2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar, 13. Haftadan 14. Haftaya geçerken karnım birden büyüdü. İşe giydiğim klasik pantolon olmuyor. Sizde de benzer haftalarda hızlı büyüme oldu mu?
Benim pantolonlarım hala oluyor hiç cıkmadı göbegim yani zaten vardı değişiklik yok

Kızlar, 13. Haftadan 14. Haftaya geçerken karnım birden büyüdü. İşe giydiğim klasik pantolon olmuyor. Sizde de benzer haftalarda hızlı büyüme oldu mu?
Birden büyüme olmadi bende 10 veya 11. Haftada alt gobegim cikti 1 haftadir da hamile pantolonu giyiyorum artik acayip rahatmis

Ikinci hamilelgimdeyim ve suan 14. haftadayim ve 11. haftadan itibaren karnim cikti suan 4-5 aylik gibiyim ki normalde kilolu degilimdir.
Ya cnm 12. Haftada zaten 600 gram almıştım ikinci gebeliğime rağmen göbeğim aksine yoktu Birden 1 haftada büyümüş bel kapanmıyor

Arkadaslar drlariniz size kan ilaci vitamin vs takviye basladimi?? ben suan kan ilaci ve d vitamini basladim.

Canım 12. Hafta bitince aşağıda paylaştığım multivitamime başladık. İçinde vitamin ve mineral var . Benim 13. Haftam bitmek üzere ilerki haftalarda belki verir

Zaten kan değerlerim benim yerindeydi özellikle d vitamini vermedi. D vitaminin mutlaka zeytinyağı ile tüket kalıcı olması için

Benim pantolonlarım hala oluyor hiç cıkmadı göbegim yani zaten vardı değişiklik yok
Düşük belli kotta sıkıntı yok da kumaş olmadı

Birden büyüme olmadi bende 10 veya 11. Haftada alt gobegim cikti 1 haftadir da hamile pantolonu giyiyorum artik acayip rahatmis

Evet çok rahat ama bu sıcaklarda yüksek belleri ile yakıyor

sağol cnm ne zamana yazdırmak lazım ama
Mhrs üzerinden randevular 15 gün önce açılıyor. Zeynep kamilde randevu seçeneklerinde 20-24 haftalar dopler seçeneği var kadın doğum polikliniginde.
Ümraniye için gebe polikliniginden perinatolojiye sevk yaptırıp gideceğiniz tarihten 15 gün önce randevu almak gerekiyor. Ben sevk yaptırdım. Temmuzun ilk haftası 20 haftam bitiyor 21 e gireceğim. Ona göre geceleri 12de başında bekleyip randevu almaya çalışacağım.

Aa super ya sende mi umraniyeye gidiyorsun canim bende oraya gidiyorum ve senle ayniyiz 14+6 bugun benim

sağol cnm çok tesekkurler

Aa super ya sende mi umraniyeye gidiyorsun canim bende oraya gidiyorum ve senle ayniyiz 14+6 bugun benim
Evet aynıyız
Normalde takip için Özele gittim bir defa kadın doğuma bir defa da perinatologa 12+1de 2linin sadece ultrason kısmını yaptırdım. Kan testi yaptırmadığım halde 290tl idi. 10-15 dk anca baktı herşey normal dedi gönderdi. Ümraniyeye de geçen pazartesi gittim ilk defa perinatoloji sevki için. Burda da farklı sayfalarda güzel yorumlar okudum perinatologları ile ilgili. Bakalım inşallah randevu alabilirim. Yani böyle bir imkan varken tekrar para vermek istemedim ne kadar diyecekler ayrıntılıya Allah bilir.
Sen düzenli takiplerini Ümraniye'de mi yaptırıyorsun? Memnun musun? Doğumu da orda mı düşünüyorsun? Ben doğum konusunda devlet hastanesine cesaret edemiyorum yoksa takipler için gidebilirsin.

Ben zaten göbekli hamile kaldım üstüne bi de bebiş büyüdükçe kıyafet sorum oldu

Ben zaten göbekli hamile kaldım üstüne bi de bebiş büyüdükçe kıyafet sorum oldu
Canım ben de zayıf kalmadım hatta ilk gebelikten daha kilolu hamile kaldım. 165 boy 70 kg ile hamile kaldım. Son 1 haftaya kadar iyi gidiyordum :)

Canım ben de zayıf kalmadım hatta ilk gebelikten daha kilolu hamile kaldım. 165 boy 70 kg ile hamile kaldım. Son 1 haftaya kadar iyi gidiyordum :)
Valla sen benden çok cok iyisin canim ben 73 ile hamile kaldım kanamalardan iştahsizliktan 2 ay 72de kaldım şu an 75 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…