2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen oyle yapacagim canim

sen ayni yere devam edeceksen tekrar yaptirmana gerekyok zaten bakip verir doktorun ama her yerde olmuyor 4 boyutlu canim aslinda son gittigim ozelde vardi ilerleyen haftalarda bana da verir belki yuzunun goruntusunu

sen ayni yere devam edeceksen tekrar yaptirmana gerekyok zaten bakip verir doktorun ama her yerde olmuyor 4 boyutlu canim aslinda son gittigim ozelde vardi ilerleyen haftalarda bana da verir belki yuzunun goruntusunu
Birakmicam canim kismet olursa dogumumuda yapicam cok ilgili 3lu 4lu de yapmicam dedi her gittiğimde inceliyor hareketlerini de video çekip 4 d cd veriyor 3 camız oldu evdede seyrediyorum çok güzel

orayi bilemiyorum malesef canim hastane onerecektim
Tamam canm sagol yine de. Bir sene oldu şehir hastanesi yapıldı cok büyük herşey var büyük ihtimalle oda vardır bi soruyum ben önce doktoruma soruyum fiyatı ne kadar diye 100 lira falan da hiç gitmem ama 500 600 e de gerek yok bence

Birakmicam canim kismet olursa dogumumuda yapicam cok ilgili 3lu 4lu de yapmicam dedi her gittiğimde inceliyor hareketlerini de video çekip 4 d cd veriyor 3 camız oldu evdede seyrediyorum çok güzel
Ya ne güzelmiş nerde canım bu doktor. Hangi şehirdesin

Kızlar, 13. Haftadan 14. Haftaya geçerken karnım birden büyüdü. İşe giydiğim klasik pantolon olmuyor. Sizde de benzer haftalarda hızlı büyüme oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…