2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktorum bana da elenatal verdi kullanıyorum 15 gündür yeni çıkmış bir multivitamin ilk başta tedirgin oldum çok kullanan yok diye
İlk başta başka yazmıştı cnm sonra bunun içeriği daha iyi dedi buna döndük. Bir bildikleri vardır :)

Öyle çıktı napiyim :)

takiplerimi orda yaptiriyorum evet doktorumdan cok memnunum ama dogumu orda yapmayacagim sanirim ayni zamanda ozele de gidiyorum, eger suanki doktorumun dogumuma girecegini bilsem yapardim ama devlet hastanesinde bu mumkun degil tabi ozele nereye gidiyorsun peki sadece ultrason kismi icin 290 cok evet

Valla insallah çok kilo almam korkuyorum dikkat etmeye de çalışıyorum ama canım hep zararlı şeyler istiyor doktorum da kiloya takıntılı biraz girer girmez kilo diyor hemen sinir ediyo beni

Hayırdır sen mi istedin cnm doktor mu rapor al dedi
ben istedim canım ya. tansiyonum baya düşük benim. iş yerinde sürekli pc ye bakıyorum hepten başım dönüyordu. http://shterevhospital.com/ bu hastaneye gidiyorum artık doktoru da değiştirdim doğuma kadar yazabilir misiniz dedim yazarım dedi

Kuzum o kdr raporu nasi aldinn bnmde kanama alanindan dolayi gitmek istemiyrm ama 1 ay heyt alabildm smdilik 17 gun hastanede yattiktn sona
canım valla Sofya da yaşıyorum ben burada annelik izni iki yıl ve çalıştığın süre boyunca doğuma kadar izin alabiliyorsun bende izin aldım.

canım valla Sofya da yaşıyorum ben burada annelik izni iki yıl ve çalıştığın süre boyunca doğuma kadar izin alabiliyorsun bende izin aldım.

Bende Bulgar vatandaşıyım elhal Temmuz’da oradayım nasipse :) sen orda memurmusun

Benimki de tüp bebek. Şişli Memorial'da tedavi gördüm. Bizimkiler 7. hafta kalp atışını gördükten sonra takip etmiyorlar. 3 yıl kadar tedavilerde uğraştık. Bu süreçte gebelikte takip için gidebileceğim doktor da araştırdım bi taraftan. Hem iyi bir doktor olsun hem de uygun fiyatlı olsun istedik. Hah şu iyiymiş dediğim doktorlar zaman içinde ya pahalı özel hastanelere transfer oldu ya da özel muayenehane açtı. Etraftan doğum yapanlardan da doğum yaptığı doktordan çok memnun kalanları görmedim özel muayenehane doktorları haricinde. Son süreçte Çamlıca Medipol açıldı. Şu an için hem muayene hem doğum ücretleri gayet uygun. Hastane de güzel temiz. Doğum yapanlar da memnun. Ordaki doktorlardan en tecrübeli görüneni tercih ettim ben. Sedef hanım. Bi akrabamız da Elif hanıma gidiyor onun doğumu daha yakın o da memnun. Doktorla birbirimizi doğuma kadar daha iyi tanıyalım diye de takiplere orda devam etmek istiyorum. Bir aksilik olursa da aklımda bikaç özel yer var. Tedavi süreci baya uzun ve masraflı oldu bizim o yüzden mümkün olduğunca ekonomik olsun istiyorum.
Bu arada seninle de günümüz aynıymış :)
Yukarda arkadaşa yazdım. Normalde muayene 50tl ama perinatolog muayenesi ve ultrason için 290 aldılar evet. Sen nerde düşünüyorsun doğumu? Devletteki ve özelde ki doktorların kimler?

Son düzenleme:

Yurtdışındaymışsın burada öyle kolay değil cnm. Zaten zorda kalmadıkça almak da istemiyorum rapor hakkımdan düşmesin diye.

gordum canim ve 50 lirayi gorunce şok oldum ben devlette eser evrim yogurtcuogluna gidiyorum en basindan beri hatta gebelik dusunmeye basladigimda da ona gitmistim, ozelde de camlica hisar hastanesine gidiyorum umut tiryaki ozyurt muayene ucreti 85 lira, camlica medipolde dogum ne kadarmis peki

aha =) hayır canım normal Turkish-English support olarak çalışıyorum.
Anladım canım Doğuma kadar izin süper valla keyfini çıkar İnşallah sağ Salim gelir Bebişlerimiz senin ki cinsiyet belli mi
Ben de Bulgara geldiğimde orada hastaneye yazılacağım ordan bebeğe Doğum yardımı yapılıyormuş tam bilmiyorum ama öğrencez inşallah sen biliyorsam yardımcı olurmusun nasıl oluyor bu iş

amin inşallah sağol kuzum. =) tam olarak bilmiyorum canım ama öğrenirim yazarım sana elbette.ama bildiğim kadarı ile burada belli bir süre çalışman olman lazım yardım için. direkt bebeğe yapılan yardımı öğrenirim. bide annelik parası var yani hani ben şu an çalışıyorum 2 yıl boyunca yine maaş almaya devam edeceğim bunu biliyorum. dr den bolniçen yani rapor alıyorsun veriyorsun iş yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…