2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben ilk günden beri Allahım imanlı ihlaslı bir çocuk olsun senin yolunda izinde olsun diye dua ettim bu aksam birden aklıma ihlas geldi ihlas eren çok anlamlı olur ama eşim ikinci ismini henüz bulmadı
adı ile yaşasın inşaallah. ben daha cinsiyeti ögrenemedim

Ben de bunu çok merak ediyorum

Ay rüyaya baaakk
Cok iyiymiş kuzum gozumde canlandı bi an
Tamam ellesmiyorum dogana kadar napiyosa yapsin

Ben ilk günden beri Allahım imanlı ihlaslı bir çocuk olsun senin yolunda izinde olsun diye dua ettim bu aksam birden aklıma ihlas geldi ihlas eren çok anlamlı olur ama eşim ikinci ismini henüz bulmadı
Kuzum ben de AHLAS ismini cok beğeniyorum.
Anlami da cok güzel
=> Kuran'i islahatta, Allah'a halis olarak yönelip ihlaslikta ileri dereceye varmis temiz kalpli kul demekmis

Ay rüyaya baaakk
Cok iyiymiş kuzum gozumde canlandı bi an
Tamam ellesmiyorum dogana kadar napiyosa yapsin
Valla çok tuhaf bi rüyaydı. O parmak çıkışı hep aklımda. Parmağı sokuyorum. Delik oluyor. Sıvı çıkmasın diye elimle tutuyorum, yaramaz bi başka yerden pıt diye tekrar çıkarıyor parmağını

Cnm bmm insallah sorunsuz atlaticaksin sukur ki dertlerimizin dermani var Rabbim saglikla gelmelerini naasip etsn yavrularin

Gerçekte olsa korkudan altimiza yapariz heralde

Anlami da cok güzel
=> Kuran'i islahatta, Allah'a halis olarak yönelip ihlaslikta ileri dereceye varmis temiz kalpli kul demekmis
aaa çok güzel isim ya işte böyle anlamlı bi isim istiyorum ben eşim ihlas ismini beğenmedi üzüldüm ben adı karakterine yansıyacağına inandığım için öyle bi isim istiyorum

Şimdi girdim eve,bayram alışverişi falan derken ayaklarımı hissetmiyorum

Okuyamadım çok birikmiş yazılanlar.Bugün cinsiyet öğrenen var mı.Kimin 2 de randevusu vardı?Kafa gitti..

Kızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez ❤
Gozun aydin canim benimkide bu aksam cikmis cok sukur sorun yok yarin cinsiyetide soyleyecegiz dediler

Gozunaydin canim..Guzel haberlerinin arkasi gelir insallah..Kolaylikla ve saglikla atlat insallah.

Anlami da cok güzel
Ayy bu ne kadar guzel bir isim.Anlami daha da guzelmis..Cok begendim ama erkek olursa bizimkinin ismi belli..Oglu olacaklar dusunebilir..Cok begendim..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…