İlk başta başka yazmıştı cnm sonra bunun içeriği daha iyi dedi buna döndük. Bir bildikleri vardır :)Doktorum bana da elenatal verdi kullanıyorum 15 gündür yeni çıkmış bir multivitamin ilk başta tedirgin oldum çok kullanan yok diye
Öyle çıktı napiyim :)Aman ne farklıyım, benzeriz iştezaten 1 haftada zıpladı göbeğim. 10 gün önce işe giydiğim pantolon kapanmıyor
Ah kuzum yalnız değilmişim, kontrollü gideceğiz artık napalım
Kız benim de kilom var.kilo olunca birden belli olmıyor tabi ama 1 haftada büyüyünce bir tuhaf oldum he he
Vaaaaay favorimsin canımBuçuk ne ya
Erkekte sivri oluyor benim ilki de erkekti ama bu kadar sivri değildimaşallah yavruya
Kuzum o kdr raporu nasi aldinn bnmde kanama alanindan dolayi gitmek istemiyrm ama 1 ay heyt alabildm smdilik 17 gun hastanede yattiktn sonaAllahım sana şükürler olsun valla çok sevindim. ben de rapor aldım daha işe gitmicem doğuma kadar
takiplerimi orda yaptiriyorum evet doktorumdan cok memnunum ama dogumu orda yapmayacagim sanirim ayni zamanda ozele de gidiyorum, eger suanki doktorumun dogumuma girecegini bilsem yapardim ama devlet hastanesinde bu mumkun degil tabiEvet aynıyız
Normalde takip için Özele gittim bir defa kadın doğuma bir defa da perinatologa 12+1de 2linin sadece ultrason kısmını yaptırdım. Kan testi yaptırmadığım halde 290tl idi. 10-15 dk anca baktı herşey normal dedi gönderdi. Ümraniyeye de geçen pazartesi gittim ilk defa perinatoloji sevki için. Burda da farklı sayfalarda güzel yorumlar okudum perinatologları ile ilgili. Bakalım inşallah randevu alabilirim. Yani böyle bir imkan varken tekrar para vermek istemedim ne kadar diyecekler ayrıntılıya Allah bilir.
Sen düzenli takiplerini Ümraniye'de mi yaptırıyorsun? Memnun musun? Doğumu da orda mı düşünüyorsun? Ben doğum konusunda devlet hastanesine cesaret edemiyorum yoksa takipler için gidebilirsin.
Valla insallah çok kilo almam korkuyorum dikkat etmeye de çalışıyorum ama canım hep zararlı şeyler istiyor doktorum da kiloya takıntılı biraz girer girmez kilo diyor hemen sinir ediyo beniAman ne farklıyım, benzeriz iştezaten 1 haftada zıpladı göbeğim. 10 gün önce işe giydiğim pantolon kapanmıyor
Ah kuzum yalnız değilmişim, kontrollü gideceğiz artık napalım
Kız benim de kilom var.kilo olunca birden belli olmıyor tabi ama 1 haftada büyüyünce bir tuhaf oldum he he
Vaaaaay favorimsin canımBuçuk ne ya
Erkekte sivri oluyor benim ilki de erkekti ama bu kadar sivri değildimaşallah yavruya
Oy maşallah bem burdayım diyor bebişBenim göbegim cok büyük oglumdada kilolu olmamasina ragmen son aylarda cok büyüktü doktorda sasirmisti benim göbegim hep sivri gidiyor yanlari yok hic belki ondandir 17+2 normalde ultrasonda kac cikar bilmiyorum sali günü randevum
Oy maşallah bem burdayım diyor bebiş
ben istedim canım ya. tansiyonum baya düşük benim. iş yerinde sürekli pc ye bakıyorum hepten başım dönüyordu. http://shterevhospital.com/ bu hastaneye gidiyorum artık doktoru da değiştirdim doğuma kadar yazabilir misiniz dedim yazarım dediHayırdır sen mi istedin cnm doktor mu rapor al dedi
inşallah cnm mutlu haberlerle gelCanım Perşembeydi randevum ama doktor pazartesiye almış. Yarın gidiyoruz bakalım. 30 gün sonra kesin sonuç dediler. Yarın 28 oluyor. Inşallah çıkmış olacak
canım valla Sofya da yaşıyorum ben burada annelik izni iki yıl ve çalıştığın süre boyunca doğuma kadar izin alabiliyorsun bende izin aldım.Kuzum o kdr raporu nasi aldinn bnmde kanama alanindan dolayi gitmek istemiyrm ama 1 ay heyt alabildm smdilik 17 gun hastanede yattiktn sona
canım valla Sofya da yaşıyorum ben burada annelik izni iki yıl ve çalıştığın süre boyunca doğuma kadar izin alabiliyorsun bende izin aldım.
