2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bende ümraniye de oturuyorum 1 senedir pek bilmiyorum buraları acıbadem altunizade ye gidiyorum tüp bebek olduğu için. artık yarı özel bi hastane de devam etmek istiyorum çok masraflı oluyor. Bildiğiniz iyi bir hastane veya dr var mı?

Anladım canım benim birazda kilom var zaten gobegimde var o yüzden belli olmuyor bence ama artık hamile pantolonuna geçicem yavaş yavaş rahat etsin cocugum

Kızlar, 13. Haftadan 14. Haftaya geçerken karnım birden büyüdü. İşe giydiğim klasik pantolon olmuyor. Sizde de benzer haftalarda hızlı büyüme oldu mu?
Benim göbegim cok büyük oglumdada kilolu olmamasina ragmen son aylarda cok büyüktü doktorda sasirmisti benim göbegim hep sivri gidiyor yanlari yok hic belki ondandir 17+2 normalde ultrasonda kac cikar bilmiyorum sali günü randevum

Eklentiler

• 84478EBB-AB1A-4BEA-8F84-8B93EFF6CD7D.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 91
Ooooo maşallah ben anneme çektim heralde 9 aylıkken bile 6 aylık göbüşü varmış Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar hamileliğin cilveleri

Doktorum bana da elenatal verdi kullanıyorum 15 gündür yeni çıkmış bir multivitamin ilk başta tedirgin oldum çok kullanan yok diye

Valla sen benden çok cok iyisin canim ben 73 ile hamile kaldım kanamalardan iştahsizliktan 2 ay 72de kaldım şu an 75 oldum

Aman ne farklıyım, benzeriz işte zaten 1 haftada zıpladı göbeğim. 10 gün önce işe giydiğim pantolon kapanmıyor

Ben de kilolu hamile kaldım boy 162 70 kilo ile hamile kaldım şimdi 73 kiloyum popom büyüdü bayağı 5 aylık hamile gibiyim

Ah kuzum yalnız değilmişim, kontrollü gideceğiz artık napalım

Anladım canım benim birazda kilom var zaten gobegimde var o yüzden belli olmuyor bence ama artık hamile pantolonuna geçicem yavaş yavaş rahat etsin cocugum

Kız benim de kilom var. kilo olunca birden belli olmıyor tabi ama 1 haftada büyüyünce bir tuhaf oldum he he

En güzel kiloyla ben hamile kalmışım :) Boy 1.77 Kilo 53 :) tabi şuan 58 buçuk :)

Vaaaaay favorimsin canım Buçuk ne ya

Erkekte sivri oluyor benim ilki de erkekti ama bu kadar sivri değildi maşallah yavruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…