2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya çok hızlı gidiyor mesajlar valla yetişemiyorum
Bebişlerini gören arkadaşların mesajlarını okurken öyle heyecanlandım ki. aslında randevum pazartesiydi ama yarın gidicem doktora.
İnşallah bende kıpır kıpır görürüm kuzumu.
Dua zincirine katılamadım ama namazlardan sonra dua ediyorum hepimiz için.
Doktora çatlak kremini vs sorucam. Vücudum pul pul oluyor okdr su içtigin halde birde bunu bi sorarım. Heralde sonra ayrıntılı ultrasona çağıracak. Yarın 15+6 oluyoruz. Artık cinsiyeti net söyler heralde. Ultrasona girmeden bişeyler yer girerim ki net görebileyim.

Babalar günü için ben eşime bebişin adına bir mektup yazmayı düşünüyorum. Birde güneş gözlüğü istiyor belki gözlük alırım. Sabah yastıgının altına koyarım mektubunu, güzel bi kahvaltı hazırlarım falan herhalde sevinir. Ama sizlerin farklı fikirlerini de takip ediyorum

Arka disim kuzum agriyan diş kırık ve curuk muhtemelen cekmek gerekecek narkoz verilir yani ondan dolayi doktordan izin almak gerekior bari bir agri kesici verselerdi
canım zamanında diş agrısını çok çektigim için çok iyi anlıyorum seni. diş agrısı kabir azabıyla eşdeğermiş. karanfil koy biraz dişinin üzerine, yarm ağrı kesici koy ama yutma belki işe yarar

Kuzum bende çok araştırdım da pek iyi şeyler okumadım. Ama bünyeyle ilgili demek ki. Ömür boyu ağrısını çekenler varmış. Benim doktorum direk normal doğumu öneriyor. Kendiside iki doğum yapmış epiduralle doğumu önermiyor. Hani madden hastanenin çıkarına oldugu halde önermemesi samimi geliyor bana da.

Ben spinal anestezi oldum doğumum harikaydı bunda da onu yapacağım. Sadece uyuşukluk geçince azıcık iç acısı oluyor o kadar :) bebiş için değiyor

Bende aynı sıkıntıları okuudm ama inanılmaz memnun olanlarda var canım biraz kafam karıştı.
Herseyde olduğu gibi memnun olanda var olmayanda,ama benim normal doğum yapmam imkansız kuzum zaten doktorda istemedi.
Iğne yapılınca bile bayılan bir tipim ayrıca vajinusmus geçmişim olduğu için zaten ben istesemde yapmaz doktorum

Ben spinal anestezi oldum doğumum harikaydı bunda da onu yapacağım. Sadece uyuşukluk geçince azıcık iç acısı oluyor o kadar :) bebiş için değiyor
Spinalle epidural aynı degilmi kzuum ya be bu konuda biraz cahilim,hangisi benden alti iğneyle uyusturuyor

Spinalle epidural aynı degilmi kzuum ya be bu konuda biraz cahilim,hangisi benden alti iğneyle uyusturuyor

Spinalde tek iğne yapılıyor ve uyuşuyorsun.yatırılıyorsun direkt işlem başlıyor.
Epiduralde iğne orada duruyor ve sana oradan ilacı enjekte edip duruyorlar :) kısacası bu :)

Kızım oluyor teyzeleri :) gayet iyiyiz 172 gram olmuşuz :)
Ayy Mahşallah canım hayırlısı olsun banada 12 haftada bacak arasını gösterip bak çıkıntı yok %70 kız ama net 16 haftada söylerim dedi değişir mi acaba?Erkekten kordonu pipi zannedip kıza dönen duydumda kızdan erkeğe duymadım hiç bakalım 13 haftamdayım daha var gitmeme.:)

Sağol canım benim 12.haftamda %90 demişti kız olacağını ama şimdi kesinleşti gösterdi kızım direkt :)

Spinalde tek iğne yapılıyor ve uyuşuyorsun.yatırılıyorsun direkt işlem başlıyor.
Epiduralde iğne orada duruyor ve sana oradan ilacı enjekte edip duruyorlar :) kısacası bu :)
Aaaaa süper anlattın valla ben teşekkür ederim canım
Sonrası hemen kalkabikdinki canım tada bebisi hemen emzirebikdin degilmi sırf ben oyuzden istiyorum,o genel anestezi sonrası sersemlik ve uyuşukluk olmasın diye

eee o genel anestezidede oluyor beni ürküten görmek
kendim şişiyorum korkumdan
aslında çok zor deildir kendim yapıyorum bide eğilcem belime iğne nolcak

kuzenime kız gibi dedi görümcemede ama erkek oldu ikiside :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…