aha =) hayır canım normal Turkish-English support olarak çalışıyorum.Bende Bulgar vatandaşıyım elhal Temmuz’da oradayım nasipse :) sen orda memurmusun
Benimki de tüp bebek. Şişli Memorial'da tedavi gördüm. Bizimkiler 7. hafta kalp atışını gördükten sonra takip etmiyorlar. 3 yıl kadar tedavilerde uğraştık. Bu süreçte gebelikte takip için gidebileceğim doktor da araştırdım bi taraftan. Hem iyi bir doktor olsun hem de uygun fiyatlı olsun istedik. Hah şu iyiymiş dediğim doktorlar zaman içinde ya pahalı özel hastanelere transfer oldu ya da özel muayenehane açtı. Etraftan doğum yapanlardan da doğum yaptığı doktordan çok memnun kalanları görmedim özel muayenehane doktorları haricinde. Son süreçte Çamlıca Medipol açıldı. Şu an için hem muayene hem doğum ücretleri gayet uygun. Hastane de güzel temiz. Doğum yapanlar da memnun. Ordaki doktorlardan en tecrübeli görüneni tercih ettim ben. Sedef hanım. Bi akrabamız da Elif hanıma gidiyor onun doğumu daha yakın o da memnun. Doktorla birbirimizi doğuma kadar daha iyi tanıyalım diye de takiplere orda devam etmek istiyorum. Bir aksilik olursa da aklımda bikaç özel yer var. Tedavi süreci baya uzun ve masraflı oldu bizim o yüzden mümkün olduğunca ekonomik olsun istiyorum.Kızlar bende ümraniye de oturuyorum 1 senedir pek bilmiyorum buraları acıbadem altunizade ye gidiyorum tüp bebek olduğu için. artık yarı özel bi hastane de devam etmek istiyorum çok masraflı oluyor. Bildiğiniz iyi bir hastane veya dr var mı?
Yukarda arkadaşa yazdım. Normalde muayene 50tl ama perinatolog muayenesi ve ultrason için 290 aldılar evet. Sen nerde düşünüyorsun doğumu? Devletteki ve özelde ki doktorların kimler?takiplerimi orda yaptiriyorum evet doktorumdan cok memnunum ama dogumu orda yapmayacagim sanirim ayni zamanda ozele de gidiyorum, eger suanki doktorumun dogumuma girecegini bilsem yapardim ama devlet hastanesinde bu mumkun degil tabiozele nereye gidiyorsun peki sadece ultrason kismi icin 290 cok evet
Yaaa ben bayadır seni görmüyorum merak ettim hatta gecen seni sormuştum kızlara burda olmana sevindim her şeyin yolunda olmasına da :)
ben istedim canım ya. tansiyonum baya düşük benim. iş yerinde sürekli pc ye bakıyorum hepten başım dönüyordu. http://shterevhospital.com/ bu hastaneye gidiyorum artık doktoru da değiştirdim doğuma kadar yazabilir misiniz dedim yazarım dedi
gordum canim ve 50 lirayi gorunce şok oldum ben devlette eser evrim yogurtcuogluna gidiyorum en basindan beri hatta gebelik dusunmeye basladigimda da ona gitmistim, ozelde de camlica hisar hastanesine gidiyorum umut tiryaki ozyurt muayene ucreti 85 lira, camlica medipolde dogum ne kadarmis pekiBenimki de tüp bebek. Şişli Memorial'da tedavi gördüm. Bizimkiler 7. hafta kalp atışını gördükten sonra takip etmiyorlar. 3 yıl kadar tedavilerde uğraştık. Bu süreçte gebelikte takip için gidebileceğim doktor da araştırdım bi taraftan. Hem iyi bir doktor olsun hem de uygun fiyatlı olsun istedik. Hah şu iyiymiş dediğim doktorlar zaman içinde ya pahalı özel hastanelere transfer oldu ya da özel muayenehane açtı. Etraftan doğum yapanlardan da doğum yaptığı doktordan çok memnun kalanları görmedim özel muayenehane doktorları haricinde. Son süreçte Çamlıca Medipol açıldı. Şu an için hem muayene hem doğum ücretleri gayet uygun. Hastane de güzel temiz. Doğum yapanlar da memnun. Ordaki doktorlardan en tecrübeli görüneni tercih ettim ben. Sedef hanım. Bi akrabamız da Elif hanıma gidiyor onun doğumu daha yakın o da memnun. Doktorla birbirimizi doğuma kadar daha iyi tanıyalım diye de takiplere orda devam etmek istiyorum. Bir aksilik olursa da aklımda bikaç özel yer var. Tedavi süreci baya uzun ve masraflı oldu bizim o yüzden mümkün olduğunca ekonomik olsun istiyorum.
Bu arada seninle de günümüz aynıymış :)
Yukarda arkadaşa yazdım. Normalde muayene 50tl ama perinatolog muayenesi ve ultrason için 290 aldılar evet. Sen nerde düşünüyorsun doğumu? Devletteki ve özelde ki doktorların kimler?
Anladım canım dikkat et kendineYurtdışındaymışsın burada öyle kolay değil cnm. Zaten zorda kalmadıkça almak da istemiyorum rapor hakkımdan düşmesin diye.
Keşke sadece benim dikkat etmemle olsa canım :)Anladım canım dikkat et kendine
Anladım canım Doğuma kadar izin süper valla keyfini çıkar İnşallah sağ Salim gelir Bebişlerimiz senin ki cinsiyet belli miaha =) hayır canım normal Turkish-English support olarak çalışıyorum.
Anladım canım Doğuma kadar izin süper valla keyfini çıkar İnşallah sağ Salim gelir Bebişlerimiz senin ki cinsiyet belli mi
Ben de Bulgara geldiğimde orada hastaneye yazılacağım ordan bebeğe Doğum yardımı yapılıyormuş tam bilmiyorum ama öğrencez inşallah sen biliyorsam yardımcı olurmusun nasıl oluyor bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?