüyerek çıktı 15 dk sürmedi diyo doğumdn snra kalkıp kendisi giyinip bebegini kucagına alıp çıkmış. Yani tamamen nasip işi

Ya nasıl yorulmuştur arkadaşın uyutmuşlar
En güzeli normal tabi

O bahtsiz benim iste kuzum 12 hFtada kiz gibi dediler 14 te erkek bebek dedilee pazartesi randevum var 16 hFtalik oluor artik net soylenir heralde

Ay süper ya içimi rahatlattiniz sağolun kızlar,doktorumla da konuşup benim için en doğru olanı seçeriz inşllah.....insllah o günleri girmeyi nasip eder rabbim
Ama bebek gittikten sonraki 45 dakka çokmuş ya, bari kocamı alsalar sohbet falan edriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi o kadar korkuyorum lafini bile duyunca kasılıyorum kuzum,hayirlisi neyse onu nasip etsin rabbim ne diyim insllah hayirli geliriz o günlere

Evet dikim uzun nakış gibi işliyor hahahah :)

Olsun kuzum zaten ameliyathane de agzinin icine sokup duruyorlar cocugu birbirinizi gorun diye kizim cok agliyordu ameliyathanede benim yanima getirip kafasini yapistirdilae bana sustu yavrum ya o zaman bile biliorlar anneyi yerim

kuzum genel anesteziden sonra hiç bir sıkıntı yokkki direk ayılıyorsun odana gidiyorsun
ötekinde asıl rahatlatıcı vuruyorlarmış sersem geliyo gibiler. ben genelde sorun yaşamadım çocuğuda emzirdim hemen
Canım ayılınca direkt ağrı başlıyor,hatta agri kesiciker bile kesmiyor diyorlar.. bazıları ağlayarak bağırarak falan uyumuyorlarmış bende baya korktum açıkçası bu konularda cahil olunca herşeye inanıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…